Parduotuvė pagal Kategorijas

1 Hoopas Dviejų Sluoksnių, Kamuolys Suknelė Vestuvių Kaulų Ilgai Krinolīns Mergina

Nauja

€11.35

Tai krinolīns mergina yra ilgas arba visas ilgis vestuvių suknelė.Jis yra sulankstomas, vienas lankas plieno, dviejų sluoksnių tiulis ir yra elastinga juosmens dalis.Paprasta ir patogu naudoti, tai vienas hoopas dviejų sluoksnių, kamuolys suknelė vestuvių kaulų krinolīns mergina yra puiki pagalba jūsų gražus vestuvių suknelė.

Aprašymas: krinolīns mergina vestuvių suknelė, funkcijų viena hoopas plieno, dviejų sluoksnių, tiulis su nėrinių hem ir gali būti sulankstyti Elastinga konstrukcija juosmens, lengva ir patogu naudoti Medžiaga: Nailonas, organza ir plieno viela, Spalva: Balta Aukštis: Apytiksl. 35.43 colių/90cm Liemuo: Apytiksl. 25.2 colių/64cm(Elastinga juosmens dydis gali būti reguliuojamas) Skersmuo lankas: Apie. 31.5 cm/80 cm

Komplektą Sudaro: 1 x Krinolīns mergina

Pastaba: primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Prašome Perskaityti Prieš Perkant

Žymos: quinceanera suknelę, mergina underskirt, suknelė prom, mergina vestuvių, kamuolys suknelė, hoopas už underskirt, mergina moteris, kamuolys suknelė suknelė, crinolin, suknelė.

Talėja Natūralus
Apdaila Ruffles
Siluetas Kamuolys Suknelė
Lytis MOTERIS
Medžiaga Organza
Prekės Pavadinimas Phenovo
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis

Parašyti atsiliepimą

1 Hoopas Dviejų Sluoksnių, Kamuolys Suknelė Vestuvių Kaulų Ilgai Krinolīns Mergina

1 Hoopas Dviejų Sluoksnių, Kamuolys Suknelė Vestuvių Kaulų Ilgai Krinolīns Mergina

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti