Parduotuvė pagal Kategorijas

PAKILTI(UK) 58mm UV FLD CPL+BAG Filter Set Polfilter Canon nikon D90 D7000 EOS 650D 600D 550D 1100D

Nauja

€6.60

Prekės Dscription:

Neewer filtrai, pagaminti iš aukščiausios kokybės kietųjų optinio stiklo, yra nušlifuoti ir nupoliruoti labiausiai praktinių plonumas.Be to, jie yra termiškai apdoroti, siekiant išvengti bet kokio konkurencijos iškraipymo ar židinio shift, ir kiekvienas filtras yra griežtai bandymai, siekiant užtikrinti, nepriekaištinga, lygaus paviršiaus, kuris yra būtinas siekiant kokybės filtrai ir išskirtinių fotografijų .

SAVYBĖS :

Idealiai tinka apsaugoti jūsų vertingų objektyvą nuo įbrėžimų ir dulkių

UV filtras sugeria ultravioletinius spindulius gaminti trapumą, aišku, nuotraukos

Apskrito Poliarizaciniai filtras pašalina atspindžius nuo nemetalinių paviršių ir padidina kontrastą ir spalvų sodrumas

FLD filtras padeda subalansuoti atsižvelgiant į lauko sąlygomis arba ten, kur liuminescencinės lempos yra naudojamos

UV Filtrai

UV filtras naudojamas siekiant sumažinti UV spindulių patekimo į objektyvą ir ryškus filmas.Šiuolaikiniai lęšiai dažnai turi UV apsaugą, pastatytas į juos, taip pat skaitmeniniai jutikliai, tačiau, UV filtrai dažniausiai naudojami siekiant apsaugoti objektyvo paviršiaus nuo įbrėžimų, smudges, purvo ir kitų pavojų.

ircular Poliarizaciniai Filtrai

A poliarizuotos šviesos reguliatorius yra kitoks nei dauguma filtrus, kad jis yra sudarytas iš dviejų dalių stiklo, montuojamas nepriklausomai viduje apvalus rėmo taip, kad vienas gali būti pasuktas lyginant su kitu.Nes jis yra sukamas, tai vis pjauna blizgesį ir migla.Su SLR, jūs iš tikrųjų galite stebėti šis pokytis per vaizdo ieškiklį.Polarizers sumažinti atspindžius nuo vandens, stiklo arba bet ne metalinio paviršiaus.Taip pat galite naudoti poliarizuotos šviesos reguliatorius filtrą patamsinti mėlynas dangus.

FLD Filtrai

A FLD filtrai (fluorescencinio apšvietimo korekcija) suteikia puikus sprendimas gauti malonus odos tonai ir teisingą spalvą, o fotografuojant be blykstės esant fluorescenciniam apšvietimui.Šis filtras suteikia tiesa gyvenimo spalvų perdavimų pašalinant atšiaurių geltona-žalia mesti paprastai atsirandančių dėl liuminescencinių lempučių.Fotografuojant pagal natūralios šviesos, fluorescencinės filtras žymiai padidina spalvų sodrumą dalykų, pavyzdžiui, saulėtekis ir saulėlydis.

Komplektą sudaro:

1pcs 3 1. filtro atveju

1pcs CPL+FLD+UV FILTRAS

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.

Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

Objektyvo gaubtai (traukos spintos) yra visų pirma skirta išvengti nepageidaujamų benamių šviesos į objektyvą, išplečiant ir spalvinimas

pabaigos objektyvo.Be to, nuo objektyvo yra pratęsiamas, taip pat gauti papildomos naudos, kai papildomo

apsauga nuo atsitiktinio poveikio.

Vietos Tarifų Ir Mokesčiai

Jei jūsų šalies mokesčio už bet kokius importo tarifų ar mokesčių, tai yra jūsų atsakomybė, kaip pilietis, už ją mokėti.Mes nebūsime atsakingi, jei jūsų šalis užsakymą departamento sulaiko savo sklypo.

Atsiliepimai

Jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome norma informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), eBay su "TOBULOS 5 ŽVAIGŽDĖS" ir palikti mus teigiamų atsiliepimų.Mūsų sistema pateiks palikti atsiliepimus automatiškai po to, kai jūs jį sumokėti.

prašome leisti 12~24 valandas gauti savo el. pašto atsakė.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų pranešimą.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti,PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Baltijosvm.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: 100mm polfilter, dalis nikon d90, aqua pack, carl zeiss pol filtras, micro nikon d90, len nikon, filtro kameros pol, mic nikon d90, 2000d canon, "nikon" polfilter.

Tipas Kita
Tinka visi 52mm fotoaparatas
spalva juoda
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
fotoaparatas Canon nikon "pentax", "sony"
Kokybė aukštas
Laivas NEMOKAMAI
Prekės Pavadinimas KEFU
Punktas cpl, uv fld filtras+bage+skudurėliu
Modelio Numeris fotoaparatas
Pakuotė Taip

Parašyti atsiliepimą

PAKILTI(UK) 58mm UV FLD CPL+BAG Filter Set Polfilter Canon nikon D90 D7000 EOS 650D 600D 550D 1100D

PAKILTI(UK) 58mm UV FLD CPL+BAG Filter Set Polfilter Canon nikon D90 D7000 EOS 650D 600D 550D 1100D

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti