Parduotuvė pagal Kategorijas

"PASIDARYK pats" Rinkinys LM317 Kolonėlė Reguliuojama Įtampa 220V iki 1,25 V-12.5 V Žingsnis žemyn Maitinimo Modulis PCB Lenta Elektroniniai rinkiniai

Nauja

€3.51

KIŠTUKAS:ES

I. Principas grandinės veikimas

Grandinę sudaro įtampos reguliatorių grandinės, signalų generatorius grandinės, logika pen grandinės ir garso grandinė.

Transformatorius naudojamas grandinės yra 2.5 M, galia yra maža, ir išėjimo srovė yra apie 200mA.Todėl, maitinimo šaltinis tinka tik mokymo ir mokymo, ir gali tiekti maitinimą prie kai kurių mažų grandines.Jūs negalite įkrauti savo telefoną.Jei didelė apkrova prijungta, įtampos kritimo ar įtampos svyravimų įvyks.

Įtampa reglamento asortimentą LM317 yra 1.25-37V, ir reglamento asortimentą, nustatyti šios grandinės yra 1.25-12V, nes yra CD4069 grandine ir didžiausia darbinė įtampa negali viršyti 15V.Todėl, įvesties įtampa negali būti nepagrįstai padidinta.

1. Įtampos reguliatorius grandinė: transformatorius sumažina elektros tinklo į 12V maitinimo, ir paverčia jį į DC galia per tiltą, lygintuvas, grandinės, kurią sudaro D3, D4, D5 ir D6. C4 yra įvesties filtro kondensatorius, kurie slopina įvesties įtampos pulsacijos.C1 yra tai, kad išėjimo filtro kondensatorius naudojamas siekiant sumažinti apkrovos poveikio ir užtikrinti stabilų veikimą grandinės.Nes egzistuoja kondensatorius C1, kad LM317 yra lengvai pažeisti capacitive biudžeto įvykdymo patvirtinimo.Kai kondensatorius C1 yra užbaigta išorės apsaugos diodas D1, su LM317 gali būti apsaugoti iškrovimas kondensatorius C1-D1. C5 yra tai, kad filtro kondensatorius tuo, reglamentuojančių pabaigos ir turi funkcija stabilizuoti produkcijos.D2 yra apsaugos diodų, skirti užkirsti kelią žalos LM317 metu, iškrovimo C5. Į D7 mėlyna LED yra įtampos išėjimo veikimo požymių ir R2 yra apriboti srovės rezistorius už D7. R1 ir RP1 forma varža tinklo su reguliuojama galia.Išėjimo įtampa gali būti pakoreguota, keičiant atsparumas RP1. Varža R1 yra 120-240. Išėjimo įtampa yra skaičiuojama taip Uo= (1 + RP1/R1) × 1. 25.

2. Signalo generatorius grandinės: U2A, U2B, R5 ir C6 forma ne vartų virpesių kontūras.Darant prielaidą, kad U2B produkcija yra aukštos, nes įtampa visoje kondensatorius C6 negali būti staigus, tada U2A įėjimo, taip pat yra didelės.Į U2A našumas yra žemas, taip pat U2B įvesties.Išvesties ne U2B yra didelis.Šiuo metu, išėjimo impulso U2B yra garantuojama, kad bus didelis.Su įkrovimo C6 kondensatorius, kad C6 yra priskaičiuojami įtampai, a+, b-ir neigiamos įtampos terminale b kondensatorius sumažina įėjimo įtampa U2A režimu.Kai įtampa nukrenta ne-vartai-off įtampos, U2A rezultatų aukšto lygio ir U2B rezultatų lygis yra žemas.Kadangi U2A rezultatų aukšto lygio, kondensatorius C6 yra atvirkštinė mokestis.Kaip įtampa terminalo b pakilti į viršutinį lygį U2A, U2A rezultatų žemo lygio ir U2B produkcija yra aukšto lygio, taip, kad aikštėje banga " yra sukurtas.Kvadratinės bangos signalas išėjimo atgal per U2F, o kvadratinės bangos būklė yra nurodyta per D8 geltona LED.By reguliavimas atsparumas vertė R5, įkrovimo ir iškrovimo laikas gali būti koreguojamas, taip reguliavimas virpesių dažnis.

3. Logika pen grandinė: DS05 logika lygio įėjimo.Kai indėlis yra mažas, U2E galia yra didelė, U2D galia yra maža, o kadangi U2C produkcija yra aukštos, D9 yra šviesus (žalias šviesos DIODAS), nurodant mažai.Kai indėlis yra didelis, U2E našumas yra žemas, U2D produkcija yra aukštos, ir nuo U2C produkcija yra mažas, D10 yra šviesus (red LED), nurodant aukštas.Jei indėlis yra kintama, tai yra reaguoja į išorės trukdžių ir yra neapibrėžtas.

4. Buzzer grandinė: Jį sudaro tranzistorius Q1 ir švilpukas.Kai aukštas lygis yra įtraukta į tranzistoriaus bazę (DS03), su sirena skleidžia garsą.Pavyzdžiui, DS03 yra prijungtas prie maitinimo tiekimo laido.Jei laidas yra, tranzistorius įjungiamas ir sirena skamba.Jei laidas yra pažeistas, tranzistorius išsijungia ir buzzer nėra garso.Šis principas gali būti naudojamas siekiant patikrinti laidus ir išjungti.Taip pat, jei žemo dažnio aikštėje bangos signalas pridedamas prie DS03 terminalą, tranzistorius yra atsitiktinai įjungtas, ir sirena skleidžia pertrūkiais lašas-lašas-lašas garso.

II.Diegimo Instrukcijos

1. Įdiegti mažas komponentas pirma, tada įdiegti aukštos komponento rezistorius neturi teigiamo ir neigiamo elektrodo, ilgai pin elektrolitinius kondensatorius yra teigiamas elektrodas, juoda ratą pozicija 1N4007 atitinka juoda ženklas pozicija PCB, ilgai pin švilpukas yra teigiamas elektrodas, ilgai pin šviesos diodas yra teigiamas elektrodas, integrinis grandynas CD4069 pirmosios įdiegs sėdynės, žingsniu pozicija atitinka PCB su įranta ženklo poziciją.

2. Į LM317 yra pirmasis pritvirtinti prie radiatoriaus su užsukamu apie 3mm, ir tada suvirinti su LM317.

3. Montuojant voltmeter, išimkite 3 laidai, lydmetalis 3 komponentas, smeigtukai, ir lydmetalis atitinkamą voltmeter padėtis - + Vin prie PCB.

4. Nėra jokio skirtumo tarp teigiamo ir neigiamo elektrodų ryšio transformatorių, tačiau ji turėtų būti pažymėti, kad raudoną laidą (pirminės) yra susiję su stiprios srovės, ir mėlyną laidą (antrinės) yra susijęs su ~ pozicija PCB.Transformatorius yra fiksuotas būsto su 3mm varžtus, ir PCB yra nustatyta su sriegikliai.

Žymos: dc lab maitinimo šaltinis, dc maitinimo reguliuojamas qje, rd6018, maitinimo modulis, reguliuojamas modulio, "pasidaryk pats" electron rinkinys, reguliuojamas maitinimo reikmenys, lt1083 maitinimo šaltinis, reguliuojamas nuolatinės srovės reguliuojamą maitinimo modulis "pasidaryk pats", diy energijos, lm317.

Srovės Tipas DC
Funkcija 1 Maitinimo Modulis
Prekės Pavadinimas EDIY
Etapas Vienfazis
2 funkcija Žingsnis žemyn Maitinimo Modulis
3 funkcija Kolonėlė Reguliuojama Įtampa
Modelio Numeris lm317

Parašyti atsiliepimą

"PASIDARYK pats" Rinkinys LM317 Kolonėlė Reguliuojama Įtampa 220V iki 1,25 V-12.5 V Žingsnis žemyn Maitinimo Modulis PCB Lenta Elektroniniai rinkiniai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti