Parduotuvė pagal Kategorijas

Medvilnės, Lino Audinio Kaktusas Serija Atspausdinta Užuolaidų stalo Dangtis Medvilnės Audinio, "PASIDARYK pats" Quilting & Siuvimo Placemat Krepšiai Sofa Medžiaga

Nauja

€4.54

Pastaba:

Vieneto Dydis: 1 vnt=50*50cm/50*70cm/50*150cm/100*150cm ( plotis 150cm)

Jei užsakysite 1 vnt, dydis yra 50cmx150cm, jei norite užsisakyti 2 gabalus, dydis bus 100cmx150cm......Visi gaminiai ir veltinys, yra neapdailintais kraštais ranka.Yra žalio krašto, o gal ir dydis 1-2cm nuokrypis.Ten yra spalvų skirtumas tarp nuotraukos ir nekilnojamojo audiniai ar jaučia.Dėl skirtingų kompiuterio monitorių, tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo pateiktų.Kaip mes supjaustyti audinys: Jei jūs pirkti 1 vnt, mes sumažinti pusės metro (plotis x 50cm).Jei perkate 2 vnt, mes sumažinti vieno metro (plotis x100cm).

Mes supjaustyti nuolat gabalas, jei užsisakote daugiau nei 1 vnt. Aš Produkto DUK 1. Q: kokio dydžio yra medvilnės ryšulių Audinio?A: Ryšulių visi cut ,dydis Margo audinio, Jei padėsite kad daugiau 1 daug, jis nėra nuolatinis. 2. Q: ar galiu pirkti didelio dydžio ?A: Taip ,galite pirkti didelio dydžio.Pradėti pardavinėti ne puse metro ar 1meter.Jei jums vieta, kad daugiau 1 daug, jis yra nepertraukiamas.parduodame šis audinys pagal vieneto dydžio vieneto dydis yra Ilgas * plotis (cm) pavyzdžiui: jūs galite užsisakyti 1 vnt dydis 50cm * plotis (cm) galite užsisakyti 2 gabalus, dydis 100cm * plotis (cm) galima užsisakyti 3 gabalus, dydis 150cm * plotis (cm) galima užsisakyti, 4 gabaliukų dydis 200cm * plotis (cm) ir t. t...... audinys bus vientisas gabalas be pjovimo 3. Q: Tai kaina kiemuose?A:be pjovimo, kiti drabužiai yra parduodami metro? 4. Q: Kodėl gavau dydžio, kad 0,5-1 CM mažiau, nei savo aprašymą? A: Nes skintos rankomis ,turės +-2cm paklaida. 5. Q:ar Galite duoti keletą nuolaida, jei perkate daugiau?A: 1----Jūs galite pasinaudoti mūsų kuponas arba mokėjimo prieš susisiekite su mumis 2--- Didmeninės Nuolaida pls susisiekti su mumis.Pasirinkti vieną iš dviejų II KUPONO& MOKĖJIMO DUK 1. Q:ar Norite sužinoti daugiau kupono informacijos: galite patikrinti šią nuorodą: http://suo.im/5uIt9x 2. Q: ar Norite sužinoti daugiau mokėjimo informacija: Patikrinkite šią nuorodą: http://suo.im/6llXkp III LAIVYBOS ir STEBĖJIMO DUK Q: Kaip aš galiu sekti savo užsakymą ?A: Jūs galite aplankyti šią svetainę ir ją patikrinti : CAINIAO :

III Jei turite kitų klausimų, prašome susisiekti su mumis .

Pridėti gerbėjai, jei jūs, kaip ir mes.Parduotuvėse dažnai atnaujinti produktus.

Žymos: už kanapės audinio, staltiesė, 3d blackout užuolaidos, audinio lentelė, mažas uždanga kaktusas, džiuto audinys, lino moterims, už kanapės medžiaga, grindų pouf, vonios kambario užuolaidų juokinga.

Plotis 150cm
Suede Audinio Tipas NĖRA
Megztas Modelis NĖRA
modelis SPAUSDINTI
Stilius Kaktusas Serija
Funkcija Kvėpuojantis, Atsparus Dilimui Atsparus
Neaustinių Technics NĖRA
audinio plotis 150cm
Vieneto Svoris 45g/70g/140g/280g
Technics Audiniai
Tipas Medvilnės Lininis Audinys
Naudoti Quilting Siuvimo Patchowrk "PASIDARYK pats" Medžiaga
Rinkinys Tipas No
Medžiaga Medvilnės Lininis Audinys
Verpalai 32 s
Tipas Didmeninės No
Produkto Tipas Kitas Audinys
Įrenginio Dydis 50*50/50*70/50*150/100*150cm

Parašyti atsiliepimą

Medvilnės, Lino Audinio Kaktusas Serija Atspausdinta Užuolaidų stalo Dangtis Medvilnės Audinio,

Medvilnės, Lino Audinio Kaktusas Serija Atspausdinta Užuolaidų stalo Dangtis Medvilnės Audinio, "PASIDARYK pats" Quilting & Siuvimo Placemat Krepšiai Sofa Medžiaga

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti