Parduotuvė pagal Kategorijas

Mažiausias, lengviausias 0.45 g Kovos vagystės dviračių nuoma užraktas " smart design apsaugoti balno koto rankenos ratai

Nauja

€4.74

Tai gali būti mažiausias dviračių užraktas pasaulyje

SmartKey galite lengvai užtikrinti visą plieno Varžtas ir apsaugo jūsų įrangą nuo sugadinimo ir/ar vagystės

Į SmartKey yra mažas nerūdijančio įterpti, kad telpa į jau esamas hex varžtai, kur jums gali tekti juos prisukamas in.By įdėti SmartKey jums blokuoti prieigą prie hex varžtu, todėl bet kuris potencialus vagis, įrengta hex raktas, tiesiog negali atsukite varžtą ir pavogti jūsų dalių.

Į SmartKey tvirtinamas ir pririštą mechaniškai - su SmartKey Raktas - bet surengtas vieta magnetiškai.SmartKey negali būti pašalinta su magnetu, nesvarbu, kaip didelis ar stipri ji yra, nes magneto viduje SmartKey yra ekranuoti į "ne" kryptis - priėmimo SmartKey magnetinio tik "viduje" kryptimi.Štai kaip SmartKey negali būti pašalintas su magnetu iš išorės, bet vis dar užima vietą varžtas.

Žymos: durų spynos, žalia dviračio užraktas, motociklo ns 200 pulsar, trumpas dirželis užraktas, bicycl, dviračio rankenos kamieninių nemokamas pristatymas, dviračių priedai bendrieji, mtb stem, stabdžių dviračių vagystės, galinio smūgio.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Geležies

Parašyti atsiliepimą

Mažiausias, lengviausias 0.45 g Kovos vagystės dviračių nuoma užraktas

Mažiausias, lengviausias 0.45 g Kovos vagystės dviračių nuoma užraktas " smart design apsaugoti balno koto rankenos ratai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti