Parduotuvė pagal Kategorijas

2020 Anti-Rūko Purškimo Akinių Lęšių Valiklį, Ilgalaikis Defogger Akinių Veidrodis Langą CSL88

Nauja

€4.85

2020 Anti-Rūko Purškimo Akinių Lęšių Valiklį, Ilgalaikis Defogger Akinių Veidrodis Langą CSL88 Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Aišku, Paminklų: Anti-rūko Purkštuvu yra skysta medžiaga, kuri veiksmingai apsaugo veidrodis stiklas, rūko.Ji yra super hidrofobinės formulė, kuri suteikia aiškią lankytinų vietų, važiuojant per lietingą ir miglotų dienų.

2. Greitai džiūsta: Įdiegti produktų, kurie gali padėti jums švarus ir skaidrus veidrodis iš rūką.Mes siūlome jums anti-rūko purkštuvu.

3. Anti-rūko Purkštuvu: anti-rūko suteikia aiškią lankytinų vietų į jūsų stiklo ir veidrodžio lietaus ir miglotų dienų.

4. Ilgalaikis: Anti-rūko purkštuvu galima veiksmingai tęstis ilgą laiką, nes jis gali būti taikomas 20-30 dienų (priklausomai nuo aplinkos).Ji yra paprasta naudoti ir nebus pažeisti, veidrodis filmas.Anti-rūko purkštuvu, yra saugus ir nekenksmingas, saugus naudoti.

5. Platus Naudojimas: Jis tinka automobilių stiklai bei šoninio vaizdo veidrodėliai, langų stiklas, stiklo durys, vonios kambarys ir virtuvė veidrodis, ir daug daugiau.Gali būti naudojamas ant plastiko.

Specifikacija:

Grynasis kiekis: 30ml

Dydis: 10*3CM

Naudojimas: Tinka naudoti ant stiklo arba plastiko.Naudoti ant drėgnų arba sausų paviršių

Komplektą Sudaro:

1 x Anti-rūko Purkštuvu

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: anti rūko priekinio stiklo, audinys veidrodis, baki pav., canon veidrodis objektyvas, vz akiniai, anti rūko stiklo spray, stiklas, veidrodis objektyvas, didelis matymo plastikiniai akiniai, juoda šalmo antveidis, antifog spray.

Specialios Funkcijos Anti-rūkas
Kilmės KN(Kilmės)
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Prekės Svoris 30g
Prekės Tomas 30ml

Parašyti atsiliepimą

2020 Anti-Rūko Purškimo Akinių Lęšių Valiklį, Ilgalaikis Defogger Akinių Veidrodis Langą CSL88

2020 Anti-Rūko Purškimo Akinių Lęšių Valiklį, Ilgalaikis Defogger Akinių Veidrodis Langą CSL88

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti