Parduotuvė pagal Kategorijas

"400ml Daugkartinio naudojimo Puodelius Bambuko Pluošto Kavos Puodeliai Izoliacija Kelionės Puodelis Gėrimo Taurė

Nauja

€4.98

USD 18.88 / vnt. /daug 1 USD 18.65 / vnt. /daug 1 USD 13 / vnt. /1 grupė-12.99 USD / vnt. /daug 1 USD 4.4 / vnt. /daug 1 Portable " 400ml Praktinių Daugkartinio naudojimo Bambuko Pluošto Silikono Bžūp Kavos Puodeliai Ekologinio Draugiškas neslidus Spausdinimo Kelionės Bokalų

Aprašymas: 1.100% ekologiškos kavos puodelis pagamintas iš ekologiško bambuko pluošto - Mūsų daugkartinio naudojimo kavos puodeliai su dangteliu išsaugoti aplinką aplink jus pjovimo vieno-naudoti atliekas ir skatinti atliekų perdirbimą. 2.Pagamintas iš tvariai ir natūralaus ekologiško bambuko pluošto, mūsų naujos kartos bambuko kelionės taures galima pasimėgauti daugiau nei mėgstamas gėrimas, vėl ir vėl, o padėti pakeisti pasaulį aplink jus. 3.Dėl savo minimalistinio!Mūsų kelionės kavos puodeliai gali būti visur esate. 4.Kas yra daugiau, su dangteliais, slydimo, ir ne be vargo, o būna uždaromos saugiai. 5.Paprasta naudoti, lengva laikyti ir naudos iš kokybiškų produktų.Techniniai duomenys: Medžiaga:bambuko pluoštas Dydis:130*85mm Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti Talpa:300-400 ml žymės Svoris:0.13 kg Tipas:Kavos puodelį Pakuotė: 1x Kavos puodelio Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas. 2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

Žymos: ceram taurė, puodelis šaukštas, kūdikių bambuko, kavos puodelį dangčiu, kavos puodelis, puodelis žiedas, bambuko puodelis, kavos puodelis trafaretas, kavos puodelis daugkartinio naudojimo, bambuko kavos puodelis.

Medžiaga bambuko
Sertifikavimo SGS
Tipas Kavos Puodeliai
Formos Su Dangteliu
Stilius Modernus
Specifikacija 1
Priedai Nė Vienas,
Funkcija Įžuvinti
Modelio Numeris L1174

Parašyti atsiliepimą

"400ml Daugkartinio naudojimo Puodelius Bambuko Pluošto Kavos Puodeliai Izoliacija Kelionės Puodelis Gėrimo Taurė

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti