Parduotuvė pagal Kategorijas

Linksmų Kalėdų Reklama

Nauja

€6.11

Didelis Linksmų Kalėdų Reklama | Lauko Raudonas tinklelis Kalėdų Reklama Dekoracijos | Xmas Lauko & Patalpų Kabo Dekoro | Kalėdų Švenčių Šalis Dekoro Prekes

GRAŽIĄ KALĖDŲ DEKORACIJAS -- Švęsti Kalėdas su savo artimaisiais ir draugais naudodami šį "Linksmų Kalėdų" reklama.Puiki reklama, kuri atneša nekilnojamojo įdomus ir nepamirštamas atminties savo Kalėdų atostogas šalis, yra Puikus Kalėdinis vakarėlis, namų dekoro, biuro dekoras, mokyklos puošimas, šventės dekoras ar bet occassion per Kalėdas.

UNIKALAUS DIZAINO-Tai Linksmų Kalėdų reklama yra puiki puošmena jūsų Kalėdų dekoro.Į "Linksmų Kalėdų" raidės, Sniego, Roges, Kalėdų Eglutė, Kalėdų, Kalėdų kamuolys, snaigės ant raudonojo poliesteris reklama.Kiekvienas elementas yra visiškai išsamūs ir dekoruoti koordinuoti su kalėdų tema ir dekoro, kurie bus pridėti puikus prisiliesti per savo Kalėdų atostogas.

PATVARUS & DAUGKARTINIO naudojimo MEDŽIAGOS -- Linksmų Kalėdų reklama yra pagamintas iš aukštos kokybės, tvirtas ir storas poliesterio, kuri yra labai patvarūs pakankamai, kad galite jį naudoti ilgą laiką.Šis spalvingas Linksmų Kalėdų reklama bus tikrai padaryti jūsų šalies gydyti pasakiškai juokinga.

Savybės:

Tinka kartų:

Jūs galite tiesiogiai pakabinti ant sienos, filialų, sodas, terasa, langų ir t.t, arba naudoti jį kaip staltiesė ir nuotraukų foną, pridėti daugiau festivalio atmosferą.

Lengva pakabinti:

Ateina su virve, daug būdų, kaip surinkti, galite susieti šio banerio kampe arba naudoti thumbtack klijuoti jį, ir taip pat galite naudoti juostelės, siekiant ją išspręsti.

Patvarus ir daugkartinio naudojimo:

Kalėdų starta reklama yra pagamintas iš poliesterio, storos medžiagos užtikrina, patvarus ir tvirtas pakankamai, nėra lengva sulaužyti, lengvai plaunamas, gali tarnauti daug kartų naudoti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: poliesteris

Dydis: 9.5 x 1,6 ft

Kiekis: 1 vnt

Žymos: campagnolo super record, campagnolo kelių, campagnolo record, reklama gimtadienis, trippy sienos vėliava, vaikinas, banner vėliavos, reklama sienos vėliavos visata, sandariklio dangtis punch, reklama šalis.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Linksmų Kalėdų Reklama

Linksmų Kalėdų Reklama

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti