Parduotuvė pagal Kategorijas

Marsas Hidro TS 600W LED Augti Žiburiai Kambarinių Augalų, Daržovių, Gėlių Pakeisti HPS HID

Nauja

€74.76

Prašome Atkreipti Dėmesį

ES pirkėjas laivų, iš DE sandėlio, su ES kištuko, vietos pareigos free.RU pirkėjas laivų, iš RU sandėlyje, su ES kištuko, vietos duty free.JAV(Išskyrus Aliaską ir Havajus) pirkėjui laivas iš JAV, su JAV kištuko, vietos duty free.AS pirkėjas laivą nuo AS, AS kištuko, vietos duty free.CA pirkėjas Laivų, iš CA, su JAV kištuko, vietos duty free.

Specifikacija TS 600 LED Grow Light

-Funkcija: Sunlike Spektro+SMD tech -Rekomenduojame Apimtis: 2'X2", skirtos daržovių, 1.5'x1.5 " dėl žydėjimo-Vidutinė Išeiga: 2,0 g/w -AAP: 2.3 umol/j, -Core NOMINALI Vertė:172.93 umols -Pakeisti HID/MH: 150w, daugiau energijos taupymas -Energijos lygiosios(±10%): 1.378 A/110v, 0.797 A/220v -Matmenys(L/W/H): ne didesnis kaip 36 cm x 33cm x 3.4 cm -Prekė Kryžiaus Svoris: 2kg -Spektras: Naudoti visuose augalų augimo ir žydėjimo. -(342pcs) Didelio Intensyvumo naujausia SMD chip.ilgesnis tarnavimo laikas -Amp Lygiosiomis:1.378 A/110v, 0.797 A/220v -Šviesos srautą(±5%):12410 liumenų@AC120V, 11465 liumenų@AC240V -Triukšmo Lygis: 0 DB,- Įėjimo Įtampa: AC110-130V,220-240V -Gyvenimo Įvertinimas: 50000-100000hrs -Cetification: UL,RoHS,CE,SAS,PSE,100% Autentiškas Saugaus garantija! -3 Metų garantija MUMS/UK/CA/DE/ES/AS pirkėjai +30 dienų grąžinimo garantija

Savybės Marso Hidro TS 600 Led Grow Light lndoor Daržovių, Gėlių

Nuostabus Pakeisti HPS ir Aukštos PPFD(High PPE kaip 2.3 umol/j ,Vidutiniškai auga rezultatas kaip 2,0 g/m) Funkcija sau leisti kaina su energijos taupymo.TS Serija gali pateikti savo augalai su Aukštos PPE vertę.O jo vidutinė kaina už vienetą tankis yra labai pigūs.Išsaugoti 70% energijos, palyginti su HPS/HID.Įveikti HPS/NESLĖPĖ ir tradicinių LED Šviesos.Apima tinkamą aprėptį,lengvai pakeisti HPS ar PASISLĖPĖ.Tinka Įvairių augti palapinę.Nuostabus Liuminescencija&Diskretiška Pakuotė liuminescencija TS yra panašus į HID, siekiant patenkinti poreikius augintojams, su HID žibintai puikiai.Revoliucinių SMD led technologija, kad kokybė daugiau stabilumo,Kokybės Led Įrodyta, jog Rezultatai nuo Pasaulio Augintojams.Diskretiška pakuotė, apsaugoti jūsų privatumą!Visą Spektrą su 2019 naujausias Populiarus balta sunlike Spektro Tai nauja rinkos tendencija naudoti sunlike spektro led augti šviesos, kurios gali apsaugoti jūsų akis geriau ir gauti gerą derlių.Marsas Hidro TS žibintai pristatyti net par rodmenys ir panaudoti aukščiausios spektrą pasiekti maksimalų fotosintezės reakcijos.Geriausi greito augimo ir aukšto pajamingumo ir įsitikinkite, kad aukšto THC derliaus.Nuostabus Šilumos Išsklaidymo, Nėra triukšmo, reikiamą Temperatūrą,Didžiausias Augimas Aukštos kokybės radiatoriai gali veiksmingai šilumos lempa, jo šiluma yra labai mažas, kai naudojamas.Taigi, lempos neturi ventiliatorius dizainas.nėra ventiliatoriaus, kad nėra triukšmo, bet tai TS turi pati temperatūra kaip HID lempos,jokių rūpesčių perkaisti.Kokybės Dalys-Ne Želė Bulit,Saugus naudoti!Šviesos praeiti Griežtus kokybės standartus.UL, CE, RoHS, SAS, PSE cetificate.Stipresnis kabinti rinkiniai yra prieinami lengvas montavimas. 100% Saugus naudoti, nulinės rizikos!ne nerimauti gaisro ar saugumo grėsmės, "long-life".Lankstų Montavimo formos TS 600 yra aikštėje, jis gali kostiumą-1.5x1.5 pėdų srityje labai gerai.Paskutinis, bet ne mažiau.

Paketas Apima

-1 x TS 600 LED Grow Light -1 nustatyti x Nemokamai Plieno kabinti rinkiniai.(Lengvas montavimas) -1x Nemokamai Maitinimo laidas su Kištuku(JAV, ES, UK, AU, Kanada Japonija plug)

Stock Informacija

-Vietos Remonto centras&sandėlyje, JAV/Kanada/AU/UK/DE/Rusija,Garantija ir Kokybė yra garantuojama. -Greitas Vietos Atsargus Siuntą,Jokių muitų, jokių mokesčių,jokių PVM JAV/Kanada/RU/UK/DE/AS pirkėjo! Pažyma apie kištukas:100% Saugus naudoti(UL,BS,DVE,SAS,PSE,Approvel). -Atidžiai perskaitykite visą specifikacijas ir atkreipti dėmesį į Valdžią atkreipti vietoj išėjimo galia prieš perkant

Naudojant Patarimai

Imtis šviesa iš po sieros naudojamas ir visiškai volatilized.Išlaikyti stabilią įtampą, siekiant išvengti bet kokios žalos šviesos šviestuvas.Visą Spektrą outout Idealiai tinka visų etapų augalų augimo, Žydėjimo ir gerai dirba su vandens tirpalo kultūros ir dirvožemio kultūra.PH :6.0~6.5 dirvožemyje.5.7~6.0 hydro/DWC.Mažiau maistingųjų medžiagų mažiau vandens.Daugiau Cal ir mag nei įprasta. 75°-85°F,praplauti oro srauto papildyti CO2.; Saugokite šviesos pagal aplinkos sieros arba rūgštis.Šviesa yra ne vandens įrodymas.todėl nereikia naudoti jį pagal vandens aplinkai.

PARDUOTUVĖS POLITIKOS

Kodėl verta pirkti iš jav?VISOS prekės yra tiesiogiai iš Marso Hidro gamykloje, kuri yra led grow light gamintojas nuo 2009 m., NR. 1 LED grow light tiekėjas.mes turime savo mokslinius tyrimus, projektuojant, kuriant,gaminant ir bandymų grupė paremti mūsų puikus produktas. 100% autentiškas Mars Hidro led šviesos. 100% Autentiškas Gamyklos: "Mars", Hidro, prekės ženklo, gali būti gerai žinoma, dauguma augintojų.Tačiau, jie negali žinoti įmonės pavadinimas Marsas yra iš tikrųjų LG LED Solutions Limited.Garantija yra garantuotas: 5 sandėlis+Remonto centras :JAV/Kanada/ES/JK/AS sandėlyje ir remonto centras.Vietos greitai Diskretiškas laivybos.Jokių muitų.Jokio Pvm.Po pardavimo, paslaugų garantija.Kokybė garantuoja:Visų mūsų žibintai yra pastatytas su Pasaulinės klasės LED lustai, didelio efektyvumo vairuotojai, papildomi ventiliatoriai ir patobulintas aliuminio aušinimo šilumos šalintuvai (radiatoriai) užtikrinti patikimumą ir saugumą.

Žymos: cob fito, "mars", " hydro kit, sūnus lempos, artifici gėlių, 150w augti led, augti led, cob viso spektro led augalų balta, led, 300w augti lempos, gėlių šiltnamio efektą sukeliančių.

Svoris 2KG
Prekės Pavadinimas MarsHydro
Yra Pritemdomi No
Ilgis 36cm
Aprėptis 1.5 ft x 1,5 ft = 45cm x 45cm
Maitinimo Šaltinis AC
Plotis 33
Įtampa 110-240V
Modelio Numeris TS 600
Diegimo Srityje Patalpų
Sertifikavimo VDE
Elemento Tipas Augti Žiburiai
Kilmės KN(Kilmės)
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Pakeisti HPS / HID 150w
Tikrasis Watt 99W±5%@AC240V
Garantija 3 metai
PAR 172.93 umol/s
Savybės Sunlike Spektras/ Nėra triukšmo

Parašyti atsiliepimą

Marsas Hidro TS 600W LED Augti Žiburiai Kambarinių Augalų, Daržovių, Gėlių Pakeisti HPS HID

Marsas Hidro TS 600W LED Augti Žiburiai Kambarinių Augalų, Daržovių, Gėlių Pakeisti HPS HID

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti