Parduotuvė pagal Kategorijas

T-SAULĖTEKIO Saulės Energijos Vandeniui Povandeninis Prožektorius LED Saulės Žibintas Reguliuojami Tvenkinys, Šviesos, Saulės, Sodo, Lauko Apdaila

Nauja

€13.02

T-SAULĖTEKIO Saulės Energijos Vandeniui Povandeninis Prožektorius LED Saulės Žibintas Tvenkinys Šviesos Reguliuojamas Šviesos Saulės Sodo Lauko Apdaila

Pastabos: patikrinkite, ar jungiklis yra "on" statusą taip, kad šviesa gali būti imamas paprastai ir automobilių žibintai naktį.Jei jūs įtraukėte produktas nenaudojamas ilgą laiką, prašome mokestis produktas pagal saulės, kol jūs jį naudoti.Šis elektroninis prietaisas yra atsparus vandeniui, lempos laikiklį galima įdėti į vandenį, bet prašome ne įdėti į saulės kolektoriaus vandens arba kai kuriose vietose, kur yra pernelyg daug vandens.Specifikacija: Medžiaga: ABS, PC Kiekis: 1 vnt Jutiklis, Šviesos jutiklis LED Kiekis: 6pcs už viena lemputė Šviesos Spalva: balta Saulės Skydelis: Poly-si 6 V/420mA Baterija: 3.7 V 600mA 18650 Ličio baterijos (komplekte) atsparumas Vandeniui: IP68 Įkrovimo Laikas: Apie 8 val Darbo Laikas: >12h Atstumas Nuo Saulės baterijomis Pirmosios šviesos: Apytiksl. 3.2 m Svoris: 0.33 kg Pakuotė: 1 x Keynice Povandeniniai Žibintai 1 x Saulės baterijomis 1 x Kuolo +Stovas Saulės baterijomis 1 x Vartotojo Vadovas

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visi majoy kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Jūs turėjo tešlą atlikti mokėjimą per 3 dienas, arba spręsti, būti atšauktas.

Pristatymo Adresas

Mes tik laivas adresu, kurį teikia Baltijosvm.lt.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.

Laivybos Metodai

Mes bendradarbiauti su DHL, UPS, FEDEX, EMS arba registruotu oro paštu(Kinija Paštu, Oro Paštu ar kitomis Oro Paštu).Mes pasirinkite greitas ir patikimas pristatymas metodas mūsų gerbiami klientai.Sutaupyti laivybos ir saugus pristatymas yra mūsų tikslas.

Laivybos Laikas

Mes bus parengti ir pakuotė pakuotė, kaip galima greičiau po to, kai jūs padaryti sumokėti.

Per Laivybos Laikas

Mes bus stebėti, laivybos informacija ir siųsti informaciją jums metu, laivybos laikas.Prašome atkreipti dėmesį, pranešimų informaciją.

Kiekvienas daiktas bus patikrintas prieš pristatymas.

Mes turime 2 metų garantija už kiekvieną sugedusį elementą(Išskyrus blogo veikimo ar fiziškai pažeisti pirkėjas)

Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantinį laikotarpį ir originalioje pakuotėje.Prašome siūlo mums sekimo numerį, laiko taip pat.Klientai yra atsakingi už grąžinti, laivybos mokestis.

Jei norite grąžinti pinigus, nes prekės yra sugadintas arba negali būti repaird.Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po to, kai jūs jį gauti.Mes padarysime viską, kad jums padėtų.

Jokių problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ne pirmą kartą, mes rasime geriausią sprendimą jums!!!

Mes išlaikyti aukštą produktų kokybę, taip pat pardavimo paslauga.Mes siekiame 100 proc. patenkinti mūsų gerbiami klientai.Prašome palikite yra 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Žymos: 1200mah 3.7 v baterija, lempa lauko saulės, pir judesio saulės, skydelis saulės apšvietimas, sodo žibintas, 450LM, žirklių, varanda, samvi led lempos, patalpų augalų lentynos.

Garantija 12M
Įtampa 3.7V
Naudojimas Skubios pagalbos
Apsaugos Lygis ip68
Pagrindo Tipas Pleišto
Stilius ART DECO
saulės šviesos sodas vandeniui Saulės sodas lempos
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Modelio Numeris TS-S4201-SZ-60
saulės led lauko sodo led saulės
led saulės-lauko atsparus vandeniui, saulės šviesos
Fuction LED Šviesos Baseinas
Korpuso Medžiaga ABS
Yra Pritemdomi No
Savybės Energijos Taupymas
saulės vandeniui sienos šviesos saulės šviesos diodų (led)
Sertifikavimo EMS
Maitinimo Šaltinis Saulės
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Prekės Pavadinimas T-SAULĖTEKIS
Saulės Elementų Tipas NI-MH

Parašyti atsiliepimą

T-SAULĖTEKIO Saulės Energijos Vandeniui Povandeninis Prožektorius LED Saulės Žibintas Reguliuojami Tvenkinys, Šviesos, Saulės, Sodo, Lauko Apdaila

T-SAULĖTEKIO Saulės Energijos Vandeniui Povandeninis Prožektorius LED Saulės Žibintas Reguliuojami Tvenkinys, Šviesos, Saulės, Sodo, Lauko Apdaila

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti