Parduotuvė pagal Kategorijas

TPU Kempingas Pripučiamą Oro Pagalvę Atnešti 1 Saugojimo Krepšys Lengvai Išpūsti 1.1 Svarų Kempingas, Žygiai, Kelionės Lauko Veikla

Nauja

€17.25

Funkcijos: 1. Lengva Išpūsti: Gali būti pripūstos arba orą greitai, ir gali būti susukti lengvai kompaktiškas, erdvės taupymo kempingas miega mygtukai, lengva nešiotis visur ir nemano, sunkus, užtikrinti šviesos lauko gyvenimas jums.

2.Premium ir Lengvas: Tai lengvas miega padas yra pagamintas iš super stiprių vandeniui ir kempingas klasės Poliesterio medžiagos ,jis yra Lengvas, lankstus ir dilimui atsparus.

3.Patogus Mygtukai: mygtukai ant šono, jūs galite lengvai pridėti dar vieną į kitą, miega trinkelėmis ir padaryti jį multi-asmuo miega trinkelėmis.Turite laimingas lauko kempingas gyvenimą su savo šeima ar draugais.

4.Lengva Nešti: svoris-pripučiami oro čiužinys yra tik 1.1 kg, kurie gali būti sulankstyti, kaip mažas, kaip įmanoma, ir tada įrašyti į dėklas sąlyga.Jūs galite pakabinti jį ant kuprinės, be jokio streso, tinka kempingas, žygiai, kelionės ar kokio nors veiklos lauke.

5.Po pardavimo Paslaugos: Jei jūsų netenkina produkto, dėl bet kokios priežasties, mes jums skubiai atsiųsti jums pakeitimo ar duoti grąžinti pinigus.Ir jei turite bet kokių klausimų apie šį veterinarinį vaistą, prašome susisiekti su mumis, mes padarysime viską, kad padėtų jums.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Camping Pripučiamas Oro Čiužinys,

Medžiaga: nailonas TPU Plomba Danga

Svoris: apie 500g

Spalva: pilka

Dydis prieš infliaciją: apie 26 * 10cm/10.24*3.94 į (ilgas * platus)

Dydis nuo infliacijos: apie 190 * 56 * 5cm/74.80*22.05*1.97 į (ilgas * masto * storas)

Pakavimo Sąrašas:

1 * Oro Čiužinys,

1 * Saugojimo krepšys

1) LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

5) vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

6) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

8)Jūs galite stebėti savo sekimo numerį http://www.17track.net/en ar matote stebėjimo informaciją pagal jūsų užsakymą internetu.

Žymos: žygis čiužinys, vožtuvas pripučiamas kilimėlis, oro matress miegamųjų namas, pripučiamas čiužinys su flamingo, 20 svaras, matress, inflat pagalvė, oro čiužinys, oro akvariumas siurblio, inflat čiužinys.

Prekės Pavadinimas LACYIE
Pagal Pripučiamos Režimas Built-in Pripūtimo Siurblys
Drop laivyba Parama
Medžiaga PVC
Dampproof Kilimėlio Tipas Čiužinys
Įrodymas, trinkelėmis tipų
Dampproof Kilimėlis Tipas
Modelio Numeris
Lauko Veikla Stovyklos

Parašyti atsiliepimą

TPU Kempingas Pripučiamą Oro Pagalvę Atnešti 1 Saugojimo Krepšys Lengvai Išpūsti 1.1 Svarų Kempingas, Žygiai, Kelionės Lauko Veikla

TPU Kempingas Pripučiamą Oro Pagalvę Atnešti 1 Saugojimo Krepšys Lengvai Išpūsti 1.1 Svarų Kempingas, Žygiai, Kelionės Lauko Veikla

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti