Parduotuvė pagal Kategorijas

Originali Leathe Krokodilas modelio telefoną atveju Huawei P40 pro 30 p20 lite p10 Už mate 30 pro mate 20 10 lite už garbę 30 pro

Nauja

€12.45

Sveiki atvykę į Huangjun LANGSIDI Parduotuvė

Linkiu jums būti laimingas pirkinių!!!

1.Medžiaga:100% Natūralios Odos

2.Dydis:dėl "Huawei" p40 pro/lite/30/p20lite/mate 20/mate10 lite

3.100% Rankų Darbo Procesas

4. Pareigos: Puiki apsauga nuo purvo, įbrėžimams ir atlyginti nuostolius.

★Dongguan Huangjun Odos Co., Ltd.įkurta 2008 metais,specializuojasi gamybos ir perdirbimo mobilusis telefonas, odinis dėklas.Mes turime mūsų pačių gamykloje įsikūręs Dongguan miestas,ir padaryti daug OEM nurodymai, kaip už mūsų, klientų prašymu.Mūsų produktai buvo parduoti labai gerai ir taip pat gavo gerą reputaciją, namuose, ir užsienyje už jų aukštos kokybės ir konkurencingos kainos.Aukštos kokybės produktas ir klientų pasitenkinimas yra tai, ką mes visada siekti.

★ [LANGSIDI] odos atvejais buvo tik rankų darbo, 100% tikros karvės odos Odos.Ranka jausmas kokybės odos yra aukščiausios kokybės.Kiekviena natūrali oda turi savo venų ir poras, todėl tekstūros kiekvienas produktas jums gauti yra unikalus.Tai, kas gali atrodyti kaip netobulumą, iš tiesų, yra tai, kas daro ją ypatinga.

★ [UNIKALŲ DIZAINĄ], Kad "folio" flip stiliaus atidarymo su magnetiniu uždarymu siūlo visą laipsnį, apsaugos jūsų telefoną.Švelniai kreipkitės į paviršių jūsų prietaisu, ir atitinka jūsų telefono kaip pirštinė.Ji gali apimti visus kampus laikyti telefoną atokiau nuo dilimui ir įbrėžimams.Kokybės magnetinis uždarymas suteikia ekrano apsaugos apsaugos išlaikyti dangtis uždarytas, net kai telefonas nukrinta žemyn.

★ [MULTI-FUNCTION] Paprastas mados ir žemo profilio dizainą, ultra-plonas ir itin plonas, be jokių didelių gabaritų jaustis, byla telpa į delną.Ji siūlo savo prietaisą lengvai įdėti ir išimti.Garsiakalbis viltis yra ant priekio, atsakyti į telefono skambutį, be atidarydami dėklą.

★ [TIKSLIOS IŠKARPOS] Fotografuoti, klausytis muzikos, įkrauti jūsų telefoną, ir naudoti jūsų pusėje mygtukai be kada nors pašalinti atveju!Išskirtinį išpjovos pasiūlyti lengvesnį priėjimą prie visų uostų, visi mygtukai, davikliai, garsiakalbiai ir telefono kamera.Prisiūta pamušalas su rankų darbo kūrinys atrodo išskirtinis ir aukščiausios kokybės.

Dėl ekrano problema, vaizdas bus mažos spalvų skirtumas, palyginti su realus dalykas.

Žymos: hinor 20, garbės 9x lizdas, telefono dėklas fo huawei 30 lite, huaawei 30 pro atveju, huawei 30, P40 Pro, "huawei" lite 30, p20 pro, namas garbę 9x lite, "huawei" p20 pro.

Gamintojas Dongguan Huangjun Odos co,ltd
Funkcija Antidetonaciniai
padengti atveju OEM Sveiki!
Dydis 4.7
Suderinamos Prekės "Huawei"
Dizainas Gyvūnų
telefono dėklas Paketas su Mažmeninės Langelyje įtraukti dovana
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Drop Laivyba/Mix Spalva Paramos telefoną atveju huawei
Savybės Originali odinis telefono dėklas
kilmės vieta Dongguan,Kinija (Žemyninė)
Prekės Pavadinimas LANGSIDI

Parašyti atsiliepimą

Originali Leathe Krokodilas modelio telefoną atveju Huawei P40 pro 30 p20 lite p10 Už mate 30 pro mate 20 10 lite už garbę 30 pro

Originali Leathe Krokodilas modelio telefoną atveju Huawei P40 pro 30 p20 lite p10 Už mate 30 pro mate 20 10 lite už garbę 30 pro

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti