Parduotuvė pagal Kategorijas

735pcs SS Blokai Star Serijos Karai Apdraskyti 's Pirštinė Kovotojas Modelis" Pasidaryk pats " Žaislas Plytų Žaislai Vaikams, Vaikams Kalėdų Dovanos

Nauja

€36.02

Fasuotė: 735pcs

Dydis: L : 32 cm W : 32 cm Aukštis : 8 cm

Pateikti PDF Instrukcijų vadovas( Ne popieriaus vadovai )

---------------------------------------------------------------------

Dėmesio!

1. Produkto pakuotėje nėra lipdukai ir elektroniniu būdu atspausdintas.Atspausdinta dalys pakeičiamos įprastos dalys ir nėra trečiųjų šalių priedus.Vadovo ir tinkas yra tik informacinio pobūdžio ir taikomos faktinės dalių pakuotėje.

2. Šis produktas yra SS prekę, o ne ateiti su popieriaus instrukcija.Po to pateikti savo užsakymą, prašome el. pašto adresą ir mes išsiųsime elektroninę brošiūrą savo elektroninio pašto adresą.

3. Visos dalys yra kokybė tikrinama prieš išsiuntimą, taigi, jei paketas jums gauti trūkstamų dalių ar pažeistų dalių, nesijaudinkite.Susisiekite su mumis ir mes išsiųsime juos, jūs iš karto nemokamai.

4. Mes paprastai laivas per 3 dienas nuo gavimo tvarka, ne ilgiau kaip 7 dienas.Jei yra nepavydėtiną situaciją, mes jus informuosime iš anksto.

Žymos: ss, blokuoti statyti, lego ss, mirties trooper, blokuoti star karo, kartos star wars klonas, kurti ss laivas, flash žaislas, star wars lego vergas 1 stendas, legos filmų "žvaigždžių karai".

Plastiko Tipas ABS
Sertifikavimo 3C
Bloko Dydis Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
Modelio Numeris SS-32053 Apdraskyti ' s Pirštinė Kovotojas Blokai
Amžius > 3 metų
3C Sertifikatas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Lytis Unisex
Brūkšninis kodas No
Įspėjimas Ne Lipdukai,teikti elektroninių instrukcijos

Parašyti atsiliepimą

735pcs SS Blokai Star Serijos Karai Apdraskyti 's Pirštinė Kovotojas Modelis

735pcs SS Blokai Star Serijos Karai Apdraskyti 's Pirštinė Kovotojas Modelis" Pasidaryk pats " Žaislas Plytų Žaislai Vaikams, Vaikams Kalėdų Dovanos

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti