Parduotuvė pagal Kategorijas

Ultra Plonas Nepalo Kašmyro/Pashmina Vientisos Spalvos Medžio Skara Skara Duslintuvo Gamyklos Urmu Didmeninė Soft & Patogus

Nauja

€56.49

"Klientų Pasitenkinimas yra Mūsų Prioritetas"

Pagaminta Nepale, 100% Kašmyro Šalikas / Šalikas / Apsiaustas / Duslintuvo / Madingas ir klasikinių dizaino patikrinti, Kavos Mélange spalvos pledas Soft & Patogus

Urmu / didmeninė tiesiogiai iš gamyklos Nepale.Kokybės Garantija.

Produkto Informacija

Pavadinimas:

Nepalo Grynas Kašmyro Vientisos Spalvos Ultra Plonas Šalikas

Išmatavimai (Size):

70cm x 200cm

Elementai:

100% Kašmyras

Svoris:

75g (apytiksliai)

Tekstūra:

Deimanto Modelis

Kilmė:

Nepalas

Siūlų skaičius:

200 Skaičius

Storis

Ultra-Plonas

Plovimas:

Vilnos gaminiai, cheminis valymas yra geriausias būdas naudoti.Rankomis ir mašina plauti nerekomenduojama

GERIAUSIŲ ALPIŲ, HIMALAJŲ KAŠMYRO

APIE KAŠMYRAS

Kašmyras yra pluoštas, gaunamas iš kašmyro ožkų ir kitų rūšių ožkų.Tai yra baudos tekstūros, stiprus, lengvas, ir švelnus.Drabužiai pagaminti iš ji suteikia puikią izoliaciją.Dažniausiai jos yra kruopščiai švelni kaip aksomas

Kašmyras yra minkštesnis nei įprasti vilnos ir ji yra manoma, kad "Pluošto Karalienė", taip pat žinomas kaip "soft aukso".Tai yra aštuonis kartus šiltesnė nei avių vilna, 33% lengvesnis.

Itin minkštos vilnos ateina iš papilvė, kad Capra Hircus, kalnų ožkos, kurios gyvena Himalajuose maždaug kaip 4500 metrų virš jūros lygio, aukštos slėnių Nepale, Tibete ar Mongolija.

SKIRTUMAI TARP VILNOS IR KAŠMYRO

Kašmyras mikroskopu: Kašmyro pluoštas yra labai gerai, turintys siaurą diapazoną (13µm į 19µm).

Vilnos mikroskopu: Vilna yra daug tankesnė, palyginti su kašmyro skersmens diapazonas (Diameter15µm į 35µm).

MES PASIRINKTI AUKŠTOS KOKYBĖS ŽALIAVŲ

Mes pasirinkite cashmere aukščiausios kokybės nuo alpių kalnai Kinija, kuri yra apie 15.5 mikronų dydžio baudą ir 36-42 mm ilgio.Mes griežtai kontroliuoti kiekvieną procesą taip, kad mes galime užtikrinti, kad mūsų produktų kokybę.

Savybės Kašmyro Gamtos gyvūnų pluošto:

Minkštas Patogus

Oda-Draugiškas

Atspari drėgmei

Ultra-plonas

Subtilus

Šviesos & Šilkiniai

Išlaiko Šiltas

Nedirginančios

Anti-static

Sumažinti atsparios

Atspari deformacijai

Konservai Sveikatos

* Mes visada stengiamės rungtynių nuotraukos kuo tiksliau

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Jei turite kokių nors problemų su mūsų prekes ir paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą.

*Prašome rasti Paslaugų teikimo Sąlygos iš šio puslapio apačioje.

Šviesiai Pilka Melange

Urmu & Didmeninė Informacija

Mes jau daro kašmyro ir vilnos verpalai, verslo daugiau nei dešimt metų.Mes esame susipažinę su kašmyro rinka ir gali puikiai patenkinti klientų poreikius.Mūsų prioritetas yra teikti patikimą produktų ir veiksmingą paslaugų draugų & klientams.Mūsų pagrindinė buveinė yra Šanchajuje.Mes darome visus nuolatinius kašmyro ir vilnos verpalai iš 10~200 suskaičiuoti ir mezgimas, ir audimas.Rankomis susuktų verpalų ir jos produktų yra taip pat prieinama.

*Visi produktai yra aukštos kokybės & konkurencingą kainą.

Tekstūra:

Medvilniniai ~ Paprasto Modelio/Deimanto Modelis/Žakardo

Išmatavimai (Size):

70cm x 200cm *kaip Reikalaujama

Tekstūra:

Mezgimo ~

Siūlų skaičius:

*kaip Reikalaujama

Spalva:

Kietas/Susieta/Mélange/Gamtos

Svoris:

*kaip Reikalaujama

Kilmė:

Nepalas

Mėginys

Prieinama

MOQ:

50 Vienetų

Klientų dizainas/logotipu

Priimti

Stilius Nr.

Pakavimas

1pc/maišelis, 100vnt/eksporto kartono arba individualų

Pristatymas

30-45 dienų pagal užsakymą VNT

OEM & ODM

Esate laukiami!Mes priimame mažų įsakymas arba teismo nutartis dėl klientų, reikia patikrinti, ar produktai yra tinkami rinkoje.

Paslaugų teikimo sąlygos

Laivybos mokestis siuntimo išlaidas nėra jokių importo mokesčių.Pirkėjų nėra atsakinga dėl jokių muitų mokestis / GST / V. A. T. ar kitus Importo Mokesčius, jei ji yra reikalinga.Pardavėjas nėra atsakingas už Eksporto Mokesčiai.Jei Reikia klientams, visi daiktai bus pažymėtas kaip "DOVANĄ" su mažesnės produkto vertę.Prašome patvirtinkite savo muitinės, jei jie turi bet popieriaus darbo ar papildomų vidaus imti ir aišku, muitinės, jei reikia.Patikrinkite elementus į veidą su kurjerių tarnybos prieš pasirašant, išvengti savo daiktus pakuotėje yra pavogtas arba pakeisti kurjerių įmonės arba vartotojo darbuotojai.Kai prisijungsite, jūs patvirtinate, kad elementai yra gerai.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių nuostolių, apie šiuos du atvejus virš.Jei jūsų daiktai yra pavogtas arba pakeistas, prašome susisiekti su kurjerių tarnybos duoti popierius įrodymas, kad jums į veidą iš karto, tada galite reikalauti kompensacijos iš kurjerių įmonės.

Vežimas

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes atsiųsime straipsniai per 3 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių pervežimų dėl skirtingų muitų kliringo metu atskirose šalyse, kurios gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Žymos: šalikas rusų stilius, medžio pieštukas, durag banga, medžio kaljanas, nepalas šalikas, anglių, du rpg, klijuoti medienos, hip-hop turbaną, kokoso anglys.

Medžiaga Kašmyras
Modelio Tipas Kietas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Stilius Mados
Šalikai Ilgis >175cm
Lytis Unisex
Kaklaskarės Tipo Pashmina
Prekės Pavadinimas Himalajų Chyangra
Elemento Tipas Šalikai

Parašyti atsiliepimą

Ultra Plonas Nepalo Kašmyro/Pashmina Vientisos Spalvos Medžio Skara Skara Duslintuvo Gamyklos Urmu Didmeninė Soft & Patogus

Ultra Plonas Nepalo Kašmyro/Pashmina Vientisos Spalvos Medžio Skara Skara Duslintuvo Gamyklos Urmu Didmeninė Soft & Patogus

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti