Parduotuvė pagal Kategorijas

Karšto Pardavimo 8*14cm USB Black Magic Bazės Stiklo Plazmos Kamuolys Srityje Žaibo Šalies Lempos Šviesa, Su USB Laidu

Nauja

€9.59

Neigiamų jonų elektroninių magija kamuolys lempos galios režimas: trys 1. USB maitinimo (plug tiesiai į kompiuterio USB sąsaja) 2. Baterija maitinimo (keturių AAA tipo baterijas galima įrengti ant dugno gaminio, baterijos reikia įsigyti 3. Maitinimo šaltinis (reikalauja atskiro maitinimo adapteris tiesiogiai prijungti prie 220 maitinimas) Funkcija renginiai: 1. Gamyba aktyvaus deguonies: Naudoti neigiamus aukšto slėgio jonai, kad generuoja neigiamus jonus, ir tada įjungti deguonies molekulėmis ore, kad juos aktyviai ir lengvai absorbuojamas organizme. 2. Pagerinti plaučių funkciją: praėjus 30 minučių po įkvėpimo neigiamus jonus, plaučių funkcija yra tvirtesnis absorbuoti 20% deguonies ir 15% anglies dioksido. 3. Prevencijos oro kondicionavimo ligos-neigiami jonai gali suirti bakterijų, dulkių, saugoti oras švarus, pašalinti nuovargį, ir veiksmingai užkirsti kelią oro kondicionavimo sistema ligų. 4. Skatinti medžiagų apykaitą: Neigiami deguonies jonai, gali suaktyvinti įvairių fermentų organizme ir skatinti apykaitą. 5. Padidintiligos atsparumas: Neigiami deguonies jonai, gali atjauninti žmonių, didinti darbo efektyvumą, pagerinti miego, ir buvo akivaizdu, malšinantis poveikis.Pastabos : Mieli draugai, dėl pastarojo epidemija, yra per daug sklypų po biurų, esančių įvairiose šalyse.Po pakuotėje yra vežami paprastai, logistikos informacija gali būti rasta per trumpą laiką.Galite būti tikri, kad pakuotėje gali būti vežami normaliai, tačiau logistikos informacija negali būti atnaujintas, metu.Ypatingais laikotarpiais, gali būti tikras aplinkybes.Dėkojame už jūsų supratimą.Toliau pateikiama informacija apie produktą:

Sterilizavimo funkcija: neigiami jonai yra lengva adsorb bakterijų, sukeliančių 6. struktūrinių pokyčių ir elektros energijos perdavimas, todėl mirties bakterinių ligų, ir nėra jokių naujų rūšių bakterijų.Švarus oras: Neigiamų jonų derinti su kintama dulkių ir dulkių į orą sukelti oro įsikurti ir švarus oras. 7. Sumažinti elektrostatinio spinduliuotės: "-" už neigiami jonai neutralizuoja "+" už ekrano, taip sumažinant elektrostatinės spinduliuotės Apie atsiliepimus: Mes išlaikyti aukštą meistriškumą 5 žvaigždučių ir stengtis, 100% klientų pasitenkinimo!Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Taigi, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Žymos: lempos srityje, plazmos kamuolys, pjovimo plazma, basues usb žaibas, dbz plazmos lempą, oem žaibo kabelis, cabl iphon, drakono rutulio bazės, ligtning į usb, 8 colių plazmos kamuolys.

Prekės Pavadinimas RAKTAS-LAIMĖTI
Modelio Numeris DJ190024
Yra Baterijomis No
Baterijos Tipas NĖRA
Yra Baterijų Reikia No
Stilius Naujovė
Naudojimas Atostogų
Yra Lemputės Įtraukti Taip

Parašyti atsiliepimą

Karšto Pardavimo 8*14cm USB Black Magic Bazės Stiklo Plazmos Kamuolys Srityje Žaibo Šalies Lempos Šviesa, Su USB Laidu

Karšto Pardavimo 8*14cm USB Black Magic Bazės Stiklo Plazmos Kamuolys Srityje Žaibo Šalies Lempos Šviesa, Su USB Laidu

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti