Parduotuvė pagal Kategorijas

2020 M. Elektrinių Dulkių Adsorbcijos Koja Malūnėlis

Nauja

€3.06

Savybės:

1.Vienu mygtuko paspaudimu pereiti Vienas pagrindinių jutiklinį jungiklį, dvi pavaras reguliuoti greičio, aukštos ir žemos pavaros reguliuoti greičio ir prisitaikyti prie skirtingų įjungimo storis.

2.Viso Kūno Plovimo: Pašalinti negyvas odos ir senų kokoną

3.Multi-galvos, Keičiamų: Grubus šlifavimas galva tinka senas sausas, krekingo kokoną iš kulno,Vidutinio malimo galvutė negyvas odos ir odos šveitimas,Bauda, šlifavimo galvos kasdien slauga.

4.Efektyvus Šilumos Išsklaidymo: Premium organizme yra gera efektyvaus šilumos išsklaidymo, nr. nerimauti dėl perkaitimo.Puikus dizainas daro jį labai tyliai ir sklandžiai, su maža vibracija, kai darai pėdų odos priežiūrai.Aprašymas:Nuimamas plovimo, šlifavimo galvos: kad išvengti bakterijų augimą.Po naudojimo, šlifavimo galva, gali būti nuvalomi iš karto.Ji gali veiksmingai išspręsti problemą pleiskanų likučių, išvengti problemų bakterijų augimą, ir apsaugo jūsų healthSpecifications:Pareigos: Koja Malūnėlis

Medžiaga: ABS + elektroniniai komponentai + matinio akmens

Spalva:whitePackage

Įtraukta:

1 * Elektrinis pėdų malūnėlis Su 2 Šlifavimo Galvos

Foto Parodyti:

Žymos: pėdų šlifavimo dulkių, balansas masažas, oneplus 5 usb prievadas, kojų vakuuminį, dr. scholl, elektrinė dulkių adsorbcijos koja šlifuoklis 50off, ritinio scholl, kavos virimo aparatas, pėdų malūnėlis, kaliaus pašalinti.

Modelio Numeris EHG204631
Tipas Ranka, Koja Failų
Elemento Tipas Pėdų Priežiūros Priemonė
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

2020 M. Elektrinių Dulkių Adsorbcijos Koja Malūnėlis

2020 M. Elektrinių Dulkių Adsorbcijos Koja Malūnėlis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti