Parduotuvė pagal Kategorijas

Naujausias OBD2 2016 m.R1 Pro mvdiag V3.0 PCB su "bluetooth" Kelių Transporto priemonės Diag Automobilių/Sunkvežimių/generinių vaistų Auto Scanner Diagnostikos Įrankis

Nauja

€12.63

Palaikomi automobilių modeliai

už Alfa Ro.meo,Au.di,B M. V.,už Cadi.už llac,už Chevro.tarkime,už Chr.ysler,už Citr.oen, už Da.cžv,už Dae.woo,už Dod.ge,už Fer.rari, "Fiat", už Fo.rd,už Hon. da,už Hyun.dai,Yra.uzu,už Ive.co,už Jagu.ar,už Je-ep,už Kia,už Lambor.už ghini,už "Lancia", La.tp Ro.ver,Le.xus,už Lotus,už Mahundra/iš Naujo.nault, už "Maserati", už Maz.da,už Merc.ed-es,už M., G,Mini,už Mitsu.bishi,Ni.ssa.n Op. el/už Vauxhall,už Peug.eot,už Por-sch.e,už Ren.ylėjimą, "Rolls-royce", už Rov.er,Sa.ab,, dėl Sam.ung, skirta Sėdynė, už Sko.da, Sm-a.rt, už Ss.ang Yong, už "Subaru", " už Suz.uki, Žaislų.ota.VW ir t.t... ( Ir daugiau automobilių modeliai bus išleistas )

Palaikomos sunkvežimio modeliai:

už Alli.sūnau, kad Chevr.olet, už Citro.lt, už Dacia, D-AF, Fi-ne, "Ford", už "Hyundai", " už Isu.zu, už Ive.co, už Ive.co Sunkvežimių, už Kia, už M. an, už M. yra autobusų važiuoklės, Ma.zda, už Mer-ced.es, už Mitsu.bishi, N-tks.an, už Op. el/, Va.uhall, už Peu.geot, Vėl.nault, Vėl.ylėjimą, Sunkvežimių, už Sca.nia, Nuskaitymo.ia Autobusų Važiuoklės, už Sėdynių, už Sko.da, Žaislų.ota, dėl Takas.ers, dėl Tūrio.ksw.agen, už Volv.o Autobusų Važiuoklės, už Volo.prieš sunkvežimius... (Ir daugiau sunkvežimių modelis bus išleistas)

"Pro+" yra greitas ir patikimas diagnostikos įrankis, naudojamas kaip ryšio tarp transporto priemonės ir kompiuterio.Jis veikia ant senų ir naujų transporto priemonių.

Su AUTOMOBILIAIS, galite atlikti prekės ženklo konkrečių diagnostika, automobilių ir lengvųjų furgonų nuo 1988 m.Iš viso 47 įvairių markių.SUNKVEŽIMIAIS programinės įrangos paketą, galite atlikti skirtas konkrečiam prekės ženklui diagnostika lengvųjų ir sunkiųjų komercinių transporto priemonių, autobusų ir priekabų nuo 1995 m.Iš viso 37 įvairių markių.Diagnostikos programa BENDRINIS skirtas teisės aktus pagal diagnostika, specialiai skirta emisija susijusių kaltė kodus.GENERINIŲ vaistų yra įtrauktas AUTOMOBILIAI ir SUNKVEŽIMIAI paketus,.Multiplexer funkciją, 2xHS GALI (ISO 11898-2), SW GALI (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J 1850), PWM (J 1850), RS485 (J1708), TTL ir (SPI, analog in, 5volt out).

"Bluetooth" TCS " pro " automobilių/sunkvežimių/Generic diagnostikos įrankis

Advatages pirkti šį įrankį 1. 2014 m.R2/2015 m.R3: Su Keygen 2014 M.R3: Su Keygen (ji remia daugiau rusų vietos automobiliams) 2015.R1: Ne Keygen, galite siųsti activatin failą į pardavėjo el. paštu. (Paramos kai 2015 m.R1 automobiliai) (Geriau palikite pranešimą, kad pardavėjas, kuris CD jums reikia, kitaip CD bus išsiųsti atsitiktinai) 2. A++ kokybės viena žalia PCB lenta,veikia puikiai. 3.Vienerių metų garantija dėl kokybės, Galingas technikas paramos. 4.Su plastiko atveju,daug lengviau atlikti; 5.Visą Išversti Kalbos: Anglų, Cesky, bulgarijos,Dansk, Deutsch, Espanol, Francais, graikų,Kroatų,Hollands, vengrijos, Italijos, Norvegų, lenkijos, Rumunijos, rusijos, Srpski, Suomen kieli, Svenska, turkijos, Portugues.

Iš serijos mes darome taip: 1) Skaityti ir trinti gedimų kodus ; 2) Skaityti gyventi duomenis ;3) Pagrindiniai parametrai ;4) Nuskaitymo funkcija ;5) Visiškai atitinka su eOBD/OBDII standarto ; Jis gali daryti taip: 1. Gaminti specialios serijos diagnozuoti ;2. Scan funkcija;3. EOBD/OBDII bendravimas;4. Serijos Sistemų ;5. Variklis ;6. Uždegimo ;7. ABS ;8. Paslaugos reset ;9. SRS ;10.Imobilizatorius ;11.Priemonė ;12.Komforto sistemos ;13.Pavarų dėžės ir tt

Žymos: obd2 skaneris, alldata auto remontas programinė įranga, im608 pro, icarsoft cr pro 2020 m., skaitytuvas, actia diag, saugiklių dėžė pin, focom, automobilių diagnostikos aparatūra, lexia 3.

Specialios Funkcijos USB Jungtis
Po pardavimo Paslaugos Geriausia Pasiūlė
Pristatymas Greitas ir Saugus
Kalbos Turkų
Prekės Pavadinimas mvdiag
Veiklos Stabilus ir Stiprus
Aparatinės Įrangos Versija naujausios
Programinės Įrangos Atnaujinimas Taip
Garantija Trijų metų garantija
Atnaujinti el. paštu
Elemento Tipas Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai
Pakuotė STANDARTAS
Operacinės Sistemos Win7 32bit/win10 32bit/XP sistema
Būdas prisijungti "Bluetooth" ir USB
Programinės Įrangos Versija 2015 m.R3/2014.02/2015.01/2014.03

Parašyti atsiliepimą

Naujausias OBD2 2016 m.R1 Pro mvdiag V3.0 PCB su

Naujausias OBD2 2016 m.R1 Pro mvdiag V3.0 PCB su "bluetooth" Kelių Transporto priemonės Diag Automobilių/Sunkvežimių/generinių vaistų Auto Scanner Diagnostikos Įrankis

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti