Parduotuvė pagal Kategorijas

Techage 1080P POE IP Kamera Lauko Vandeniui 2 Garso Fotoaparato AI Žmogaus Aptikimo Saugumo Kameros Xmeye ONVIF už NVR Sistema

Nauja

€25.10

* Smart Ai Humanoidų aptikimas: maišymo linija, plotas, dvipusio srauto aptikimo, žmogaus formos, elementas suaktyvina nr. signalizacija ; * Parama "PASIDARYK pats" Įspėjimo Balso ir katilėlis / Vartotojo nauji garsiakalbiai su garsiai apimtis (4w didelės galios) ; * Trijų Nakties režimų Nustatymas : juoda šviesos spalvotas infraraudonųjų spindulių naktinio matymo dvigubas šviesos signalas ; * Remti Dviejų Įrašymo Režimai : debesys saugojimo , Max 128G TF kortelę Įrašyti ,duomenų saugumas yra labiau stabili ; * Remti ONVIF protokolo diktofonas įtraukti; CMS KOMPIUTERIO Programinę įrangą įrašyti ir žaisti realiu laiku ; * P2P Nuotolinės Prieigos/Multi-User : P2P technologija leidžia jums turėti galimybę peržiūrėti gyventi padėtį, jūsų namuose, kur esate , tik su P2P sąskaitos programėlę, per savo Išmanųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį ; * PTZ : pasisuka 270° Horizontaliai ir 90° Vertikaliai ; * H. 265X naujos saugyklos projektavimo, TF kortelę saugojimas yra mažesnis, stabilesnis ir patvaresni ; * Xmeye savarankiškai sukūrė RTS Debesies architektūra, kuris yra greitesnis ir peržiūros yra labiau stabili ; * Specialios Technologijos : Išskirtinis patentuotassferiniai terminio apdorojimo, vidutiniškai 30 laipsnių, leiskite ekrano poveikio šilumos sausas ir išnyksta.

Šiltas Patarimai:

1. POE AI Camera (Kamera su POE) : 802.3 af POE standartas Modulis Pastatytas, jis gali dirbti su POE injector arba POE NVR, 802.3 af standarto. 2. Šis fotoaparatas yra POE fotoaparatą, už POE versija,mes pridėti POE Splitter.Taip, kad jūs galite prijungti jį prie POE NVR arba POE switch.Prašome patikrinti, žemiau nuotrauką pirkti POE NVR arba POE switch:

Techage 1080P POE IP Kamera Lauko Vandeniui 2 Garso Fotoaparato AI Žmogaus Aptikimo Saugumo Kameros Xmeye ONVIF už NVR Sistema

Pakuotė:

POE AI Kamera:1 * 2MP POE AI Kamera,1 * Varžtas Pack,1 * Vartotojo Instrukcija,1* Pakuotės Dėžutė POE Fotoaparato pridėti 32G:1 * 2MP POE AI Kamera,1 * 32GB TF Kortelę,1 * Varžtas Pack,1 * Vartotojo Instrukcija,1* Pakuotės Dėžutė POE Fotoaparato pridėti 64G:1 * 2MP POE AI Kamera,1 * 64GB TF Kortelę,1 * Varžtas Pack,1 * Vartotojo Instrukcija,1* Pakuotės Dėžutė

5.0 Megapikselių (2592*2048P) Sustiprinta Vaizdo Kokybė

Įrengta 500W pixel HD objektyvas, ji gali rodyti 2048P bauda vaizdo kokybę.Vaizdas yra aiškus ir arčiau realaus vaizdo.

AI Humen Aptikimo & Pašto Įspėjimą & Alarm Sound

"Smart" Ai Aptikimo funkcija , Stebėti judančius objektus, automatiškai apšviesti.Paramos maišymo linija, plotas, dvipusio srauto aptikimo, žmogaus formos, lengvai nustatymo Programą. ( Pastaba: Jūs turite atidaryti PROGRAMĖLĘ ir gauti elektroniniu paštu pranešimus! )

Pažangi Identifikavimo Signalas

Tik Tada, Kai Kas Nors Perduoti Signalą Srityje , Fotoaparatas Bus Siųsti Pavojaus Pranešimą , Padidinti Signalo Tikslumą.Kameros Signalizacijos Pranešimų bus perkelta į Jūsų Telefoną APP.

Spalvotas Naktinis Matymas

Kai baltas LED šviesos, kamera bus rodomas spalvinga vizija naktį, ir yra trijų nakties režimus galite pasirinkti( juoda šviesos spalvotas, infraraudonųjų spindulių naktinio matymo, dvigubas šviesos signalas).

Aišku, Dviejų Krypčių Garso

Kamera yra pastatytas su mikrofonu ir garsiakalbiu.Todėl jūs galite kalbėti su savo vaikais per savo Išmanųjį telefoną nuotoliniu būdu, jei norite.

POE Pranašumą, Kodėl verta Rinktis POE ?

Nereikia Papildomo Maitinimo Kabelių ar Adapterių ar Jungiklis.Plug And Play Lengva Ir Paprasta Sąranka.Sutaupyti Pinigų Ir Patogu, POE NVR = NVR + POE Switch

Paramos Dirbti Su POE NVR kamerų Sistema

1. Jis Gali Būti Lengvai Ir Greitai Setup Bet Kas. 2. Iškart Matyti Tiesioginį Vaizdą, Naudodami Savo Kompiuterį, Planšetinį Kompiuterį Ar Telefoną Iš Bet Kur. 3. Nereikia Papildomo Maitinimo Kabelių Ar Adapterių Ar Jungiklis.

IP66 atsparus Vandeniui & Dulkėms

Apvalkalas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko , kuris yra atsparus vandeniui, sun-proof ir dulkėms.Jis tinka bet kokioje aplinkoje.

PTZ Nuotolinio Valdymo Niekur

Kamera galvos yra sukiojamomis su 270°keptuvę ir 90°pokrypio.Jūs galite kontroliuoti tai per app ir gauti platus vaizdas į kiekvieną colių visą savo namą.

Max Parama 100 Metrų Laidų Perdavimo Atstumas

O Tai Labai Padidina Namų Įrengimo Patogumui.

Onvif Protokolo Susisiekti su NVR

Paramos ONVIF Protokolą, Galima Prijungti Prie Trečiosios Šalies NVR Centralizuotas Valdymas, Kamera, Mūsų NVR Yra Geriausias Pasirinkimas.

Video Su Smart Peržiūros

Smart Peržiūros Galima Su Pritaikoma Paieška Zonoje.Atkūrimo Laikas Yra Labai Sumažintas Pagreitinti Per Nesvarbios Vaizdo Įrašus.

P2P Nuotolinė Prieiga

Ačiū patogioje P2P technologija, dabar jūs galite peržiūrėti gyvai filmuotą medžiagą, jei norite, tiesiog prisijunkite P2P sąskaitos programėlę, per savo Išmanųjį telefoną arba planšetinį kompiuterį ir pradėti stebėti savo namus ne kartą.

Produkto Informacija:

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , dahua nvr, besder ip kameros, pritaikyti wifi, kamera onvif, kamera ip poe, 4k 8mp ip, nvr, ip kameros, kamera, wi fi".

Sertifikavimo CE
Technologijos Centrinis
Signalizacijos Veiksmų El. Paštas Nuotrauka
Ryšiai wifi ir laidinio tinklo
Prekės Pavadinimas Techage
Garso Išvesties Dvikryptis Audio
fotoaparatas Onvif,P2P, Wifi, Laidinis, Naktinis Matymas
Vaizdo Rezoliucija 2.0 Megapikselių (1920*1080P)
signalizacijos sistema Judesio Aptikimo&Perspėjimo email&APP Stumti
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Megapikselių 2MP
Tipas IP Kameros
IR Atstumas(m) 0.1
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Modelio Numeris PT817-20P
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Stilius Bullet Fotoaparatas
Jutiklis Prekės Sharp
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Kilmės KN(Kilmės)
Saugojimas Max 128 GB TF kortelę (neįtraukta)
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Energijos Sąnaudos(W) 6-7W
Maitinimo Šaltinis Normalus
AI funkcijų Žmogaus Aptikimo
Matmenys (L x W x D)(mm) Kaip nuotraukoje
Aukštos Raiškos 2.0 Megapikselių
spalva Balta
Pan/Tilt Pan/Tilt 270degree 90degree
Įrengimas Pusės
Reset Mygtukas Taip ( Paspauskite Apie 5 Sekundes)
Jutiklis CMOS
Žiūrėjimo Kampas 75°
Minimalus Apšvietimas(Lux) iki 30m
Sienos Laikiklis Pusės
TF Kortelė NĖRA
Maitinimo Šaltinis(V) DC 12V

Parašyti atsiliepimą

Techage 1080P POE IP Kamera Lauko Vandeniui 2 Garso Fotoaparato AI Žmogaus Aptikimo Saugumo Kameros Xmeye ONVIF už NVR Sistema

Techage 1080P POE IP Kamera Lauko Vandeniui 2 Garso Fotoaparato AI Žmogaus Aptikimo Saugumo Kameros Xmeye ONVIF už NVR Sistema

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti