Parduotuvė pagal Kategorijas

YOUPIN SMARTMI Elektrinis Šildytuvas 1S Versija, Greitai, patogu, Šildytuvai, namo kambaryje Greitai, Konvektorių, židinių ventiliatorius sienos warmeheating

Nauja

€75.39

ypatybė: *Konvekcinių šildymo *Trijų pavarų reguliavimas *Tylus ir ne sausas *Dvigubas saugos apsaugos Produkto Tipas: Konvekcinės šildytuvas Produkto modelis: DNQ04ZM Montavimo būdas: grindų tipas Pavarų galia: 1 pavarų 900W; 2 pavara 1300W; 3 pavara 2200W Nominali galia: 220OW Vardinė įtampa: 220V~

Smartmi Elektrinis Šildytuvas 1S

Apšilimo atnaujinti speed hot pastovios temperatūros

konvekcinių šildymo | trečia pavara koregavimas | ramioje ne sausas | double saugos

Konvekcinių šildymo, oro mikrocirkuliaciją, ramus ir ne sausas

Interjeras yra ventiliatoriaus ir natūraliai šildomas oro cirkuliaciją.Nėra aiškaus juntamas oro srautas, kuris turi mažesnį poveikį patalpų drėgmės ir nėra lengva sausas.Tyliai, nėra akinimo, tik šiluma, jokių pertrūkių.

Taikoma plotas 10-15m2, 2200W didelės galios greitai šiltas kambarys

Built-in geležies-chromo-aliuminio lydinio, šildymo laidas, kuris generuoja intensyvios šilumos, iš karto po power-on.Konvekcinių poveikis karštų dujų auga šalto oro sumažina oro cirkuliaciją šildymo, 2200 didelės galios, ir greitai ir tolygiai pakelia patalpos temperatūrą.

Novatoriškas dizainas linkę vėdinimo neto šildyti visą namą ir naujoviška, be to stovintis vėdinimo net nukreipti oro srautą virš syncline.Novatoriškas dizainas pasvirusios vėjo vadovas grynasis namas, vietinis šildymas ir atlygį.Išradingai pridėta linkę oro vadovus nukreipti oro srautą į viršų, atsižvelgiant į didelį efektyvumą viršuje, oro ir uždarykite šildymo šoninės oro.

Kuo didesnė galia, tuo greičiau pakyla temperatūra, žemos pavaros režimas gali padėti šildymo, mid-range yra patogūs ir šilti, ir high-end padėtis yra greitas ir galingas šildymo patenkinti skirtingus poreikius.

Naujas termostatas režimas daugiau komforto ir energijos taupymo

Nustatykite temperatūros valdymo rankenėlę iki norimos temperatūros, ir šildytuvas bus išlaikyti temperatūros pastovus, pagal nustatytą temperatūrą.Kai aplinkos temperatūra pasieks nustatytą temperatūrą, su šildymu, automatiškai nutraukiamas.Kai temperatūra yra žemesnė nei nustatyta temperatūra, šildymo toliau automatiškai, kuri yra šilta ir patogu ir taupo elektros energiją.

Perkaitimo apsauga,Krenta, automatinis maitinimo išjungimas

Built-in dempingo ir perkaitimo apsauga jutiklis, kėbulas pavirsta daugiau nei 45 laipsnių kampu, arba vidinio skyriaus temperatūra viršija 85 laipsnių, elektrinis šildytuvas automatiškai nupjaukite maitinimo, naudoti daugiau ramybę.

0,6 mm storio metalo kūno Mašina, RoHS aplinkos sertifikavimo

Lenktas užapvalintais kampais, siekiant užkirsti kelią iškilimų

Rankena iš abiejų pusių, lengvai judėti

Non-slip kojų, stabilios ir saugios

Žymos: smart termostatas, ventiliatorius, šilumos, šildytuvas kambarys, konvektorių šildytuvas, termostatas, valomoji xiaomi smartmi, konvektorių, Youpin, šildytuvas smartmi, jaukus kojų.

Galia >2000W
Šildomas Plotas ≥20㎡
Šildytuvo Tipas konvektorių šildytuvas
Modelio Numeris SMARTMI Elektrinis Šildytuvas 1S
Naudoti miegamasis
Prašymas 11-20㎡
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Patarimas-Per Apsauga
Prekės Pavadinimas Xiaomi
Sertifikavimo CE
Įtampa (V) 220V
Kaitinimo Elementas Kaitinimo Viela
Įrengimas Stovinčioje
Numeris Greičio Nustatymai Trečia Pavara

Parašyti atsiliepimą

YOUPIN SMARTMI Elektrinis Šildytuvas 1S Versija, Greitai, patogu, Šildytuvai, namo kambaryje Greitai, Konvektorių, židinių ventiliatorius sienos warmeheating

YOUPIN SMARTMI Elektrinis Šildytuvas 1S Versija, Greitai, patogu, Šildytuvai, namo kambaryje Greitai, Konvektorių, židinių ventiliatorius sienos warmeheating

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti