Parduotuvė pagal Kategorijas

4 Colių Vice Jaws Minkštas Pirmininko Burną Apsauginė Įvorė Pagalvėlės Kojelių Dangtelis Su Magnetizmas Universalus Aksesuaras Raštas

Nauja

€6.58

Šis produktas turi pull-out dizainas, paprastas naudoti, pagamintas iš aliuminio lydinio ir kaučiuko, kuris yra tvirtas ir patvarus, ir šis produktas gali būti naudojamas bet kuriuo metalo vizuoti laikymo medžio, metalo, plastiko, vamzdelių, sriegiu elementus, saugiai saugoti bet kokio produkto, plokščias, ar apvalus, ateikite ir išbandykite ją.

Savybės:

Stalčių tipo pull-out dizainas, aliuminio lydinio apkabos burną su pull-out dizainas, įdiegti gumos juosta, patogu ir greita.

Žandikauliai yra pagaminti iš aliuminio lydinio ir kaučiuko, kuris yra tvirtas ir patvarus, ir yra labiau stabili ir naudoti.

Žandikauliai yra įrengti keturi stiprūs mag-net blokai, kurie gali būti patikimai pritvirtinti prie kojelių stendo-vizuoti ir yra lengva įdiegti.

Gumos juosta turi deimanto formos priešslydžio sistema modelis, kuris yra tvirtai prispaustas ir stabili, ir neviršija judinimo darbo.

Šis produktas gali būti naudojamas bet kuriuo metalo vizuoti laikymo medžio, metalo, plastiko, vamzdelių, sriegiu elementus, saugiai saugoti bet kokio produkto, plokščia ar apvali.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio lydinys + gumos

Spalva: sidabrinė + juoda

Ilgis: 100mm / 3.9.

Pakuotės dydis: 100 * 50 * 50mm / 3.9 * 2.0 * 2.0 į

Pakuotės svoris: 186g / 6.6 unciją

Pakavimo Sąrašas:

1 * Nustatyti Vizuoti Žandikaulių Dangtis

Daug Klausimų apie Dropshipping Paslaugos Yra šios:

1.Kiek užsakymus jūs galite dirbti per dieną?

mes esame didelė kompanija,Shenzhen, Kinija,su didelį sandėlį, kuris gali apdoroti didelius užsakymus kasdien.Mes išsiųsti daugybę sklypų kasdien.Mes negalime garantuoti, kad jums prašymą.

2.Kaip greitai jūs galite proceso užsakymus?

Mes pasirūpinsime, vežimas kaip galima greičiau po to, kai jūs mokate užsakymo.Prioritetas pristatymo dropshipping užsakymo

3.Gali jums pristatyti užsakymą, be jokių kvitus,sąskaitas-faktūras ir reklaminį pasiūlymą pakuotės viduje?

Absoliučiai!Ne sąskaitas faktūras,kvitus,reklaminį pasiūlymą, jei jums palikti pažymi, kad(jei norite,mes galime pateikti.)

4.Jei jums reikia kitų produktų?

Mes galime suteikti labiausiai produktus, jums reikia kiek possible1

Jei turite kitų klausimų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Mes esame labai dėkingi bendradarbiauti su jumis.

5.Galime remti CSV/Excel " Failą Dropshipping.

6.Nėra ribotų išteklių, kad būtų įvykdyti užsakymus kasdien

Žymos: pavaduotojas, vizuoti 9 colių, įranga pavaduotojas, tiksliai vizuoti, žandikaulio vizuoti, mažas vizuoti, vizuoti žandikaulių metalo, 250 staklės, kamera kkmoon, lentelėje vizuoti.

Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas KKMOON
Tipas Kita
Modelio Numeris Vizuoti Žandikaulių Dangtis
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

4 Colių Vice Jaws Minkštas Pirmininko Burną Apsauginė Įvorė Pagalvėlės Kojelių Dangtelis Su Magnetizmas Universalus Aksesuaras Raštas

4 Colių Vice Jaws Minkštas Pirmininko Burną Apsauginė Įvorė Pagalvėlės Kojelių Dangtelis Su Magnetizmas Universalus Aksesuaras Raštas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti