Parduotuvė pagal Kategorijas

2019 Naują Afrikos Vyrų drabužių siuvinėjimo musulmonų drabužiai dashiki afrikos drabužiai

Nauja

€11.04

Dydžių Lentelė

Apibūdinti produktą dydžių, įskaitant įvairių Sku " įvairių dydžių.

Savybės Ir Specifikacijos

Apranga yra pagamintas iš minkštos kokybės sniego atrodo skalbiniai.Ji yra minkšta tekstūra, kietas, patogūs ir nedirgina žmogaus odos.Audinys: medvilnė - pagaminti Kinijoje, Bžklģ: gera, derliaus būklės, švarus, paruoštas nešioti.Visos prekės yra derliaus vienetų, anksčiau mylimas Visos prekės yra fotografuotas, natūralios šviesos.Spalvos taip pat gali skirtis priklausomai nuo jūsų kompiuterio ir monitoriaus.Jei turite klausimų dėl dydžio, būklės ar kokių nors neaiškumų, Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, bet susirūpinimą, kurie jums gali turėti, ir aš darysiu viską, kad padėti jums! ♡

Vitrina Informacija

Puikiai tinka vakarais, arba tie, pusiau atsitiktinis kartus, kai skirtumas yra vadinamas.Prašome atkreipti dėmesį, siuvinėjimo priklauso nuo drabužio iki drabužis, kaip ji rankomis apdirbti.

Skalbimo Instrukcijos

Išsamus skalbimo instrukcijos.Pavyzdžiui, plovimas su temperatūra-ne didesnis nei 30, nenaudoti baliklio, pakabinti sausas, ne geležies, ne sausas valymas, ir kt.

Prekės Ženklo Istorija

Dashikiage yra priklausomas Afrikos pagal užsakymą dizaineris etiketės, kad specialiai daro drabužius, kad galėtumėte tinkinti.Visi drabužiai yra pagaminti tik jums.Mes sutelkti dėmesį į aprangą profesionalams, ieškantiems aukštos kokybės ir šiuolaikinių Afrikos drabužiui visoms progoms.

Aprašykite savo prekės ženklo istoriją, įskaitant kūrimą ir plėtrą, terminus, etapus ir pan.

Žymos: sienos afrikos, afrikos medžiaga vyrams, dashiki vyrai, boho medžiaga, sijonas dashiki, afrikos moterų palaidinė, afrikos vyrų suknelė, afrikos dėvėti moterims, pietų afrika, afrikos dėvėti.

Modelio Numeris s00359
Elemento Tipas Afrikoje Drabužiai
Lytis VYRAI
Specialios Paskirties Tradicinių Drabužių
Prekės Pavadinimas Dashikiage
Medžiaga Linas
Tipas Dashiki

Parašyti atsiliepimą

2019 Naują Afrikos Vyrų drabužių siuvinėjimo musulmonų drabužiai dashiki afrikos drabužiai

2019 Naują Afrikos Vyrų drabužių siuvinėjimo musulmonų drabužiai dashiki afrikos drabužiai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti