Parduotuvė pagal Kategorijas

Beauty Star MINI HIFU Dėmesio Aukšto Dažnio Ultragarso Veido Atjauninimo Anti Senėjimo Raukšlių Šalinimas, Odos Priežiūros, Grožio Mašina

Nauja

€200.33

pradėti

pabaiga

Mini Hifu Professsional Veido Atjauninimo, Orientuota Aukšto Dažnio Grožio Mašina

Savybės:

1. HIFU PRINCIPAS - naudoti didelės energijos dėmesį gydyti poziciją, kad odos audinio generuoti šilumos, traukti raumenų sluoksnis, o sugriežtinti odos, veido liftas gali pasiekti laipsnišką poveikį.

2. VIENAS ZONDAS SU 3 SKIRTINGŲ GYLIS: 4,5 mm, 3.0 mm ir 1,5 mm.Remiantis įvairių odos ir gylio, skirtingas zondai, galite pasirinkti dirbti dėl įvairių odos su gerą poveikį.

3. SAUGUS IR neinvaziniai,BE ATSIGAVIMO LAIKOTARPIS: HIFU mašina su saugiam ir jokių atsigavimo laikotarpį,jūs galite eiti į darbą ar apsipirkti po operacijos..

4. PRIVALUMAS: Kai HIFU veikia giluminius odos, energijos sumažėjimas atsitinka, nedelsiant ir temperatūra ląstelių vidinis odos gali greitai išaugti iki 60-70℃, kuris yra geriausias temperatūra skatina greitą pertvarkymo ir regeneraciją, kolageno molekulės;.

5. TAIKOMA - oda ką tik pradėjo atvykti senėjimo, monotherapy gali padėti paspartinti aktyvių ląstelių, gydomasis poveikis yra svarbesnis ir ilgalaikis.Pareigos: - Veiksmingai stangrina laisvos odos Kėlimo aplinką, atsipalaiduoti - Grindų plokštumos tekstūros, taip, kad visas veidas darosi liftingo efektą - Padaryti odai daugiau subtilus - Pagerinti problemų, tokių kaip tamsiai geltonos spalvos ant veido - Padaryti jūsų oda blizga Šiltas Patarimas: 1. Vidutinis veido veikimo laikas 30-45 minučių. 2. Prašome nusiimti visus metalinius daiktus ant jūsų kūno prieš operaciją. 3. Nereikia veikti orbita dalys. 4. Dideli spuogai ar pustule nėra rekomenduojama iš karto naudoti. 5. Oda yra alergiškas, mes rekomenduojame naudoti šį produktą, vieną savaitę po alergijos baigiasi. 6. Išvengti veiklos metalo protezai dalys. 7. Visada laikyti veiklos srities, drėgnas aplinkos, eksploatavimo metu. 8. Visada išlaikyti zondas arti odos. 9. Energijos turi būti koreguojama mažai didelių. 10. Vandens, naftos ir kitų vidutinio neturi patekti į įrenginį. 11. Nereikia valyti, tai nieko kurių sudėtyje yra alkoholio.Specifikacijos: Operacinė galvos: Viena rankena, Veikia palūkanų normą: 55W Gaminio dydis: 230*105*98mm Taikoma įtampa: AC90-240V Gydymo pozicija: Kakta, akys, skruostikauliai, obuolių raumenys, skruostų, smakro ir kaklo, tokių kaip žuvo odos senėjimo reiškinys.Komplektą Sudaro: mašiną*1 Garantinė kortelė*1 "Powerline" *1 Instrukcija*1

- Jei norite pirkti daug daiktų mūsų parduotuvėje, galite pridėti juos visus į pirmąjį krepšelį, tada atlikti mokėjimą kartu. - Pavedimai bus atšaukti, jei mokėjimas nebuvo gautas per 20 dienų nuo pirkimo. - Jei norite padaryti didelį užsakymą, susisiekite su mumis ir gauti didmeninės kainos, galime jums pasiūlyti gerą nuolaidą.

Pristatymo laikas priklauso nuo sezono, oro sąlygų ir kitų veiksnių, dėl užimtas dienas, pristatymas gali vėluoti. - Rusijos Pirkėjai turėtų užpildyti savo anglų kalbos žinias, Vardas ir pavardė , ar galite gauti ne ji, nes po politikos. -Brazilija, Čilė, Peru ir kitas Pietų Amerikos Šalis , tai būtų 25-60 dienų atvykti. -Nes vietos papročius.Per užimtas laivybos sezonus, tai užtruks apie 35-90 dienų. - Mūsų produkto kaina nėra įskaitant mokesčius . - Pirkėjas yra atsakingas už mokesčius.Prašome aktyviai kovoti su muitinės formalumus. -Jei jums reikia bet kokį dokumentą, patvirtinimo, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. -Mes labai vertiname tai, kad, jei jūs galite palikti mums 5 Žvaigždžių Atsiliepimų . -Mes nuoširdžiai džiaugiuosi, kad jums Parodyti Keletą Nuotraukų iš jūsų 5 Žvaigždučių atsiliepimus! -Jei turite kokių nors problemų, PLS nepalikite neigiamų atsiliepimų tiesiogiai! -Mes pasistengsime geriausia spręsti problemas ir suteikti jums patenkinti sprendimas.

Žymos: hifu aukštos mašina, hifu ultragarsu, hifu, esmė mašina, sephora mini veido, cavit, kamera pelėsių, veido hifu, anti-age veido prietaisas, mini dėmesio paprasta.

Tipas Mini Hifu Grožio Mašina
Medžiaga Plastikiniai
Maitinimo Šaltinis AC110-220V, 50-60Hz
Veiklos galvos Viena Rankena
Išėjimo Galia 55w
Prekės Pavadinimas Mini HIFU Ultragarsinis Veido Grožio

Parašyti atsiliepimą

Beauty Star MINI HIFU Dėmesio Aukšto Dažnio Ultragarso Veido Atjauninimo Anti Senėjimo Raukšlių Šalinimas, Odos Priežiūros, Grožio Mašina

Beauty Star MINI HIFU Dėmesio Aukšto Dažnio Ultragarso Veido Atjauninimo Anti Senėjimo Raukšlių Šalinimas, Odos Priežiūros, Grožio Mašina

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti