Parduotuvė pagal Kategorijas

LED Star Vandenyno Bangos Projektorius Naktį Šviesos Galaxy Žvaigždėtas Dangaus Projektorius Naktį Lempos Vaikų dovanos 7.5 W, 100-240V AC

Nauja

€16.60

LED Lightful Nakties Danguje Projektoriaus Lempa Ūkas Galaxy Star Light Romantiškas Dekoro

Produkto pardavimo taškas:

100% brand new ir aukštos kokybės

Iš karto projektų srityje nutolimas mėlynos žvaigždės prieš keičia, mėlyno ūko debesis

Su raminantį poveikį, kad sukurti atpalaiduojančią aplinką bet kurioje patalpoje, daro standout dovanos suaugusiems ir vaikams vienodai.

Mėgaukitės valgomasis pagal žvaigždes, sukurti atsipalaiduoti spa aplinka, ar akcentas jūsų namų kino teatro sekundėmis; tai yra momentinis žaidimas keitiklis bet namo kambaryje.

Paprasta mygtuką kontrolę, kad būtų lengva peržiūrėti šviesos efektus, reguliuoti ryškumą, arba start/stop sukamojo judesio Naujausias Naujovė Žvaigždėtą Naktį Žibintai:Atnaujintas projektorius naktį šviesos projektai, realus vandenyno bangos , mėnulis ir žvaigždės ant lubų arba sienos savo kambaryje, prisipildo ūkas debesis ir mėnesiena.Dangaus žibintai efektas sukuria ramią atmosferą, puikiai tinka jums padėti jūsų kūno ir proto, saldaus miego ir skatinti vaikų domėjimąsi astronomija.

Jaustis ir Balso Kontrolės Planetariumas Projektorius : 4 jaustis klavišus lengviau naudoti suaugusiems ir vaikams.Jūs taip pat galite tiesiog naudoti naujausią balso aktyvuota režimą, kad, atsižvelgiant šokių su savo muzika.Tiesiog padėkite jį šalia garsiai muzika ar triperis ranka, LED nakties šviesos blyksnis ritmas, muzika, geriausias pasirinkimas LED projektorius žibintai jūsų šventei apdailos Kalėdų, gimtadienio, Padėkos Diena, ar Helovinas.

Lengvas ir USB Įkrovimo:Ši žvaigždžių šviesos yra lengvas, patogu nešioti veiklos lauke. 2000mAh USB įkrovimo baterija (akumuliatorius taip pat puikiai tinka jums vieta, bet ir suteiks jums ilgą laiką projekcija po to, kai visiškai įkrautas, mažiau aplinką teršiančių ir patvarus, nei kitos žvaigždės projektoriaus šviesos.

Automatinis perjungimas ir 3 Spalvos & Star:Šio dangaus šviesa ateina su 3 vientisų spalvų vandens banga-raudona/mėlyna/žalia, 2-spalvų mišinys automatinio konvertavimo, įjungti/išjungti mėnulis ir žvaigždės kontroliuoti jūsų pasirinkimas iš kelių variantų.Tikroviška ūkas su automatiškai keisti su muzikos ritmą, atneš jums ir jūsų šeimai minkštas ir atsipalaiduoti prieš miegą, patirtį ir sukurti romantiška atmosfera miegamieji kambariai, žaidimų kambariai ir namų kino.

Saugesnio & Reguliuojamas Base & Geriausia Dovana:Visiškai nekenksmingas ir nenaudokite šviesos švietė tiesiai į akis.Minkštas vandens banga gali padėti jums miegoti gerai, žvaigždžių ir mėnulio projekciją gali padaryti įdomus vaikams, lydėti vaikus miegoti, Trijų taškų bazinės funkcijos yra prieinamos, kad atitiktų jūsų poreikius, bet patalpų vietose.Naktį apšvietimas bus geriausia gimtadienio, Kalėdų ar gradacijos dovanos vaikams.

Naktį šviesos projektorius ateina su 6 darbo režimai ir skirtingų spalvų, galite pasirinkti vieną, kaip reikia.Gražią Kalėdų šviesos projektorius taip pat tinka kaip dovana su savo vaikais ar draugais.Jie bus labai laimingi ir nustebino ypatinga dovana savo gimtadienio proga, Helovinas, Padėkos Dieną ir Kalėdas.Balso Kontrolė:Šviesos žiburėlis su ritmo muzika.Šis LED projektorius, šviesos bus jūsų idealus pasirinkimas, siekiant sukurti įdomių ir maloni atmosfera.Tik nustatyti žvaigždžių šviesos projektorius, šalia muzikos ir jaustis mikrofono mygtuką, šviesos blyksnis su rhythem muzikos, mėgautis savo laimingas šalis!

Specifikacija:

Maitinimo:7.5 W

Įėjimo Galia: 100-240V AC 50/60Hz 1.5(Dirbti kartu su poweradapter)

Veikimo Laikas: Su integruota 2000mAh ličio baterija, ji gali būti naudojama 4 valandų, paprastai visiškai įkrauta statusą.

Įkrovimo Laikas: prijunkite prietaisą nuo 5V/2A power adapter USB kabelio apmokestinimo, gali visiškai įkrautas per 1-2 valandas.

Balso Valdymo Režimas: Įjungti Balso Kontrolės, šviesa yra išjungtas.Šviesos willflickering, kai jūs kalbate, kad šis prietaisas

Projekcijos Atstumas: 2m iki 8m/7ft į 26ft.Kietosios Spalvos: raudona, mėlyna, žalia

Pastaba: Prašome leisti 0.5-1cm klaidų, dėl rankinis matavimas

Dėl skirtumo tarp differentmonitors, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Būkite atsargūs, kad atrodo, tiesiai į šviesą diafragmą, siekiant išvengti akių sužalojimų.

Šis įrenginys yra skirtas tik vidaus naudojimui ir turi būti apsaugotas nuo vandens, drėgmės ir sujaudinimas.

Griežtai pagal nurodymus šią operaciją, nereikia ardyti, priimančiosios ir priedai.

Šis produktas tinka naudoti patalpų viduje.Produkto prognozuojama, LED ir šviesos derinys。

Galios reikalavimas, šis produktas yra USB DC5V /2A.Kai šis intervalas yra ilgesnis, prašome naudoti reguliavimo prietaisą, kitaip tai turės įtakos jos tarnavimo laiką.

Šis produktas nėra atsparus vandeniui ir turi būti prijungtas prie maitinimo šaltinio.

Komplektą sudaro:

1 x LED žvaigždėtas dangus šviesos 1 x USB Kabelis

Žymos: led kaklaraištis, namas led projektorius, projektorius star, stiklas led, pirštinės lazeriu, planetos projektorius, planetariumas, bezel led, led šalis, galaxi projektorius.

Proga Jubiliejus
Modelio Numeris 1216
2020 naują atvykimo Didelių Nuolaidų
Kilmės KN(Kilmės)
Namuose Mados
Dropshipping Didmeninė

Parašyti atsiliepimą

LED Star Vandenyno Bangos Projektorius Naktį Šviesos Galaxy Žvaigždėtas Dangaus Projektorius Naktį Lempos Vaikų dovanos 7.5 W, 100-240V AC

LED Star Vandenyno Bangos Projektorius Naktį Šviesos Galaxy Žvaigždėtas Dangaus Projektorius Naktį Lempos Vaikų dovanos 7.5 W, 100-240V AC

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti