Parduotuvė pagal Kategorijas

Juoda Maca Šaknis, Natūralių Laukinių Žolelių,Džiovintų Maca Max Jėga

Nauja

€21.88

Apie Maca

Maca (Maca), taip pat žinomas kaip Maca, Peru ženšenis, aguonas, maca-maca, maino, ayak chichira, ayak willku ir kt., pagamintas 3500 iki 4 500 metrų virš jūros lygio Peru Andų regioną Pietų Amerikoje.

Maca pagal produkto etapas ir odos spalva gali būti suskirstyti į juoda Maca, raudonos ir geltonos spalvos Maca Maca (Maca įskaitant baltas).Kuriame kiekis Maca-ene, Maca amidas, amino rūgščių ir vitaminų, ir kitų pagrindinių rodiklių, gerokai didesnis, nei juoda Maca Maca violetinė, purpurinė Maca Maca gerokai didesnis, nei geltonos.Todėl, juoda maca auginimo sąlygos iš sudėtingiausių, jau išėjimo, po violetinė Maca.Juoda Maca brangiausias gamyba paprastai sudaro 3% -5%; violetinė Maca 10% -15%.

Maca Maca yra unikalus Maca ene amidas ir hormonų pusiausvyrą organizme turi didelį poveikį.Ir Maca yra ir vyrų, ir moterų, moterų menopauzės sindromas taip pat turi gerą reglamentą.

Funkcija Maca Root

1, anti-nuovargis

Maca yra didelis kiekis geležies, baltymų, amino rūgščių, mineralų, cinko, taurinas ir kitos sudedamosios dalys gali gerokai prieš nuovargį, padidinti raumenų ištvermę, atsparumą krūvio sukeltas nuovargis, padeda įmonei imuninę sistemą, stiprina organizmo atsparumą ligoms, kovoti su nuovargiu, padidinti energiją, ištvermę, pagerina simptomus, anemija.Kad oda atrodo jaunesnis, Taip, yra daugiau.

2, papildomų jėgų

Nuo MACA gimė nevaisinga plynaukštėje, ten turi būti puikus energijos augti, nes jos savybės ir augimo aplinką, Maca gali greitai pridėti jėgą, pašalinti nuovargį, atkurti energijos, bet labai nedidelis skaičius, kad kvalifikuotos narkotikų testavimo greitai strength stipriklis.

3, pagerinti miego

Daugiau nei 90% šiuolaikinių žmonių patiria spaudimą, Maca gali pagerinti dėl slėgio, kurį sukelia nerimo sutrikimas ir neurasthenia.Peru, vietos MACA yra, kaip sumažinti stresą, šalina nerimą natūralių žolelių, bet ir pagerinti simptomai, nemiga dalis.

4, anti-menopauzė

Endokrininės sistemos reguliavimo, menopauzės sindromas konfrontacijos - įvairių Maca alkaloidai gali reguliuoti antinksčių, kasos, kiaušidžių, ir kitas funkcijas, subalansuoti organizmo hormonų, gausu taurino, baltymų ir kt.gali atgauti jėgas ir remonto fiziologines funkcijas, pagerinti kraujo ir patogumo daugiau

Į simptomus,,, todėl, kaip skatinti moteriško hormono estrogeno, veido.

5, aktyvus gimimo

Skatinti ir didinti spermatozoidų gyvybingumą ir kiaušinių, padėtų pastoti.

6, pagerinti atmintį

Protas, aišku, ir lankstus, pagerinti darbo efektyvumą, mokymosi pažangą, gebėjimas išlaikyti atminties vyresnio amžiaus žmonėms, aišku,-vadovauja, aiškų mąstymą.

Žymos: maca milteliai, maca, valgomieji hibiskai sėklos valgomieji hibiskai, ženšenis, ananasų sėklos, Juoda Skruzdė, vaistažolių papildai pridėti, maca šaknis, biloba, didelis luffa sėklos.

Komponentas maca
Kilmės KN(Kilmės)
NET WT 250g/500g
Tipas blizgučiai
Modelio Numeris DO05
Naudoti Įstaiga
Vienetų skaičius Combo
Kiekis 1 Krepšys

Parašyti atsiliepimą

Juoda Maca Šaknis, Natūralių Laukinių Žolelių,Džiovintų Maca Max Jėga

Juoda Maca Šaknis, Natūralių Laukinių Žolelių,Džiovintų Maca Max Jėga

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti