Parduotuvė pagal Kategorijas

Sexy Diržas tankų Moterys Kelią Susiduria apatinis Trikotažas, Suvynioti Krūtinės Suvynioti Krūtinės Moterų Besiūliai liemenėlė nipelis santykį Liemenėles Moterims

Nauja

€3.81

Aprašymas:

Dizainas: Patogus ,Kvėpuojantis.

Žanras: Sexy Nėrinių.

Medžiaga: Medvilnė, švelnus ir patogus nešioti.

Krūtinė: 60-85 cm.

Ilgis: 22 cm.

Pakuotės Turinys: figūrą apatiniai .

Pastabos:

Jeigu tu negali teisti savo dydžio, prašome susisiekti su mumis.

Jei jums patinka šis produktas, prašome pridėti į Krepšelį.Jūsų paketas bus gaukite dovaną.

Jei nesate patenkinti Produkto, kai gavo,Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geriausias sprendimas!

Mūsų sklypas yra vikšrinis informaciją.Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas:16-35 dienas pasiekti dauguma šalių, į normalią padėtį(neįskaitant Brazilija) Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu:19-55 dienas pasiekti dauguma šalių, į normalią padėtį(neįskaitant Brazilija) Pristatymo Laiką:

SKELBIMAS:

* Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Dėkojame už jūsų supratimą!

* Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Mokėjimo Terminai

MasterCard, visa, Boleto, WebMoney, Qiwi Piniginės yra priimtinas mums.

*Jūsų pinigai yra deponuojami saugiai į jūsų sąskaitą, jei jūs naudojate mokėjimo, sąlyginio Deponavimo, Pinigai bus išleisti, kad mums tik po to, kai patvirtino, pristatymas.

Pristatymas Naudojimo Taisyklės

EMS, DHL, China Post, ePacket, Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas

*Mes nesame atsakingi už vėlavimą coursed papročius mokesčių ir kitų custom ' ai mokesčius.

Atsiliepimai

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš išvykdami į bet kokį neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes norėtume padaryti viską, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.Mes siekiame 5 žvaigždžių ir 100% klientų pasitenkinimo.Atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Grįžti & Grąžinti

Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti arba dydį, nėra tinkami, prašome susisiekti su mumis greitai ir mes, gali nemokamai pasikeisti į jus, bet pirkėjas yra atsakingas grąžinimo laivybos kaina.

Jei gaunate ydinga prekei, prašome nufotografuoti elementą ten, kur vieta yra trūkumas ir atsiųsti mums, mes patikrinti, ar tai yra kokybės klausimas, ir tada mes atsiųsime jums kitą gabalas nemokamai, jei ji turi kokybės klausimas.

Žymos: poilsiu 3 metų mergaitė, sumaišyti mėlynos plaukai surišti į uodegą, jurrassic logotipas etsy, aukso spalvos dekoratyvinės pagalvėlės, keychains gynybinių, sumaišyti miegamojo, vaikų, mišrios veislės laisvų rankų įranga, keychains gerbiami papa, kia mokyklos nuotraukos.

Taurės Formos Pilnas Taurė
Modelio Tipas Kietas
Stilius Sexy
Modelio Numeris SF0969
Juostos Tipas Ne reguliuoti Dirželiai
Savybės Patogus, Kvėpuojantis,minkštas
Lytis MOTERIS
Apdaila Nėriniai
Uždaryti Tipas NĖRA
Prekės Pavadinimas SAFEER
apatinis trikotažas Nėrinių liemenėlė viršų
Seksualinio Pobūdžio No
Elemento Tipas Liemenėlės
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Nepadori Nuotrauka No
Medžiaga Medvilnės
Liemenėlė Stilius Kamšalu

Parašyti atsiliepimą

Sexy Diržas tankų Moterys Kelią Susiduria apatinis Trikotažas, Suvynioti Krūtinės Suvynioti Krūtinės Moterų Besiūliai liemenėlė nipelis santykį Liemenėles Moterims

Sexy Diržas tankų Moterys Kelią Susiduria apatinis Trikotažas, Suvynioti Krūtinės Suvynioti Krūtinės Moterų Besiūliai liemenėlė nipelis santykį Liemenėles Moterims

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti