Parduotuvė pagal Kategorijas

Kišeninis Garlaivis 1500W Galingas Drabužis Garlaivis Drabužių Drabužiai, Audiniai, Pašalina Raukšles Šviežių Drabužių J2Y

Nauja

€22.85

Kišeninis Garlaivis 1500W Galingas Drabužis Garlaivis Drabužių Drabužiai, Audiniai, Pašalina Raukšles Šviežių Drabužių J2Y Aprašymas:

Savybės:

1. Kišeninis Raukšlių Valiklis: Šis nešiojamas drabužis garlaivis įkaista greitai ir padeda gauti raukšles iš drabužių ir audinių greitai šviežios, raukšlėtis-nemokamai išvaizdą.

2. Multi-Purpose: Mūsų garo mašina gali būti naudojama daugelyje audinių, tokių kaip medvilnė, linas, poliesteris, vilna, aksomas, ir kitų bendrų mišiniai ir audžia.Naudoti ne tik savo drabužius, bet ir užuolaidas, ir audiniai, staltiesės, patalynė, baldų, žaislų, ir daug daugiau.

3. Nešiojamieji: nešiojamų nešiojamą garlaivis gali sutaupyti vietos, nes nėra lyginimo lenta reikia.Tai ne tik puikus savo namuose, bet taip pat puikiai tinka jūsų kelionę.

4. Nepralaidžiose: Safe sistema sustabdo vandens iš spjaudytis ir praliejimas!Tai leidžia jums garų savo drabužius, o jie kabinti vertikaliai arba guli horizontaliai.

5. Saugus: Kad garlaivis yra suprojektuoti su visa saugumo gairių.Automatinio išjungimo sistema suveikia kai garlaivis yra per daug šilumos, arba vandens lygis yra per žemas, jus saugus nuo bet kokių nelaimingų atsitikimų.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

2. Objektai gali būti Logotipas, jei norite žinoti, prašome susisiekti su mumis.Jei jūs proto, prašome ne kainos pasiūlymą.

Specifikacija:

Tipas: Nešiojamą Drabužį, Garlaivis

Įtampa (V): 100-240V

Temperatūra Pavara: Viena Pavara

Klasifikacija: Garų Šepetys

Galia (W): 1501-1799W

Vandens Bako Talpa (l): 280ml

Garo Trukmė (Min): 80min

Palaiko Anti Sausas Deginimas: Taip

Nominali Galia: 1500W

Dydis: 130*280mm

Nominalus dažnis: 50HZ

Komplektą Sudaro:

1 x Nešiojamą Drabužį, Garlaivis

Žymos: nešiojamų garlaivis 1500w, kišeninis geležies garlaivis, garlaivis drabužis 1500w, teptuku garlaivis, ranka garlaivis 1500w, drabužis nešiojamą garlaivis, geležies garo, kišeninis geležies garlaivis 1500w, botox, wrinkl.

Stilius Prie Sienos Tvirtinamas
Modelio Numeris As
Valdybos Medžiagos ABS
Priedai Kita
Naudoti Neatening/Sandėliavimo
Stendo Medžiagos Kita

Parašyti atsiliepimą

Kišeninis Garlaivis 1500W Galingas Drabužis Garlaivis Drabužių Drabužiai, Audiniai, Pašalina Raukšles Šviežių Drabužių J2Y

Kišeninis Garlaivis 1500W Galingas Drabužis Garlaivis Drabužių Drabužiai, Audiniai, Pašalina Raukšles Šviežių Drabužių J2Y

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti