Parduotuvė pagal Kategorijas

Oro i11 Pro TWS Belaidė Ausinė Bluetooth 5.0 Ausines sporto Ausinių Ausines Su Mic išmaniųjų Telefonų Xiaomi "Samsung" ir "Huawei"

Nauja

€4.15

Produkto specifikacija: 1. Produkto svoris: 5-6g (vienas ausinių). 2. Darbo laikas: apie 3-5hours. 3. Budėjimo laikas: 200h 4. Krovimo trukmė: 1-1.5 valandas. 5. Vieną ausinių baterijos talpa: 50mAh. 6.Įkroviklis, Dėžutė Betty: 300mAh. 7. Belaidžio ryšio atstumas: 12m. 8.Bluetooth 5.0 9. Suderinamais mobiliaisiais telefonais: "IOS" ir "Android" 10.Paramos sutartis: HSP/HFP/S2DP/AVRCP/SPP Pakavimo sąrašas: 2 * Mini "Bluetooth" Ausinės 1 * įkrovimo dėžė, 1 * USB įkrovimo kabelis 1* Vartotojo instrukcija Gaminio Savybės: 1. Klausytis dainų ir konkursus, remiant, klausytis dainas ir skambinti, 2. Skambinančiojo numerį, paskutinį kodas atgalinio ryšio, visiškai protingas Kinų ir anglų kalbomis tonas raginimus, galia, porą, maitinimą ir išjungti telefoną ir pan. 3. Kiekvieną kartą, kai "Bluetooth" laisvų rankų įranga yra prijungta prie telefono, "Bluetooth" laisvų rankų įranga bus automatiškai sujungti atgal į telefoną, kai jis yra įjungtas, kuri yra patogiau ir greičiau. 4.3 Nekilnojamojo Baterija Langas 5. Touch Kontrolė 6. Super bass 7. Auto power on 8. Auto power off 9. Binaural ragina 10. Ankstesnisdainą, Kitą dainą 11.Paramos kasdien vandeniui ir sweatproof (nepalaiko paraudimas ir mirkymo)

Oro i11 Pro TWS Belaidė Ausinė Bluetooth 5.0 Ausines sporto Ausinių Ausines Su Mic išmaniųjų Telefonų Xiaomi "Samsung" ir "Huawei"

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, bem "bluetooth" ausinių, "bluetooth" auksas, 150psi, i12 tws, garbė, gt1 haylou, xiaomi auto oro, earphon, l21 tws.

Varžos Diapazonas iki 32 Ω
"Bluetooth" Versija 5.0
Yra bevielis Taip
Paramos PROGRAMĄ No
Modelio Numeris Oro i11 Pro
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono
Atsparus vandeniui Taip
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Linijos Ilgis 0m
Earcups Tipas Uždaromos
Garso Valdymas Taip
Stilius Ausis
Savybės Aktyvus Noice, Anuliuojant
Komunikacijos Laidiniu
Jungtys USB
Jautrumas 119dB
Su Mikrofonu Taip
Kištuko Tipas NĖRA
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Paketų Sąrašas Įkroviklis
Kodekai Apt-X
Magnetas Tipas Neodimio
Atsparumas 32Ω
Vairuotojas Skersmuo 6mm
Funkcija Sportas
Dažnių Diapazonas Diapazonas 18 - 22Hz
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Prekės Pavadinimas HKXA
Vocalism Principas Dinamiškas
Skaičius Vairuotojai 2
Valdymo Mygtukas Taip
Parama Atminties Kortelės No

Parašyti atsiliepimą

Oro i11 Pro TWS Belaidė Ausinė Bluetooth 5.0 Ausines sporto Ausinių Ausines Su Mic išmaniųjų Telefonų Xiaomi

Oro i11 Pro TWS Belaidė Ausinė Bluetooth 5.0 Ausines sporto Ausinių Ausines Su Mic išmaniųjų Telefonų Xiaomi "Samsung" ir "Huawei"

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti