Parduotuvė pagal Kategorijas

9-16 Metų Amžiaus Berniukai Nepirštuotos Pirštinės Žiemos Vaikai, Flip Dangtelis Šiltas Megztas Kumštines Pirštines " Touch Screen Studentams Rašyti Vairavimo Sporto

Nauja

€3.47

Prekės Informacija

Rekomenduojama Minios: 9-16 metų amžiaus berniukai, mergaitės ir suaugusiems Kiekis: 1 Pora Tipas: Pusė Piršto Dydis: apie 15cm*8cm Savybės: Šiltas, minkštas, patogus, flip dangtelis Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti Tinka: Rašymas, Vairavimas, jutiklinio ekrano ir lauko sporto Sezonas: Pavasario, Rudens, Žiemos Paketų Sąrašo: 1 Pora Pirštinių

Pastaba

Dėl skirtingų gaminti partijų, produkto informaciją gali būti šiek tiek skiriasi.jei jums priežiūros skirtumas, prašome nusipirkti ją atidžiai.Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Turime užtikrinti, kad kiekviena nuotrauka yra paimta su realiais pirštines.Dėkojame už jūsų supratimą.

Pirštinės Ekranas

Esant šaltam orui, pora geros pirštinės leidžia jums jaustis patogiai ir patogu.

Dėl Mokėjimo

1.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo

Apie Transportavimo

1.Su 1-5 darbo dienas po apmokėjimo ir patikros, mes išsiūsime jums. 2.Cainiao Super Ekonomika, Pasaulio, Cainiao Super Ekonomiką, ir Cainiao Paspartinti Ekonomikos yra ne tarptautinio sekimo numerį, ir paketą, negali būti stebimas, kai iš Kinijos.Jei norite sekti savo siuntinį, mes rekomenduojame, kad jums pasirinkti Baltijosvm.lt Užsklanda Laivybos ir Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas. 3.Mes pasirūpinsime, kad siunta pagal adreso pirkėjo, todėl prašome patvirtinti ir patikrinti adresus galite užpildyti dėl Baltijosvm.lt. 4.Jei negavote prekės per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis ir mes patikrinti tai už jus.pastaba: Jei jūs turite bet kokius reikalavimus, prašome leiskite mums žinoti prieš paketas siunčiamas, nes kai paketas yra išsiųstus, mes negalėsime nieko pakeisti.

Grąžinimo Politika

Jei esate nepatenkinti su jūsų prekė, jūs galite pakeisti jį, o pirkėjas padengs visas tolesnis laivybos kaina.Jei norite pakeisti prekių, kurios yra su defektais arba netinkamai vežami, galite atlikti šiuos veiksmus: 1.Mums atsiuntė nuotrauką, prekės ar kita informacija; 2.Prašome grąžinti sugedusį ar klaidingų prekės per 7 dienas nuo gavimo dienos. 3.Grąžinti prekę mums ir pateikti sekimo numerį, tada mes bus pateikti teisingą elementą prie jūsų.Pastaba: Pirkėjų turėtų užtikrinti, kad grįžo daiktai lieka savo originalios būklės.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą kompetencijos ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Todėl prašome ne taip lengvai ginčas, ar mums neigiamą arba neutralų atsiliepimą, neigiamų atsiliepimų negali išspręsti visas problemas. 1. Jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes suteiksime jums patenkintas sprendimas. 2.Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių.Ačiū, linkime jums laimingų apsipirkti.

Žymos: žvejybos replės pesca, ataka titan, exo šildomos pirštinės, en naruto cosplay, airsoft pistoletas, žiemos moteris, eam moterims, carhartt wip, balta techwear, medžiaga gotikos.

Departamentas Pavadinimas Vaikai
Lytis Unisex
Tinka 9-16 metų amžiaus berniukai, mergaitės ir suaugusiems
Modelio Tipas Laiškas
Modelio Numeris Kietojo 17
spalva Šešios spalvos, šviesiai mėlyna, rožinė, tamsiai mėlynas, juoda, mėlyna, pilka
Stilius Mados
Dydis Length=15cm, Width=8cm
Pirštinės Ilgis Riešo
Elemento Tipas Pirštinės & Kumštinės Pirštinės
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Akrilo

Parašyti atsiliepimą

9-16 Metų Amžiaus Berniukai Nepirštuotos Pirštinės Žiemos Vaikai, Flip Dangtelis Šiltas Megztas Kumštines Pirštines

9-16 Metų Amžiaus Berniukai Nepirštuotos Pirštinės Žiemos Vaikai, Flip Dangtelis Šiltas Megztas Kumštines Pirštines " Touch Screen Studentams Rašyti Vairavimo Sporto

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti