Parduotuvė pagal Kategorijas

3L Virtuvės Komposto Bin Melionai Lapai Namų Organinių Šiukšliadėžės Lauko Stalviršio, Juoda Anglis, Filtras, Šiukšlių Laikymo Kibiras

Nauja

€14.83

Kulka Taškų:

1、Aukštos Kokybės Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės karštai cinkuoti lakštai ir storos medžiagos, komposto dėžės yra tvirtos.

2、Vėdinamoje Kibiras: Su kaušu dangčio rankena, tuščiaviduris ir vėdinamoje kibiro dangčio ventiliuojamas ir funkcijos aktyvuotos anglies valymo.

3、Kvapo Šalinimas: Per savaitę, jūs galite leisti virtuvėje šiukšlių krūva, nesirūpindami apie pritraukia muses, kenkėjų ar blogus kvapus į savo namus.

4、Skalbti Dizainas: Atskirų vidinių ir išorinių segmentų, todėl kibiras yra plaunamas.Švelniai, kai purvinas, jis bus švarus, kaip naujas, ir jūs galite niekada nerimauti apie tai, kaip valyti šiukšles.

5, Geras Adsorbcijos: Su didelio efektyvumo filtras pluošto, medvilnės, komposto bin turi gerą adsorbcija, valantys orą, pašalinti kvapą ir saugo trąšos jūsų augalams.

Aprašymas:

Filtravimo pluošto medvilnės pagamintas iš neigiamų aktyvinta anglis ant poliuretano pagrindo.Jo anglies kiekis yra apie 35% -50%.Jis turi gerą adsorbcijos veiklos ir gali būti naudojamas oro valymo pašalinti lakiųjų organinių junginių ir dulkių, dūmų, kvapo, toluenas, metanolio ir kitų teršalų į orą, suteikti maistingas trąšos jūsų augalams ar sodai.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kompostavimo Dėžę

Medžiaga: karštai cinkuoti plieno lakštai ir PP plastiko

Spalva: nerūdijančio plieno

Talpa: 3L

Dydis(apie):

Išorinis barelį: 16 x 26cm/6.30*10.24 į

Vidinis barelį: 16 x 13 x 19cm/6.30*5.12*7.48 į

Pareigos: pašalinti kvapo kaupimosi trąšų

Taikomas vietos: namų ūkio, žemės ūkio, vonios kambarys, gyvenamasis kambarys, virtuvės ir stalo

Pakavimo Sąrašas:

1 * Aktyvuotos Anglies Komposto Bin

Pastabos:

1. Gali būti ir nedideli skirtumai tarp faktinių spalva nuotraukoje ir, atsiradusiems dėl tokių veiksnių, kaip šviesos, kamera, kameros ir monitoriaus vykstant fotografavimo procesui.Spalva yra pagrįstas faktiniu produkto.

2. Dėl netaisyklingos formos produkto ir rankinis matavimo kampas yra skirtingi, ir dydžio nuokrypis yra apie 0,5 cm yra normalu, prašome suprasti!

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: atliekų, komposto dėžę, kibiras komposto, stalo šiukšliadėžė, bokashi kompostinės, kompostas, maža virtuvė komposto bin, komposto bin, 220 signalizacijos, kompostas virtuvė, lauko šiukšliadėžės.

Formos ROUND
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Yra Protingas Prietaisas No
Modelio Numeris Komposto Bin Kvėpuojantis
Struktūra Nuolatinis
Stilius Be Dangčio
Tipas Sandėliavimo Kibiras
Funkcija Eco-Friendly
Prekės Pavadinimas AIHOME

Parašyti atsiliepimą

3L Virtuvės Komposto Bin Melionai Lapai Namų Organinių Šiukšliadėžės Lauko Stalviršio, Juoda Anglis, Filtras, Šiukšlių Laikymo Kibiras

3L Virtuvės Komposto Bin Melionai Lapai Namų Organinių Šiukšliadėžės Lauko Stalviršio, Juoda Anglis, Filtras, Šiukšlių Laikymo Kibiras

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti