Parduotuvė pagal Kategorijas

Tuya Mini Wifi Smart Switch Išmaniųjų Namų Nuotolinio Valdymo 16A Laikmatis "PASIDARYK pats" Perjungti Parama 2 Būdas Valdyti Per Smart Gyvenimo APP "Alexa " Google"

Nauja

€11.62

Remti Dviejų krypčių Kontrolė

Šį "smart" PASIDARYK pats " jungiklis gali būti naudojamas senam 2 būdu jungiklis.Visų pirma, jūs dar galima kontroliuoti senas perjungti rankiniu būdu, po isntalled ji.

App Nuotolinio Valdymo

Nuotolinio valdymo šviestuvai, arba prietaisų, savo namuose per Smart Gyvenimo programėlę iš bet kur, bet kuriuo metu.Ne stebulės reikia.

Balso Kontrolė

Wifi PASIDARYK pats jungiklis veikia su Alexa " ir "Google" pradinis Padėjėjas patogiai kontrolės prietaisai su paprasta balsu, kai jūs į eiti.

Laiko Funkcija

Sukurti grafikus automatiškai paversti namų apyvokos prietaisai ar šviestuvai, on/off.Padeda jums taupyti energiją ir elektros mokestis.

Relės Būseną Parametrą

Niekada nerimauti elektros energijos tiekimui, galite nustatyti šį raktą, kad atkurti valstybės po maitinimo įjungimo.

Grupė Kontrolė

Nustatyti savo smart jungiklių grupės Smart Gyvenimą programą.Tada spustelėkite, norėdami įjungti/išjungti visus savo prietaisus ar šviestuvai, pagal smartfon.

Smart Scena

Sukurti savo siužetą, kad sukelti ON/OFF buitine technika iki išvykimo režimas, namų režimas, temperatūros, drėgmės ar kitų aplinkos sąlygų.

Žymos: 4 gauja ne neutralus, alexa kontrolės variklis, signalizacijos sonoff, dimmer, wifi, stiklo padidinti, kaktos didinamasis stiklas, užuolaidų sonoff, smart lizdas, smart wifi, ewelink jutiklis.

App smart gyvenimo
Balso kontrolė Alexa, Google Namuose
Prekės Pavadinimas gorelax
Medžiaga PC
mini jungiklis "PASIDARYK pats" Mini Jungiklis
WIFI Standartą 2.4 G
Įėjimo įtampa 100-240V AC
Kamera Įrengta No
Sertifikavimo CE
Parama 2 Būdas Kontroliuoti Taip
Max Srovė 16A
Kilmės KN(Kilmės)
Valstybės Surinkimo Beveik Pasirengę
Suderinamumas Viskas Suderinama
Modelio Numeris tuya mini

Parašyti atsiliepimą

Tuya Mini Wifi Smart Switch Išmaniųjų Namų Nuotolinio Valdymo 16A Laikmatis

Tuya Mini Wifi Smart Switch Išmaniųjų Namų Nuotolinio Valdymo 16A Laikmatis "PASIDARYK pats" Perjungti Parama 2 Būdas Valdyti Per Smart Gyvenimo APP "Alexa " Google"

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti