Parduotuvė pagal Kategorijas

AN 26mm Silikono Žiūrėti Dirželis Fenix 6X 5X Sporto Silikono Žiūrėti Juostas Su Greito atjungimo Dirželis Fenix 5X 3 3 HR

Nauja

€4.15

Aprašymas

Produkto Pavadinimas

Silikono juosta "Fenix" 5X/3/3HR/D2/5X Plius

Medžiaga

Silikono

Dydis

Plotis: 26mm.Ilgis: 225mm

Spalva

juoda, balta, mėlyna, raudona, ir tt

Prekės Svoris

22g

Suderinama

Už "fenix" 5X/3/3HR/D2/5X Plus žiūrėti juosta

Vidinės Pakuotės

Maišelis

Laivybos Būdas

Pagal Baltijosvm.lt Standartinis Pristatymas

Suderinama Modelis ▷26MM: Garmin D2 Charlie Garmin Nusileidimas Mk1 Garmin Fenix 5X Multisport GPS Mokymo Žiūrėti Garmin Fenix 6X Garmin Fenix 6X Pro Garmin Fenix 3 Garmin Fenix 3 h Garmin Fenix 3 Safyras Garmin D2 Bravo Aviacijos Žiūrėti GPS Watch/ D2 Charlie Garmin Nusileidimas Mk1 Garmin Quatix 3 Jūrų GPS Smart Žiūrėti Garmin tactix Bravo GPS Multisport Žiūrėti Dviejų Spalvų Dizainas ypatingas žiūrėti juosta sukurta su dviejų atspalvių modelis, tiksliai naują dekoracija jūsų žiūrėti.Puikiai tinka fenix 6X smartwatch.Pakeitimo juosta tik, įskaitant bet kurį išmanųjį įrenginį.Klientų Aptarnavimo, Ką galime pažadėti, mūsų klientams, kad mes teikti geresnės kokybės produktus bei paslaugas klientams.Bet problema su prekės gausite ar bet kokią nuomonę, prašome ne hesistate susisiekti su mumis, rasime geriausią sprendimą, išspręsti.

PASTABA: Ši nuoroda yra TIK pakeisti dirželį.NE, įskaitant smart žiūrėti ar bet reikmenys paveikslėlyje.

NE, įskaitant jungtis smeigtukai.

Įvairių tipų įranga, naršydami turės mažai spalvų skirtumas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Paketų Sąrašo:

1x Pakeitimo silikono juosta

2x Įdiegti įrankiai

Vežimas

1. Užsakymai bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas po to, gavus mokėjimą. 2. Tai užtruks ilgai atvykti su oro paštas.Jei nenorite laukti taip ilgai, pls pasirinkti Express " Standarto. 3. Mes tik atlikite savo adresą ir pirkėjo vardą, išvardytos SĄLYGINIO mokėjimo už vežimą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.

Mokėjimo

Garantija

1. Dėl neteisingai parduotus daiktus, prašome susisiekti su mumis.Mes jums išsiųsti jums tinkamą arba grąžinti jums.Prašome don ' t open ginčą komunikacijos, mes esame tikri, kad išspręstumėte problemą už jus. 2. Mes suteikiame 12 mėnesių garantiją, kiekviena prekė būtų nuostabu.

Atsiliepimai

Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba netural atsiliepimų.Prašome suteikia mums galimybę sužinoti savo klaidas ir atlyginti jums.

Žymos: dirželis žiūrėti, pagani, maišelis "chanel", surinkite parnis, invicta dirželis žiūrėti, karalystė žiūrėti, fenix 6 garmin, skymei žiūrėti, vyrai žiūrėti, dia žiūrėti juosta.

Stilius lauko Sportas
spalva Juoda,Raudona,Geltona,Oranžinė,Žalia,Balta,ebs.
sąlyga Naujoji be žymės
Užsegimas Tipas metalo sagtis
Medžiaga Silikono
Juostos Dydis Plotis
Prekės Pavadinimas ANBEST
Juostos Ilgis 23cm
Elemento Tipas Watchbands
Grupė Medžiagos Tipas Silikono
Punktas Silikono Dirželis Fenix 5X 6X 3HR
Capatible Modelis 1 Už "Fenix" 3 3HR
Jungtis Be Jungtis Smeigtukai.
Pakuotė Maišelis
Kilmės KN(Kilmės)
Capatible Modelis už "Fenix" 5X 6X
Įrengimo būdas Lengva fitEasy tinka
Modelio Numeris GMFN6XWB

Parašyti atsiliepimą

AN 26mm Silikono Žiūrėti Dirželis Fenix 6X 5X Sporto Silikono Žiūrėti Juostas Su Greito atjungimo Dirželis Fenix 5X 3 3 HR

AN 26mm Silikono Žiūrėti Dirželis Fenix 6X 5X Sporto Silikono Žiūrėti Juostas Su Greito atjungimo Dirželis Fenix 5X 3 3 HR

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti