Parduotuvė pagal Kategorijas

6 Vnt./Daug Moterų Apatiniai "Europa 2020" Sexy Nėrinių 6 Saldainiai Spalva Moterų Medvilnės Kelnaitės 887

Nauja

€7.00

Dydžių Lentelė

Produkto informacija

Produkto Spalva

Išsamiau

Pristatymas

1.Visi užsakymas bus siunčiamas su 48 valandas po gautą užsakymą ir sekimo numerį turi stebėjimo informaciją. 2.Visos užsakymą, išsiųstas pagal Baltijosvm.lt standartinis pristatymas,epacket,kinija paštu, oro paštu, kurį visi gali būti visiškai sekami.

3.Didmeninė,mes siūlome nuolaida ar nemokamai, express pristatymas.Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Patarimas

1.Rusijos draugas ,jums reikia palikti savo vardą ,pavardę, adresą ir pašto kodą tvarka ,stenkitės ne gauti sklypą. 2.Stebėjimo svetainėje kinija paštu, oro paštu, kaip nurodyta toliau : https://global.cainiao.com/ 3.Jei klientas nėra namuose ir pristatymo nepavyksta, kreipkitės į vietinį pašto pirmas. 4.jei neturite stebėjimo informaciją(5 dienas po išsiųstas).prašome sutartį su mumis, mes ją patikrinti ir ją išspręsti greitai. 5. Norint turėti pakankamai laiko, mes jus imtis iniciatyvos ir padėti jums taikyti apsaugą laiką,donot nerimauti 5. daugiau kaip 60 dienų negavo ar visada turi sekti informacijos , mes, kaip grąžinti jums. 6..Jei gauna prekes ir rasite gauti klaidingą dydį ar stilių , prašome nufotografuoti ir kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti".

Žymos: apatinės kelnaitės 2xl, hem ziajać, seksualus apatinis trikotažas moterims erotinio kelnės, nėrinių kojinės, apatiniai ziajać moterų, moterų kelnaitės, kelnaičių, grožio apatiniai, diržas, vyras, moteris apatiniai, panti moterims.

Elemento Tipas Kelnaitės
Kyla Tipas mažaaukščių
Apdaila Nėriniai
Pakuotė 6 vnt. į opp krepšys
Kelnaičių Tipas Apatinės kelnės
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris 887
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas prettywowgo
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis M,L,XL
Nepadori Nuotrauka No
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Medvilnės
Kiekis 6 vnt.
Spalva Stiliaus Juoda,balta,mėlyna,rožė, raudona,rožinė,violetinė
Medžiagos Sudėtis 95% Medvilnės, 5% Spandex

Parašyti atsiliepimą

6 Vnt./Daug Moterų Apatiniai

6 Vnt./Daug Moterų Apatiniai "Europa 2020" Sexy Nėrinių 6 Saldainiai Spalva Moterų Medvilnės Kelnaitės 887

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti