Parduotuvė pagal Kategorijas

S2 Sidabro/juoda Šerlokas užraktas S2 atnaujinti "Bluetooth" telefono app kontroliuoti Smart užraktas Keyless palaiko nuotolinio klavišą, Elektroninės Durų užraktas

Nauja

€79.61

❤【Smart lock】, kad Jūs galite laikyti savo sena spyna ir raktais.Šis užraktas lengvai įdiegta į jūsų duris, jūs galite vis dar naudoja savo senų raktų.Naudokite šią smart lock, galite atidaryti duris be rakto,jūs tiesiog naudokite ŠERLOKAS prašymą atidaryti duris telefonu.Galite pasidalinti teises su savo draugu, suteikia prieigą per kelias savaites, po kelių valandų, per keletą minučių.Tai iki jums. ❤【Lengva instaliacija 】 "PASIDARYK pats" diegimo.Įdiekite apie 20 minučių atsuktuvu.prieš užsakymą , prašome patikrinti savo spyna, namo viduje, ir tada veido jūsų durų.Jei jūsų Užraktas yra kairėje pusėje, pasirinkti Kairėje Smart Lock.Jei jūsų blokas yra dešinėje pusėje, pasirinkti dešinėje pusėje išmaniųjų užrakto blokas. ❤【Nuotoliniu būdu platinti virtualūs klavišai 】savininkas gali nustatyti, virtualūs klavišai su įvairiomis teises ir platinti juos nuotoliniu būdu šeimos nariams , nuomininkai , ar valymo tetos .galima lanksčiai nustatyti jų naudojimo laiką .kai klavišą pasibaigus nurodytam galiojimo laikui , jūs galite klavišą delete. ❤【Keyless 】Šis pakuotės be "Bluetooth" Klavišas.

PASTABA : 1. jis sumontuotas kambaryje (patalpoje).Kai jūs einate, jums nereikia nešiotis rakto.jūs tiesiog naudokite mobiliojo telefono APP", gali būti durims atidaryti arba uždaryti duris, per "Bluetooth". 2. Ji turi jutiklinio ekrano jungiklį, tačiau tai nėra pirštų atspaudų unlocker.negali atpažinti pirštų atspaudus.Pakavimo sąrašas: šerlokas * 1 (sidabro arba juodos spalvos pasirinktinai , Pastatytas baterija) NE "bluetooth" klavišas .Šerlokas smart lock, nereikia ardyti, originalus užraktas, lengvai atnaujinti smart lock", " APP kontroliuoti, ar smart pagrindinis jungiklis durų užraktas Įdiegti Šerlokas Smart Lock, nesijaudinkite apie pamiršta duoti raktą. 85% spynų rinkoje gali būti derinama įdiegti Šerlokas spynos atnaujinti protingas spynos.Prašome nedvejodami juos pirkti.

Freature : 1. Protingas stick užraktas s2, pastos naudojimas 2. Patalpų įrengimas gauti pažangi iš karto jums nereikia pakeisti savo originalų užraktas , ji yra lengva įdiegti su techniškai grynas 3M gumos juosta , kuri yra karščiui atsparus ir tvirtas . 3. Patentuota anti-theft kelią išlaisvinti techniškai .Patento nr. ZL 2015 m., 2 0814821.9 Kaip anti-theft režimas įsijungia , įstatytas raktas būtų pasukta 15 laipsniu .jis apsaugo nuo vagysčių iš išlaisvinti techniškai .ji taip pat apsaugo buvęs tenents ar priimančiojoje forma atrakinimo pagal dubliuoti klavišą .šiame režime , jūs galite atrakinti savo telefoną tik . "kai anti-thelft režimas išjungtas , galite naudoti savo fizines klavišą tounlock , 4. Jungiklio užraktas telefonu telefono yra raktas .galite pereiti užrakto patalpose ar lauke .Prijunkite mėlyną dantį , ir pastumkite mygtuką į swich užrakto nuo commumication .Nebėra nerimauti pamiršta raktus . 5. Nuotoliniu būdu platinti virtualūs klavišai priimančiosios gali nustatyti virtualius klavišus su skirtingų įėjimų ir įvairių terminų , ir siųsti virtualūs klavišai, savo šeimos , nuomininkai ar namų prižiūrėtojai , priimančioji gali kontroliuoti prieigą prie virtualios klavišą .prieigos teisės negalioja, kai time out . 6. APP pushs užrakinti/ atrakinti info APP bus stumti informaciją valstybės užraktą ir jį užregistruoja .galite patikrinti situaciją timingly .lengva išmokti dinaminę informaciją apie savo užraktą . 7. Smart klavišus kortelės jungiklis užrakinti nuotoliniu būdu (pakuotės nėra includesmart klavišus kortelės) Ploni ir madingi , tai lengva pasiimti .paspauskite mygtuką du kartus norėdami atrakinti , paspauskite vieną kartą, norėdami užrakinti .tai wasy kontroliuoti .tikrai dėmesingas metai ir vaikai .Standartinė įranga nėra įtraukta smart klavišą.prašome įsigyti atskirai .smart klavišus nebuvo tinka smart stick užraktas M1 . 8. Naudoti savo rakto, kaip įprasta, montavimas, klijuoti užraktas, neturi įtakos jo naudojimo jūsų originalaus užraktas .įdėjus originalų raktą , raktas patalpų būtų išstumtas .Po pasitraukė iš originalo klavišą .juoda protestive padengti wculd iš naujo pagrindinių patalpų automatiškai . "produktas buvo tinkamas užrakinti pageidauti, gali būti įdėta tiek patalpose ir lauke , su raktais stumia eash kiti .

Žymos: tuya kabineto užrakinti, durų raktas de, aqara durų užraktas sidabrinė, "bluetooth" užrakinti, "bluetooth" durų užraktas, doorlock smart, užrakto, tsa klavišą užraktas, vielos durų fotoaparatas, nathlock "bluetooth" spynos.

Kilmės KN(Kilmės)
Užrakto Tipas Langelį Užrakinti
Modelio Numeris sher užraktas
Rankenos Kryptį Kairėje Stumti

Parašyti atsiliepimą

S2 Sidabro/juoda Šerlokas užraktas S2 atnaujinti

S2 Sidabro/juoda Šerlokas užraktas S2 atnaujinti "Bluetooth" telefono app kontroliuoti Smart užraktas Keyless palaiko nuotolinio klavišą, Elektroninės Durų užraktas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti