Parduotuvė pagal Kategorijas

Behogar Velykų Girliandą Rotango Dirbtinis Džiovintų Gėlių Rėmo Girliandą Gėlių Vainikai "PASIDARYK pats" Medžiaga Velykų Vestuvių Dekoravimas

Nauja

€11.59

Behogar Velykų Girliandą Rotango Dirbtinis Džiovintų Gėlių Rėmo Girliandą Gėlių Vainikai "PASIDARYK pats" Medžiaga Velykų Vestuvių Dekoravimas

Informacija:

Apima: Jūs gausite 2vnt Velykų rotango girliandą, kuri leidžia jums "PASIDARYK pats" jie patys, galite naudoti savo kūrybiškumą, kad juos unikalus Velykų apdailos vainikai.

Gauti Įdomus iš "PASIDARYK pats": Jūs galite papuošti šią girliandą su šviežių gėlių, džiovintos gėlės, Velykų kiaušiniai, juostelių ar kitų papuošalų, ir darbo su vaikais, leiskite jiems patirti įdomus "PASIDARYK pats".

Idealus Dydis: dydis šį Velykų rotango girlianda yra 11.8 x 9.8 colių, jis yra idealus dydis turi būti pakartas ant sienų, durų, langų, ir tt, kad labai apdailos poveikį į savo namus.

Aukščiausios kokybės Medžiagos: girliandą yra pagamintas iš medienos, tai yra natūrali ir ekologiška, patvari ir daugkartinio naudojimo,jūs galite padaryti jį į įvairių stilių girliandas, remiantis skirtingais apdailos poreikius.

Platus Programas:, galite atlikti šiuos plika vainikai į Velykų vainikai, Kalėdų vainikai, vestuvių vainikai, gimtadienio vainikai ir kt.Jie tinka namų, šalis, viešbučių ir biurų apdailai.

Specifikacija:

Medžiaga: Mediena

Dydis: 30 x 25cm / 11.81 x 9.84 colių

Pastaba: Tik plika girliandas, kiti daiktai nėra įtraukiami.

Pakuotė:

2 x Plika Garliava

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: dekoro velykų, durų vainikas, 3 velykų apdaila, Gėlių Spausdinti, trikotažo medžiagos, rotango medžio dekoro, rotango krepšys, vestuvių fleita apdaila, girlianda led, amatų "pasidaryk pats".

Medžiaga Žodis
Modelio Numeris velykų apdaila
Kilmės KN(Kilmės)
Proga velykų

Parašyti atsiliepimą

Behogar Velykų Girliandą Rotango Dirbtinis Džiovintų Gėlių Rėmo Girliandą Gėlių Vainikai

Behogar Velykų Girliandą Rotango Dirbtinis Džiovintų Gėlių Rėmo Girliandą Gėlių Vainikai "PASIDARYK pats" Medžiaga Velykų Vestuvių Dekoravimas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti