Parduotuvė pagal Kategorijas

Sunku Atveju Kelionės, Vežančių Saugojimo Krepšys Jbl Įrašas 2/Jbl 3 Įrašą Belaidžiu "Bluetooth" Nešiojamas Garsiakalbis. Tinka Usb Kabelis - Juoda

Nauja

€5.62

Sunku Atveju Kelionės, Vežančių Saugojimo Krepšys Jbl Įrašas 2/Jbl 3 Įrašą Belaidžiu "Bluetooth" Nešiojamas Garsiakalbis.Tinka Usb Kabelis - Juoda

PREMIUM SUNKU EVA ATVEJU--Kietąjį Atveju Kelionės Krepšys JBL Įrašas 2/JBL Įrašą, 3 Belaidžio "Bluetooth" Garsiakalbis yra pagaminti iš premium sunku EVA, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir ilgalaikį našumą. (pardavimui yra tik tokiu atveju, prietaisas ir priedai nepridedami).

Purus audinys pamušalas -- extra soft, anti-static, atsparus smūgiams sluoksniu ir purus audinys vidinio sluoksnio produktas gali efektyviau absorbuoti poveikį ir sumažinti žalą, kurią netyčia nelygumai, ir saugo jūsų JBL Įrašas 2/JBL Įrašą, 3 Belaidžio "Bluetooth" Garsiakalbis ir priedai.

100% SAUGUS -- atveju yra Pusiau atsparus Vandeniui, Stilingas ir Patvarus.Bus užkirsti kelią žalos Garsiakalbis.Klasikinis užtrauktukas patogumo lengva Atidaryti ir Uždaryti.

PUIKIAI TINKA: Mes specialiai atveju, kad tilptų savo JBL Įrašas 2/JBL Įrašą, 3 Belaidžio "Bluetooth" Garsiakalbį.Šiuo atveju yra specialiai sukurta, akių kišenėje puikiai kabelių ir kiti smulkūs priedai.

Spalva: Juoda

Medžiaga: EVA

Šių lagaminas veikti kaip apsaugos kelionės bylas, kurios suderinamos su JBL Įrašas 2/JBL 3 Įrašą Belaidžiu "Bluetooth" Nešiojamas Garsiakalbis.

Nešiojamų dizainas, patogus nešiotis, už jūsų garsiakalbio metu kelionės / lauko veikla.

Puikiai tinka prie garsiakalbių ir kitų smulkių aksesuarų paprastai naudojami su šiuo garsiakalbis, tinka labai gerai ir tuo pačiu metu nėra atliekos, savo vertingą erdvę.

Pakuotės Turinys:1 x EVA Atveju

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: krepšys boombox jbl, krepšys boombox, "logitech ue, kolonėlės jbl, jbl dirželis, boombox atveju jbl, jbl, maišelis "bluetooth" garsiakalbis, lauke jbl, krepšys jbl.

Elemento Tipas Garsiakalbis Krepšiai
Medžiaga EVA
Pakuotės Turinys 1 x EVA Atveju
Pakuotė Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Portable bluetooth speaker atveju maišelis

Parašyti atsiliepimą

Sunku Atveju Kelionės, Vežančių Saugojimo Krepšys Jbl Įrašas 2/Jbl 3 Įrašą Belaidžiu

Sunku Atveju Kelionės, Vežančių Saugojimo Krepšys Jbl Įrašas 2/Jbl 3 Įrašą Belaidžiu "Bluetooth" Nešiojamas Garsiakalbis. Tinka Usb Kabelis - Juoda

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti