Parduotuvė pagal Kategorijas

Mijia IMILAB Youpin Smart IP Kameros Mi Home App "WiFi" Apsaugos VAIZDO Kamera HD 1080P Priežiūros Kūdikio stebėjimo H. 265

Nauja

€28.24

Pranešimas

RU serveryje yra reguliavimas, pls Ru klientas naudojasi Kinų serverio šiuo metu.Jei RU serveris yra GERAI, mes apie mūsų klientams.Dėkojame už jūsų surpport.

Gerbiamas kliente, logistikos mes naudojame, yra Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas.Jūs turite mokėti muitų tarifų sau.Jei turite specialių reikalavimų, prašome susisiekti su mumis.

IMILAB siekiama pasiūlyti didžiausią klientų aptarnavimą.Mūsų produktai yra garantuotas dėl vienerių metų garantija.Metu garantija dienos, išsiųsime naują prekę be grąžos, jeigu produktas turi visas programos klaida, išskyrus tuos atvejus, pažeisti žmogaus veiklos veiksniai.

Jūsų namuose yra visada kišenėje.Galite nuskaityti QR kodą, bei atsisiųsti Mi Home App.IMILAB IP Kameros gali gerai dirbti su Mi Home App.

Integruojant giliai mokymosi technologijos ir orientuota optimizavimo algoritmus ir tinklo programinė įranga, fotoaparatas gali tiksliai nustatyti, kada jus įspėti, ir praneša jums apie jūsų telefoną.

Pasaulio versija IP kamera IMILAB suteikia geresnį įspūdį vartotojui.Pavyzdžiui, Skaidrių Sukasi, kūdikių riksmas aptikimo.

Tiesiog pasikalbėti su savo vaiku ar augintiniai per IMILAB IP Kameros, kai esate ne.Kartais jie tiesiog reikia priežiūros ir komfortą.

Fotoaparatas gali pasukti ir yra valdoma Mi home APP.Jis Palaiko 96° Aukštyn-žemyn ir 360° Horizontaliai pasukti.

Suma pikselių 1080P yra 2.25 kartus DAUGIAU nei suma, 720P, tai reiškia, kad galite peržiūrėti savo namų aiškiai visą laiką.

Įrengta 4-Lemputė 850lm Infraraudonųjų spindulių ir F3.2 Diafragmos, net ir tada, kai vaizdas yra automatiškai perjungiamas į Juoda ir Balta, nes labai silpnam apšvietimui, nuotraukoje gali būti dar ryškesnis ir labiau išsamus, palyginti su kitų tipiškų kameros.

Išplėstinė H. 265 vaizdo kodavimas yra efektyvesnis ir saugojimo taupymo, pasiekia mažiau, saugojimo, naudojimo ir greitesnis vaizdo transliaciją.

Kamera yra iš anksto įdiegta su pasukimo bazę ir gali būti ant stalo, langų, lubų ar sienos.Antras įrenginys yra įmanoma, su nežymiai fotoaparato parametrų keitimas.

Nustatymas yra taip pat patogus: • Atsisiųsti Mi Home App • Galia fotoaparatas • Paleisti Programą ir prisijungti prie fotoaparato

Žymos: apsauga, apsaugos kamera, , namų, kamera secur, dahua nvr, kamera imilab, kūdikio stebėjimo monitoriai, mijia xiaomi, kamera ip xiaomi, vaizdo kamera, ip kameros.

Energijos Sąnaudos(W) 5V/2A
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Tipas IP Kameros
Metų 2019 Naujausius pasaulio versiją IP Belaidžio Tinklo Kameros
Jutiklis Prekės Sony
Pavadinimas IP Kameros
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Rezoliucija 1080p
Versija Naujausia pasaulio versija
Kilmės KN(Kilmės)
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Sertifikavimo CE
Saugojimas NĖRA
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Prekės Pavadinimas IMILAB
Jutiklis CMOS
Įrengimas Lubų
Garantija 1 Metai
Garso Išvesties NĖRA
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Maitinimo Šaltinis(V) 220V
Stilius BoxCamera
Sienos Laikiklis Pusės
spalva Balta
Megapikselių 2MP
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Technologijos Centrinis
App Xiaomi Mi Home app
TF Kortelė NĖRA
Funkcija Judesio Aptikimas
Atminties kortelės lizdas Micro sd kortelės 8/16/32/64Gb (neįeina)
IR Atstumas(m) 8m
Signalizacijos Veiksmų telefonas Signalizacija
Naktinis Matymas Infraraudonųjų spindulių naktinio matymo
Palaikomos Operacinės Sistemos No
Modelio Numeris CMSXJ16A
Žiūrėjimo Kampas 110°
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
Maitinimo Šaltinis Normalus
Matmenys (L x W x D)(mm) 115mm*78mm*78mm

Parašyti atsiliepimą

Mijia IMILAB Youpin Smart IP Kameros Mi Home App

Mijia IMILAB Youpin Smart IP Kameros Mi Home App "WiFi" Apsaugos VAIZDO Kamera HD 1080P Priežiūros Kūdikio stebėjimo H. 265

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti