Parduotuvė pagal Kategorijas

Vitamer nešiojamus Maišytuvą,USB Mini Electric Vaisių Sulčiaspaudė Maišytuvas Chopper 350ML, maišoma Pieno Kokteilis su Sultimis

Nauja

€15.98

[High saugos] nešiojamų maišytuvai yra pagaminti iš traukinio+ nerūdijančio plieno.Unikalus saugos dizainas yra indukcijos apsaugos, silikono apačioje, neslidžios ir smūgio absorbcijos.Tinka priėmimo kokteilius ir pieno kokteiliai, šviežios sultys, kūdikių maisto, ir pan.

[Galingų atnaujinti disko] sulčiaspaudė taurė yra įrengta 4 sluoksnių nerūdijančio plieno peiliukai, kurių vardinė įtampa 5V.Didesnis sukimosi dažnis yra apie 24,000 kartų per minutę, ir tai trunka tik 46 sekundes ir atneš tau naują pochlebca.

[Stiprios galios ir mobilumo]: built-in baterija yra įkraunama, ir USB įkrovimo baterija (akumuliatorius galima lengvai įkrauti mobiliojo galia, kompiuterio ar kito USB maitinimo šaltinių.Tai trunka apie 3-4 valandas visiškai nemokamai ir gali būti naudojamas iki 15 kartų.Patogu nešiotis bet kurioje situacijoje (pavyzdžiui, mankšta, kelionės, kempingas, žvejyba, darbo ir šaldymo namuose)

[Lengva operacija ir vieno mygtuko valdymas] mini maišytuvas gali būti lengvai valomi, pridedant vandens, ir jis automatiškai gali būti valomi tiesiog įjungimas įjungimo mygtuką.Nereikia pasinerti į vandens valymas.Ji turi dizaino lemputė parodyti jums, ar produktas yra saugus ir tinkamas naudoti.

[Puiki Dovana] Jokia kita dovana yra geresnis nei e. sveikatos savo šeimai, draugams ir gerbėjams.Nešiojamų blender yra puikus, todėl vaisių kokteilius, baltymų kokteilius, kūdikių maisto ir kitų priedų gėrimai.Jis gali būti panaudotas ne tik, kad sultys, bet taip pat turi savybes, lengvas ir perkeliamumas, todėl taip pat gali būti naudojamas kaip paprastas vandens butelį.

Pavadinimas: Elektros sulčių taurė

Gamintojas: Vitamer

Jungiklis: rankinis

Įtampa: 5V

Nominali galia: 65W

Talpa: 350ML

Ašmenys: 4 sluoksnių

Proga: biuro, ekskursijos, kelionės, pirkiniai, namų ir pan.

spalva: balta/rožinė

Medžiaga: Tritan+nerūdijančio plieno

dydis: 78.2x78.2x234mm

Pakuotės Turinys:

1 x sulčiaspaudė

1 x USB duomenų kabelis

1 x Kinų ir anglų vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: sulčiaspaudė, mano elektrinis vaisių sulčiaspaudė, miniatiūriniai kombaino nešiojamų, juic, xiaomi vitamer maišiklis, cappucino maker, pieno purtyklė, maisto procesorius su plieno dubuo, maisto procesorius su sulčiaspaudė, maišytuvai mini.

Įtampa 5V
Dydis 78.2x78.2x234mm
Galia (W) Kita
Jungiklis vadovas
Medžiaga Tritanstainless plieno
Maitinimo režimas USB įkrovimo (įskaitant duomenų kabeliu)
Prekės ženklas Vitamer
Kilmės KN(Kilmės)
Įkrovimo Laikas 34 valandos
Sertifikavimo NĖRA
Pavadinimas Elektros sulčių taurė
Talpa 350ml
Nominali galia 65W
Prekės Pavadinimas Cikuso

Parašyti atsiliepimą

Vitamer nešiojamus Maišytuvą,USB Mini Electric Vaisių Sulčiaspaudė Maišytuvas Chopper 350ML, maišoma Pieno Kokteilis su Sultimis

Vitamer nešiojamus Maišytuvą,USB Mini Electric Vaisių Sulčiaspaudė Maišytuvas Chopper 350ML, maišoma Pieno Kokteilis su Sultimis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti