Parduotuvė pagal Kategorijas

Vyrai Važiuoti Pečių Krepšiai, Daugiafunkcinis Paliečia Ekrano Jojimo Maišelį Didelės Talpos Dviračių Priekiniai Krepšiai 22*12*12CM

Nauja

€12.54

Vyrai Važiuoti Pečių Krepšiai, Daugiafunkcinis Paliečia Ekrano Jojimo Maišelį Didelės Talpos Dviračių Priekiniai Krepšiai 22*12*12 CM Aprašymas:

Savybės:

1. Jūs vis dar nerimauja dėl nepatogumų jojimo ir navigacija, ir sunku atlikti elementus?Dabar galite naudoti šį Daugiafunkcinį Paliečia Ekrano Jojimo Maišelį, kad išspręsti šias problemas, visi vienu metu.

2. Paliečia ekrano jojimo krepšys: Skaidrus Maišelis.Rankenos maišas vandeniui jautrių TPU paliečia ekraną.

3. Aukščiausios Kokybės: Dviračių krepšys pagamintas iš vandeniui atsparaus poliesterio ir TPU medžiagos, siekiant užtikrinti maksimalų tvirtumą ir ilgaamžiškumą dėl ilgalaikio naudojimo, nereikia jaudintis lietus, kai dviračiu.

4. Didelė Talpa: dviračio krepšys gali užtrukti iki didesnės talpos 3,5 L, pakankamai vietos reikalingų daiktų, tokių kaip išmanusis telefonas, vandens butelis, piniginė, raktai, akiniai, dviračių remonto įrankiai, ir daugiau.

5. Lengva Naudoti: 3 kablys ir kilpa padėti jums įdiegti jį ant savo dviračio vairo krepšys, lengvai ir tvirtai.Lengva įdiegti ir pašalinti, tai priekiniai maišelis maišelis tinka labiausiai dviračiai ir motociklai ir yra saugus dideliu greičiu.

6. Pečių maišą: Su pečių maišą dirželis dizaino, jis yra patogus jums nešioti maišelį, kur jums eiti

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: Daugiafunkcinis Paliečia Ekrano Jojimo Krepšys

Dydis: 22*12*12CM

Medžiaga: poliesteris+TPU

Komplektą Sudaro:

1 x Jojimo Krepšys

Žymos: 3 5 lcd jutiklinis ekranas, nfc jutiklinis ekranas, fec jutiklinis ekranas, hd portable jutiklinis ekranas, dodge jutiklinis ekranas, hkc jutiklinis ekranas, klasikinis lte lcd jutiklinis ekranas, rspi jutiklinis ekranas, yf jutiklinis ekranas, lumix jutiklinis ekranas.

Pamušalas Poliesteris
Apdaila -
Stilius Atsitiktinis
Lytis VYRAI
Formos Kibiras
Kietumas MINKŠTAS
Prekės Pavadinimas HOBBAGGO
Modelio Tipas Kietas
Pagrindinė Medžiaga TPU
Modelio Numeris Du šimtai šešiasdešimt keturi tūkstančiai vienas šimtas septyniasdešimt aštuoni
Uždaryti Tipas užtrauktukas

Parašyti atsiliepimą

Vyrai Važiuoti Pečių Krepšiai, Daugiafunkcinis Paliečia Ekrano Jojimo Maišelį Didelės Talpos Dviračių Priekiniai Krepšiai 22*12*12CM

Vyrai Važiuoti Pečių Krepšiai, Daugiafunkcinis Paliečia Ekrano Jojimo Maišelį Didelės Talpos Dviračių Priekiniai Krepšiai 22*12*12CM

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti