Parduotuvė pagal Kategorijas

Plokštė vienas su ATMEGA16U2 chip + 1,5 metrų Kabelis, puikus lustą, skirtą "Mac", "chromebook" arba "Windows" ir " Arduino projektai

Nauja

€13.20

EXPRESS PRISTATYMAS. 48 VALANDŲ

Arduino tipo plokštė, suderinama su ATMEGA16U2 chip, greičiausias ir patikimiausias vienas ten yra.Veikia puikiai Windows", " Mac " ir "Chromebook".Neturi kentėti daugiau su nesuderinamumas su kai kurių operacinių sistemų.

Kabelio ji apima ilgis 1,5 metro.

KOKYBĖS GARANTIJA

Mums patirtį perkant iš mūsų klientams yra labai svarbus.Mes dirbame kiekvieną dieną, kad geriau ji ir mes norime jūsų pagalbos.Mes dėkojame jums, kad vertės sandoris kuo objektyviau.

GRĮŽTA

Pirkdami jūs sutinkate su mūsų sąlygomis, tiek laivybos ir pirkti.

Prašome įsitikinkite, kad prekę perkate vieną ką tikrai nori, ar reikia, jeigu kyla abejonių, jūs galite susisiekti su mumis ir ją išspręsti, tai yra geriau įsitikinkite, kad prieš.

Tuo atveju, jei elementas yra ne pagal savo skonį laivybos išlaidos yra savo.Jei grįžti, ir ji turi būti grąžinta su lygiai tas pats, kaip jis buvo gautas originalioje pakuotėje ir su visais priedais tuo atveju, jei jūs juos paėmė.

Mes garantuojame, kad iš mūsų įmonės produktai buvo atvežti iš puikios būklės ir puikiai supakuotos, net ir taip, jei vežant bet sergamumas kilo, prašome susisiekti su mumis, mes kartu ieškoti sprendimo, jei įmanoma.

SIUNTAS.

Visus produktus, kurie yra prieinami mūsų parduotuvėje, nes turime sandėlyje.Dauguma laiko produktas išeina tą pačią dieną perkama.Jei jis yra laisvas, paprastu paštu negalime užtikrinti atvykimo diena.

Į envíosNOtienen draudimo, todėl, pardavėjas nėra atsakingas, jeigu siuntos nepasiekia savo paskirties, kai jie buvo siuntą.Jei norite užtikrinti, laivybos, pamatyti taikomus mokesčius, taip pat, jei norite, bet kitų laivybos metodą Siūlytojai (skubiai, mėlyna pakuotė ir kt.)

Siuntos į Kanarų Salas gali sukelti muitinės mokesčių, lt šiais atvejais yra pirkėjas, kuris turi padengti šią išlaidų.

PARDAVIMO SĄLYGOS.

Tuo atveju, jei norite nesutinku su jūsų pirkimo, jūs turite susisiekti su mumis iš anksto, kitaip grąžinimo nepriimami.

Ji yra ne daugiau kaip 14 kalendorinių dienų grąžinti.

Jokiu būdu sumą, grąžinami, kol produktas yra ne atgal, mūsų patalpose ir yra ir patikrinti.Ši suma yra atimama iš siuntimo išlaidas.

Į nekokybiškų daiktų mes atsiųsime vieną lygių arba vienos iš panašios funkcijos/diapazono.Jei akcijų lūžimo mes grąžinimas prekių vertė, diskontuojant siuntimo išlaidas.

Grįžti mokesčiai padengia pirkėjas.

Mes vertiname jūsų pirkti labai daug, ir tikimės, kad jums dar kartą.

Žymos: arduino r3, arduino leonardo r3, arduino skydas, cnc router, arduino, arduino nano v3, esp32 wroom, Arduino mega 2560, arduino nano, ESP8266.

sąlyga Naujas
Kilmės ES(Kilmės)
Modelio Numeris vienas
Tipas Ratai IC

Parašyti atsiliepimą

Plokštė vienas su ATMEGA16U2 chip + 1,5 metrų Kabelis, puikus lustą, skirtą

Plokštė vienas su ATMEGA16U2 chip + 1,5 metrų Kabelis, puikus lustą, skirtą "Mac", "chromebook" arba "Windows" ir " Arduino projektai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti