Parduotuvė pagal Kategorijas

Dropshipping Elfinbook 2 Trinamos Daugkartinio Naudojimo, Smart Mikrobangų Sąsiuvinis Banga Debesis Ištrinti Notepad Dėmesį, Trinkelėmis Iškloti Pen

Nauja

€12.73

Savybės ir specifikacijos: Elfinbook yra Daugkartinio naudojimo, Smart Notebook, galite tiesiog nuvalykite jūsų pastabas, su savo mikrobangų krosnelė, plaukų džiovintuvas, arba su drėgnu skudurėliu / drėgno audinio, galite Naudoti iki 500 kartų.Veikia su Elfinbook APP " ("Android" ir "iOS"), Atsisiųsti Elfinbook APP, Nuskaityti su Elfinbook APP store jūsų pastabas.Taip pat galite akimirksniu sprogimo jūsų pastabos, į debesis paslaugos, kaip "DropBox, Google Drive, Onedrive, "Yandex".Disko ir t.t.Pusė su valdė popieriaus, Pusę su tuščia popieriaus, idealiai tinka rašymo ir piešimo.Tinka studentams, vaikams, dailininkas, architektas ir pan.

Mes rekomenduojame raštu su Elfinbook prekės rašikliai arba Pilot FriXion Rašikliai, kiti plunksnakočiai daryti nerekomenduojama.

Du dydis: A5(5.8 x 8.3 colių, 14.8 x 21.0 cm), 100 puslapių.B5(6,9 x 9.8 colių, 17,6 x 25.0 cm), 60 puslapių.

Daugkartinio naudojimo nešiojamojo kompiuterio, jūs galite tiesiog nuvalykite jūsų pastabos, naudojant jūsų drėgna šluoste/drėgno audinio, plaukų vairuotojas, mikrobangų krosnelė, trintukas.

nuvalykite jūsų pastabas, kurias drėgnu skudurėliu.

nuvalykite savo darbus pagal plaukų vairuotojas.

nuvalykite jūsų pastabas, kurias trintukas.

Darbas su Elfinbook APP", galite atsisiųsti Elfinbook PROGRAMĖLĘ savo telefone, VIP Kodas yra įtrauktas į Instrukciją, jūs galite būti Premium sąskaitos su juo.

Naudotojo Vadovas į antrą puslapį, Nemokamą VIP Kodą Elfinbook APP.

Skenavimas su Elfinbook APP store jūsų pastabas, Sprogimo jūsų pažymi, kad "google docs", "dropbox", "iCloud", Evernote, dėžės, bei el. paštu.

Pusė su valdė popieriaus, Pusę su tuščia popieriaus, išimamas stuburo dizainas.

Rašiklio laikiklis dizainas.

Taikymo scena: 1. Įkvepiantį 2. Vaikų Kūrybiškumą 3. Pastatas 4. Pastaba.

Vienas Elfinbook Gali Naudoti net iki 500 kartų.Taip, kaip jums imtis pastabos yra apie pakeisti.

Elfinbook 2.0, Geriausias pasirinkimas sąsiuvinis.

Pakuotė: 1x Elfinbook, 1x Juodas Parkeris.

Žymos: procedūros metu, tušinukas, notepad, eraseble smart notebook, e dienoraštis, anime atveju galaxy a10, sąsiuvinis mielas bloknotą, planuotojas, darbotvarkė, bomma trinamos pen.

Funkcija 1 daugkartinio naudojimo sąsiuvinis
2 funkcija trinamą sąsiuvinis
Modelio Numeris ELFINBOOK 2.0
Dangos Medžiaga PVC
3 funkcija smart notebook
Kilmės KN(Kilmės)
Vidinių Puslapių 30 lapų arba 50 lapų
Prekės Pavadinimas ELFINBOOK
Pusė Privalomų Režimas Spiralė
4 funkcija mikrobangų sąsiuvinis
Naudojimas Verslo, Mokyklos, Raštinės, Dovana

Parašyti atsiliepimą

Dropshipping Elfinbook 2 Trinamos Daugkartinio Naudojimo, Smart Mikrobangų Sąsiuvinis Banga Debesis Ištrinti Notepad Dėmesį, Trinkelėmis Iškloti Pen

Dropshipping Elfinbook 2 Trinamos Daugkartinio Naudojimo, Smart Mikrobangų Sąsiuvinis Banga Debesis Ištrinti Notepad Dėmesį, Trinkelėmis Iškloti Pen

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti