Parduotuvė pagal Kategorijas

Flotacinio Gopro Priedai Bobber Plūduriuojantis Floaty Nešiojamą Stick trikojo reikmenys Go Pro Hero 8 7 6 5 4 Yi 4K GP81

Nauja

€4.48

Funkcija 1.Į Bobber yra pirmas tokio pobūdžio plūduriuojantis GoPro aksesuaras. 2.Skirtos išsaugoti savo vaizdo kamerą, jei nukrito į vandenį, jis veikia ir kaip ranka rankena ir plūduriavimo įtaisą. 3.Profesinės užsakymą lazdele plūdrumo nešiojamą stick, ji yra skirta Gopro ir gali būti naudojamas vandens sporto laikmatis 4.Ji netgi gali būti gali plaukti du Gopro kamera, naudojant Gopro 3D Hero Sistema vandeniui lauke, kai fotografuoti gali plūduriuoti. 5.loat, skirtos laikyti savo vaizdo kamerą su vandeniui apvalkalas, LCD Bacpac,Battery Bacpac, WI-FI Bacpac ir Pasinerti Būsto ir kitos dalys atveju, lengva plūduriuoti ant vandens. 6.Ryškiai geltonos spalvos vandenyje, kuris gali būti lengvai rasti. 7.Reguliuojamas riešo dirželis, todėl jūs turite dvigubą apsaugą. 8.Nevienoda ir stilingas paviršiaus, neslidus dizaino, tiek gražu ir praktiška Specifikacijos Suderinamumas:Šis produktas yra 100% suderinamas su visais Veiksmo Kameros Svoris:52g Spalva: Geltona Matmenys : 155mm aukštis (apytiksliai) Fuction: išsaugoti savo camear jei nukrito į vandenį, lengva rastiji Idealiai Tinka: Banglentės/ Nardymas/ Plaukimo Paketas Apima 1x Bobber 1x Hi-Torque Thumbscrew 1x Riešo Dirželis Areštas (Fotoaparatas ir kiti priedai nėra įtraukti )

Flotacinio Gopro Priedai Bobber Plūduriuojantis Floaty Nešiojamą Stick trikojo reikmenys Go Pro Hero 8 7 6 5 4 Yi 4K GP81

Apie Laivybos:

1.Numatytasis pristatymas metodas negali būti kelio, po išvykti iš Kinijos.Baltijosvm.lt užsklanda gali būti kelio.

2.Jei reikia stebėjimo informaciją internete, prašome pasirinkti, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu/Baltijosvm.lt pristatymas.

3. Rusijos pirkėjai galėtų pasirinkti laivas iš Rusijos.

Sklypo bus išsiųsti iš Maskvos sandėlyje ir pasiekti iki IML.

Sekimo numerį, galėtų sekti Ponyexpress ar IML interneto.

IML paskambins imtuvas, telefonas, siunčiant į paskirties vietą arba apie tai informuoti pasiimti.

Prašome nurodyti vardą, pavardę ir teisingą telefono numerį.

IML gali pasiekti dauguma Rusijos adresą, jei paskirties vieta negali siuntimas, sklypo bus savo ruožtu Rusija po pristatymo, po sekimo numerį bus atnaujinti į IML stebėjimo.

4.Mes atsiųsime pakuotės nurodytas 2 darbo dienas po apmokėjimo būti patvirtinta.

Apie Grąžinimo ir atlyginimo:

1.jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti po to, kai jūs jį gavo, jei esate nepatenkinti su produktu.

2.mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti, jei jūs pačios prekės daugiau nei 7 dienas.

3.visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums sekimo numerį, ir savo sekimo internete.

4.mes visa grąžinamoji išmoka, jei produktas neatitinka aprašo/neveikia/sugadintas.

Apie Atsiliepimą:

1.Jei esate patenkintas produktu,savo penkių žvaigždučių atsiliepimai yra labai svarbu mano parduotuvėje.

2.Jei jūsų netenkina tai,prašome susisiekti su mumis iš karto, prieš išvykdami neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

3.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.

4.Tikiuosi, kad ilgai verslą su visais iš jūsų ir suteikti savo geriausią kainą, kai jums, kad ir kitą kartą.

Žymos: hero5, de rankenos, gopro 4 mod, gopro 8 herojus, kaina gopro hero 5, gopro, andoer trikojo, gopro mount, didesnė kaip su šlapia danga, didelis trikojo gopro.

Tipas Rankiniai Spaustuvai/Piršto Grioveliais
Modelio Numeris gp60
Prekės Pavadinimas VeFly
Medžiaga Kieto Plastiko ir Metalo
Kilmės KN(Kilmės)
spalva yello
Komplektacija Paketas 1
Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės gopro

Parašyti atsiliepimą

Flotacinio Gopro Priedai Bobber Plūduriuojantis Floaty Nešiojamą Stick trikojo reikmenys Go Pro Hero 8 7 6 5 4 Yi 4K GP81

Flotacinio Gopro Priedai Bobber Plūduriuojantis Floaty Nešiojamą Stick trikojo reikmenys Go Pro Hero 8 7 6 5 4 Yi 4K GP81

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti