Parduotuvė pagal Kategorijas

Mergina Suknelė Šokių Bronzos Skulptūra Moterų Šiuolaikinės Šokėja Statula Derliaus Meno Statulėlės Kambarį Dekoro

Nauja

€245.92

Į statuette meno kūrinius rodyti šiuolaikinių subtili mergina šoka, rodo, grožio šokio ir kūno.Smulkias detales, su tikroviška funkcijų ir subjekto emocijos yra labai ryškus ir tikroviškas tai veikia.

Tai botique skulptūra pagamintas iš aukščiausios bronza ir marmuras bazę.Gamybos metu mūsų bronzos skulptūros, mes vertę aukštą kokybę ir pasitikėjimą tradicinį gamybos.Pastovi kokybės kontrolė garantuoja aukštą kokybę mūsų bronzos skulptūros ir figūrėlės, kurios yra gaminamos naudojant prarado vaško technika.Prabangus ornamentas ant bet kokios lentynos, spintos ar darbo stalo namuose ar šokių salėje.Puiki dovana draugui ar šeimos, taip pat senovinių kolekcines & kolekcija.

Funkcijos: 1, Nekilnojamojo aukščiausios bronza ir marmuras bazę. 2, Tradicinių lost-wax karšto liejimo technologija. 3, Išskirtinį meistriškumą ir dideliu informacijos. 4, Sunkus, tikroviška ir realu savybes.

Dydis(cm):H36x18X12

Bet klasikinio Bronzos skulptūra yra kalimo sunkaus darbo ir tikrąją meilę, sukurti nuostabių meno kūrinių mūsų klientams visame pasaulyje.Mes matuojame savo sėkmę patenkinti klientai ir ilgalaikį paminklų, kurie bus pergyventi mums visiems.Kaip jums žiūrinėti mūsų internetiniame kataloge, mes tikimės, kad jūs pastebėjote, meno įvairias skulptūras mes siūlome, ypatingo detalumo ir kokybės parodyta, ir pasididžiavimas, mes priimame tai, ką mes tikime.

Skulptūra, kurią sudaro menininkų, amatininkų, atsidavę specialistai, spontaniško mąstymo ir mokymosi visą darbuotojai, kurie dirba kartu, todėl jūs galite paryškinti savo namų ar viešųjų projektą su grožio ir meniškumo.

Žymos: ornamentas kambarys, mergina modelis skulptūra, žalvario arklys, keramikos figurin, glasse mergina skulptūra, mados mergaitė skulptūra, bronzos skulptūra moteris, faraono statula, replika statula, deivės derva.

Regioninės Funkcija Europa
Kokybiškos Tradicinis Rankų Darbo Neteko Karšto Vaško Liejimo
Prekės Pavadinimas ATLIE
Temos Antikvariniai, Derliaus
Proga Namuose , Gyvena Kambaryje , Biure , Galerija, Patalpos
Pagrindinė Medžiaga Bronza, Varis, Žalvaris ir Marmuro Bazės
Skirtas Naudoti Dekoras , Dovanos , Kolekcines, Surinkimo
Medžiaga Vario
Dydis(CM) H

Parašyti atsiliepimą

Mergina Suknelė Šokių Bronzos Skulptūra Moterų Šiuolaikinės Šokėja Statula Derliaus Meno Statulėlės Kambarį Dekoro

Mergina Suknelė Šokių Bronzos Skulptūra Moterų Šiuolaikinės Šokėja Statula Derliaus Meno Statulėlės Kambarį Dekoro

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti