Parduotuvė pagal Kategorijas

LED Šviesos Juostelės RGB 5050 2835 Muzikos Sinchronizavimo LED LightStrip Vandeniui 12v Garso Jutiklis 20Key Kontrolės RGB Juostos, Juostelės Apšvietimas

Nauja

€6.97

Aprašymas

1. Su built-in didelio jautrumo mikrofonas, šis šviesos juostelės gali klausytis ir šokti aplink muziką.Pamatysite, jis mirksi ir keičiasi spalvos su beats!Jei patinka muzika, tai turi išbandyti apdaila už jus.

2. IR nuotolinis valdiklis su 20 klavišai, maitinimo adapterį ir jungtis.Jokie kiti priedai yra reikalingi.Tačiau atminkite, čia: prašome nedėkite ji xtra juostelių rinkinį, nes jei rūdos juosteles reikia diferent maitinimo adapteris.Mes siūlome jums susisiekti su manimi per pirmąjį jei jūs ketinate pridėti juostelės n jūsų rinkinys.

3. Bendras ilgis LED juostelės žibintai, yra 5M už sąrašą, Prašome užtikrinti, įklijuokite jį į bet kurį švaraus, sauso ir lygaus paviršiaus.LED gali būti lengvai pjaustomos kas 3 Led(5050) ir 9 šviesos Diodai(2835), kartu pjovimo ženklų.Super šviesus SMD2835 RGB spalvų keičiama Led, Jis gali būti naudojamas kompiuteris, elektros mašinos, spinta, kampas, kempingų ir kiti vidaus /lauko apšvietimas arba apdailos.

4. Bendras ilgis LED juostelės žibintai, yra 5M už sąrašą, Prašome užtikrinti, įklijuokite jį į bet kurį švaraus, sauso ir lygaus paviršiaus.LED gali būti lengvai pjaustomos kas 3 Led(5050) ir 9 šviesos Diodai(2835), kartu pjovimo ženklų.Super šviesus SMD2835 RGB spalvų keičiama Led, Jis gali būti naudojamas kompiuteris, elektros mašinos, spinta, kampas, kempingų ir kiti vidaus /lauko apšvietimas arba apdailos.

5. RGB LED juostelės žibintai gali būti naudojami jūsų gyvenamieji kambariai, miegamasis kambarys, valgomasis kambarys, virtuvė, stalo, spintos ir Kalėdų eglutė, Ypač tinka atostogų šalys, pavyzdžiui, Kalėdų, Helovinas, ir daugiau.

-----RGB Juosta-----

SMD5050

1. SMD5050 RGB LED juostelės žibintai, 5M už sąrašą, IP65 vandeniui arba IP20 nėra atsparus vandeniui, su didele šilumos varža Specialios dvipusės lipnios, aukšto intensyvumo ir patikimumas, Ilgas tarnavimo laikas .

2. Kas 3-LED cuttable (bet ne pasiūlymas), nepažeidus poilsio juostelėmis, pagal jūsų reikalavimą .

3. Plotis: 10mm, Dega Raudona, Žalia, Mėlyna, Balta, Raudona, Geltona, ir tt. ---------------------------

SMD2835

1. SMD2835 RGB LED juostelės žibintai, 5M už sąrašą, IP65 vandeniui arba IP20 ne vandeniui atsparus, aukšto intensyvumo ir patikimumas, Ilgas tarnavimo laikas. 2. Kas 9-LED cuttable nepažeidus poilsio juostelėmis, pagal jūsų reikalavimą.

3. Plotis: 10mm, Dega Raudona, Žalia, Mėlyna, neturiu balta šviesa (Ant balto apšvietimo režimas Raudona, Žalia, Mėlyna tuo pačiu metu). * RGB LED juostelės visiškai sklandžiai ir net šviesos plitimo, sprendžiant netolygus šviesos problemų su grandinę, dienos šviesos lempos. * Mažo anglies dioksido kiekio technologijų, ne radiacija, jokio mirgėjimo, ir jokios taršos žmonėms ir aplinkai.Saugus ir stabilus.

Savybės

* Muzikos Režimas: LED juostelės šviesos spektro šviesos ir spalvų reguliavimas automatiškai pagal muziką.LED juostelės žibintai, sinchronizuoti su muzika, Tegul jūsų aistra įveikti su šviesos.

* Pilnas Kontrolės Funkciją: Pasirinkite režimą šviesos juostelės tiesiogiai iš nuotolinio valdymo pulto, including16 skirtingų šviesos spalvų, 4 šviesumo reguliavimas režimai, 4 muzikos režimai, 4 apšvietimo režimus ir daugiau.

* Lengva Įdiegti : lanksčios juostelės žibintai, yra pagrįstas plonas dizainas.Dėl lipnios juostos ant nugaros, žibintai gali būti susiję bet kaip, bet taip, kaip norite.

Specifikacijos

-----Muzika ir ir SPINDULIŲ Valdytojas-----

* Darbinė Temperatūra: -20-60C

* Maitinimo Įtampa:DC12V~24V

* Išėjimo Srovė :

Žymos: led juostelė xiaomi, led juostelės rgb 5050, led judesio jutiklis juostelės, yldd04yl, garso aktyvus led juostos, led juostos jutiklis, muzikos washi, led kelionė, kontrolės led muzika, apd 9960.

Specifikacijas (šviesos karoliukai / m) Kita
Prekės Pavadinimas ONEFIRE
Proga Gyvenamasis Kambarys
Tipas SMD2835 RGB Juostos
LED Lustas gamintojas Epistar
Šviesos Diodų Skaičius/M 60
Vidutinė trukmė (val.) 50000
Maitinimo Adapteris Įvesties AC110-240V / Išėjimas
Valdiklio Tipas Garso Jutiklio IR Nuotolinio valdymo
Įrenginio Tipas Nustatyti
Įtampa 12V
Yra Protingas Prietaisas No
LED Lustas Modelis SMD2835
Sertifikavimo ROHS
Juostelės tipas SMD
Maitinimo Šaltinis DC
Featrue Šviesos Sinchronizuoti su Muzika (Garsai)
Energijos sąnaudos (W/m) 7.36 W/m
Modelio Numeris RGB
Elektros Energijos Gamybos Jungiklis
Atsparus vandeniui Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Juostelės
Spalvos Temp(K) 1700-7000

Parašyti atsiliepimą

LED Šviesos Juostelės RGB 5050 2835 Muzikos Sinchronizavimo LED LightStrip Vandeniui 12v Garso Jutiklis 20Key Kontrolės RGB Juostos, Juostelės Apšvietimas

LED Šviesos Juostelės RGB 5050 2835 Muzikos Sinchronizavimo LED LightStrip Vandeniui 12v Garso Jutiklis 20Key Kontrolės RGB Juostos, Juostelės Apšvietimas

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti