Parduotuvė pagal Kategorijas

Karšto Pardavimo Probiotikų Chewable Tablet Didinti Nagų Ligos, Blogas Kvapas Burnos Higienos Gerklės Diskomfortą Remti Kvėpavimo Sistema

Nauja

€10.92

Jums reikia kaukė patogeniško mikroorganizmo!

Daugiau reikia microecological apsaugos - "Kaukė", Probiotikų Biofilm

Patogeninių mikroorganizmų prevencijos ir kontrolės: išorinė apsauga (fizinė kaukė) vidaus apsaugos (naudingų bakterijų, "kaukė ")= Dvigubo Draudimo Apsauga!

Kas yra "Kaukė", Probiotikų Biofilm?

Geros sveikatos, žmogaus kūnas turi sluoksnis gleivinės paviršiaus dominuoja bakterijų, mikrobų barjeras, ji gali užkirsti kelią invazija patogeniško mikroorganizmo fiksuotą reikšmę, suaktyvinti organizmo imuninę sistemą, pašalinti patogenų, liks ant sukėlėjų organizme limito ribose, nekenksmingos žmogaus organizmui, tai yra ekologinis gynybos su probiotinių biofilm, Taip pat veido kenksmingų bakterijų jums skubiai reikia dėvėti probiotikų biofilm "kaukė".

Ar šis probiotikas biofilm "kaukė" yra pažeista kuri yra glaudžiai susijusi su žmogaus sveikata ir jo žala laipsnis laipsnis invazija patogeninių mikroorganizmų.Papildyti mūsų probiotikų Chewable Tablet

Papildyti mūsų probiotikų Chewable Tablet ↓ Gamybos organinės rūgštys, antibiotikai, antioksidantai, ir Sumažinti Seilių PH ↓ slopina augimą žodžiu patogeninių bakterijų (Streptococcus mutans), Sumažinti Lakiųjų Kenksmingos Medžiagos kvėpavimas ↓ šis produktas padeda subalansuoti floros,nustatoma gyvybingų probiotikų membrana naudingų bakterijų barjeras burnos ↓ Simptomai išnyksta (blogas burnos kvapas, burnos opos, dantų ėduonies, periodonto ligų)

Atsižvelgiant į kenksmingų bakterijų, kaip pvz.

pirmasis etapas: kenksmingų bakterijų preliminariai atakuoja žmogaus kūnas, probiotikų biofilm gresia ne pirmą kartą susiduria su, klinikiniai simptomai nėra akivaizdu, kad imunitetas pakankamai stiprus, jis gali būti pašalintas.Antrasis etapas: kenksmingų bakterijų pralaužia probiotikų biofilm, infekcijos šaltinis negali būti nutraukiamas, jeigu probiotikų biofilm neveikia, kenksmingų bakterijų patenka į žmogaus organizmą, sukelia karščiavimas, kosulys ir kiti simptomai.Trečiasis etapas: kaip kenksmingų bakterijų ir toliau įsiveržti, kad probiotikų biofilm yra sunaikinti, žmonių imuninė sistema overreacts, sukelia "uždegiminės audra".Ketvirtą etapas: probiotikų biofilm yra visiškai sunaikinti, žmonių imuninė sistema yra netvarkingai, alveolių yra visiškai pripildyta uždegiminių exudation ir necrotic medžiagos, negali kvėpuoti dėl jų pačių, ir net šoko.Galima pastebėti, kad laiku papildų naudingų bakterijų ir remonto probiotikų biofilm yra svarbi gydymo ir profilaktikos, infekcinių ligų.Anksčiau remontas, daugiau sunkių simptomų galima išvengti vėliau.

Naudojant BALANCEPRO Probiotikų Chewable Tablečių, papildų naudingų bakterijų, remontas probiotikų biofilm, be fizinio kaukė, pridėti mikrobų probiotikų biofilm "kaukė", dviguba apsauga, dvigubas saugumas.

[BALANCEPRO Probiotikų Chewable Tablečių * Naudojimo Būdas No. 1]: Rombo Tablet

Įdėti "BALANCEPRO Probiotikų Chewable Tablečių" viduje savo burną papildyti burnos ir kvėpavimo takų, kurioje yra daug naudingų bakterijų, subalansuoti microecological aplinkos burnos ir kvėpavimo sistemą, ir sukurti "teigiamą grybelinės membrana natūralią barjero", kad patogeniniai mikroorganizmai negali nustatyti ir išgyventi, ir kenksmingų bakterijų yra alkanas mirties, nes prarasti maistinių medžiagų, kuris yra lygiavertis išleisti žodžiu ir viršutinių kvėpavimo takų su probiotikas "kaukė", siekiant užkirsti kelią ir gydyti burnos ir kvėpavimo takų ligas.

Funkcinę Paskirtį:

1. Reguliavimo burnos ir kvėpavimo takų microecological balansas; 2. Sukurti "teigiamą membrana natūralią barjero", siekiant sumažinti tikimybę kolonizacija patogeninių mikroorganizmų burnos ir kvėpavimo takų ir užkirsti kelią burnos ir kvėpavimo takų ligas; 3. Prevencijos antrinių infekcijų kitos bakterijų sukeltos microecological pusiausvyros sutrikimas, burnos ir kvėpavimo takų; 4. Slopinti, kiekis kenksmingų bakterijų seilių, užkirsti kelią ir kontroliuoti infekcijos lašelių; 5. Gali veiksmingai pašalinti simptomai, gerklės diskomfortą, kosulys, poveikis nėra akivaizdus.

[BALANCEPRO Probiotikų Chewable Tablečių * Naudojimo Būdas Nr. 2]: Valgomieji

Šiuo metu daugiau nei 80% organizmo atsparumas priklauso nuo žmogaus žarnyno bakterijos.Valgyti "Balancepro Probiotikų Chewable Tablečių" gali išlaikyti žarnyno microecological balansas, nustatyti žarnyno naudingas", grybelinės membrana natūralią barjero", siekiant išvengti patogeninių mikroorganizmų invazija fiksuotą žmogaus organizme ir slopinti jų augimą, stiprina žmogaus žarnyno gleivinę ir kūno imunitetą, pagerinti atsparumą, pašalinti kenksmingų bakterijų ir išvengti antrinės bakterinės infekcijos.

Funkcinę Paskirtį:

1. Subalansuoti žarnyno florą, palaikyti žarnyno microecological pusiausvyrą, išvengti antrinės bakterinės infekcijos; 2. Išvalyti žarnyno aplinką, pagerinti medžiagų apykaitą, sustiprinti imunitetą; 3. Sukūrimo žarnyno "naudingų bakterijų membranos natūralią barjero", siekiant išvengti patogeninių mikroorganizmų invazija į žmogaus kūną ir slopina jų augimą; 4. Žmonės su maro simptomai, kramtyti ir valgyti 5 tabletės kiekvieną vakarą, prieš miegą, gali veiksmingai sumažinti karščiavimą

Žymos: 80 tablečių, Karšto Pardavimo, CA Kortelės, kn100 kaukė, M390 Plieno, kamagra100 mg oral jelly erekcija, android tablet, kaukė, kvėpavimo, sketchup pro, gręžinio fotoaparatas.

Pakuotė Butelis
Kilmės KN(Kilmės)
Tinkamumo Laikas 2 Metai
Lytis Unisex
Features3 Burnos sveikatai
Features2 Pagerinti dantų skausmas
Savybės Pagerinti blogą kvapą
Svoris 0.1
Prekės ženklas BALANCEPRO
Prekės Pavadinimas QYAN
Mokestis Vienetas Buteliai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Parašyti atsiliepimą

Karšto Pardavimo Probiotikų Chewable Tablet Didinti Nagų Ligos, Blogas Kvapas Burnos Higienos Gerklės Diskomfortą Remti Kvėpavimo Sistema

Karšto Pardavimo Probiotikų Chewable Tablet Didinti Nagų Ligos, Blogas Kvapas Burnos Higienos Gerklės Diskomfortą Remti Kvėpavimo Sistema

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti