Parduotuvė pagal Kategorijas

OBD2 Automobilių Sekimo Mini GPS Seklys Su SIM Kortele MV22 Nemokamai Įrenginio TPD Transporto priemonių GPS Tracker Kištuko Iš elektros lizdo Signalizacijos Geo-tvoros Nemokamai Interneto

Nauja

€25.71

Kokios Pranešimas

Tai MV22 su SIM Kortele, parduodami kartu.Tačiau šios SIM kortelės naują kortelę,turite įkrauti jį prieš pradėdami jį naudoti.Daugiau informacijos apie SIM korteles, jums reikia paspausti ant nuorodos ir perskaityti atsargumo priemonės atsargiai.

Kodėl mes parduoti MV22 ir SIM kortelė kartu?

Siekiant pagerinti patogumo vartotojams naudoti MV22. Bendros problemos, su kuriomis susiduria klientai: 1.Neteisingas SIM kortelės yra pasirinktas, todėl prietaisas netinkamas naudoti; 2.Nepažįstamas nustatyti APN, todėl prietaisas negali prisijungti prie interneto; 3.Savo vietos SIM kortelės, duomenų srautas yra ypač brangus, todėl galite išleisti daug pinigų kiekvieną mėnesį; 4.SIM kortelės yra suderinama su įvairiais tinklais.Kartais klientai turi įsigyti naują SIM kortelę, prietaisą.Taigi,mūsų SIM kortelę, gali išspręsti visas problemas virš.Jums verta jį.

MV22 Plug and play

Į MV22 yra labai patogu naudoti, kaip ilgai, kaip jis yra prijungtas prie automobilio OBD sąsaja.

LBS + GPS vietos Nustatymo

MV22 palaiko tiek GPS ir LBS padėties, GPS yra lauko padėties.LBS yra vidaus padėties.GPS padėties tikslumas yra mažesnis nei 10 m, ir LBS padėtį tikslumas yra mažiau nei 500m.

Realaus laiko sekimas

GPS + LBS dvi vietos nustatymo režimai, nebereikia jaudintis, neįmanoma rasti.

Geo-tvoros

Galite nustatyti, saugiai zoną,jūsų automobilio išeiti arba įeiti į šį iš anksto nustatytą srityje tracket nusiųs signalą informaciją jums.

Istorija maršruto peržiūra

Mes galime patikrinti, istorijos maršrutą automobilių per mobiliąją programėlę(MICODUS)arba prisijungimo platforma.

Kelis signalizacijos

Mini Dydžio Ir Sklandžiai Išvaizdą

Mūsų MV22 yra labai lengvas ir mažas, galime jį laikyti vienoje rankoje.Aptakus ir lengvas,simplise jūsų automobilio interjero erdvę, mažai yra geriau.Ji yra labai lengvai būti paslėpta bet kur.Laikykite vagį nuo jūsų gražių automobilių.

Suderinamas Su Daugeliu Automobilių

Su built-in impulsinis maitinimo šaltinis, mūsų MV22 Plug & Play OBD GPS tracker palaiko daug įtampos įėjimo diapazonas: 9-36VDC.Tie automobiliai, kurie gaminami nuo 2004 m., gali būti naudojamas įprastai.

Gyvenime Free Smart & Profesinės Stebėjimo Platforma

Svetainė:http://www.micodus.net Mobile APP:nuskenuokite QR kodą į atvaizdą ir atsisiųsti mobiliojo app,prisijunkite su įrenginio id (virš prietaiso lipduko) numeris ir slaptažodį; (pradinis slaptažodis :123456. Jūs galite pakeisti jį).

Prekės Informacija

Žymos: 4g tracker, nešiojamų gps tracker sim, gp tracker, obd2 skaneris, vienos ašies saulės sekimo, tracker vehicl, gps seklys su ekranu, tracker, ios gps tracker, gps sim tracker.

Garantija vienerių metų
Svoris 28g
Įtampa 12V
Darbinė Įtampa 10-40V
Tinklai GSM/GPRS
Dažnis GSM 850/900/1800/1900MHz
Speciali Funkcija Nuotolinio Valdymo Pultas
Funkcijos 2 Balso stebėti/GPS duomenų saugojimo/Geo-tvora įspėjimo
Modelio Pavadinimas MV22
Galia W
Vietos Tikslumas 5 metrų
atsarginė baterija 3.7 V 80mAH
GPS tipas GPS Tracker
Baterijos Veikimo Trukmė 30 Val., & Iki
Gps Modulis Taip
Prekės Pavadinimas MiCODUS
Dydis mini gps
Funkcijos 1 Vibracijos perspėjimo/Tonažas signalizacijos/Žemas baterijos perspėjimas
Elemento Dydis 45*40*25mm
Vietos laikas Šalto, 35s-80s
Tipas OBD gps seklys+SIM Kortelės
Ekrano Dydis Pagal 2 Cm
GPS Geografinė Vieta Europa

Parašyti atsiliepimą

OBD2 Automobilių Sekimo Mini GPS Seklys Su SIM Kortele MV22 Nemokamai Įrenginio TPD Transporto priemonių GPS Tracker Kištuko Iš elektros lizdo Signalizacijos Geo-tvoros Nemokamai Interneto

OBD2 Automobilių Sekimo Mini GPS Seklys Su SIM Kortele MV22 Nemokamai Įrenginio TPD Transporto priemonių GPS Tracker Kištuko Iš elektros lizdo Signalizacijos Geo-tvoros Nemokamai Interneto

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti