Parduotuvė pagal Kategorijas

3D Dėlionė "PASIDARYK pats" Žaislai "PASIDARYK pats" Grafiti Dėlionė Spalvos Švietimo Žaislai Berniukams, Mergaitėms, Vaikams, Dropshipping

Nauja

€7.06

Kulka Taškų:

1、aukščiausios kokybės Medžiagos: 3D graffiti dėlionė yra pagaminti iš aukštos kokybės ekologišką medienos plaušienos ir popieriaus.

2、Smagu Žaisti: 3D graffiti galvosūkiai suteikti erdvę žaisti ir dalintis laime.Juo galima ne tik surinkti, bet ir piešti, ir spalva plėtoti vaikų spalvos suvokimo galimybes.

3、3D Graffiti dėlionės (Galvosūkiai): Tegul vaikus kurti laisvai, grafiti duoda neribotą vaizduotę

4、Lengva Surinkti: Lengva surinkti, be kenkia jūsų rankose.Mama nebereikia jaudintis dėl žaislo kenkia kūdikio mažai rankas.

5、Po pardavimo Paslaugos: Jeigu jums kyla problemų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo laiką.

Savybės:

1. Vaikai yra gimę dailininkai, ir jie turi tam tikrų jautrumas iki pilnametystės.

2. Derinys, grafiti, galvosūkius ir 3D trimatės dėlionės vaikams leidžia naudoti savo smegenis, kad piešti ant surinkto modelio spalvotų rašiklių, kurie taps unikalus kūrinys vaikams.

3.Aukštos kokybės popieriaus medžiagos yra ekologiškos ir sveikos.

4. Daugeliu atžvilgių, dėlionės, žaislų, vadovas vaikus mąstyti, veikti ir daryti daugiau.Tegul vaikai mokosi dailiai atsipalaiduoti žaidimai.Naudotis skatinti vaikų spalvų ir spalvų diskriminacijos galimybes.

Pakavimo Sąrašas:

1 Dėžutė * "PASIDARYK pats" 3D Dėlionės (Vienas Langelis Yra Keturių Tipų)

Žymos: doblo pagrindiniai, mygtukas nagų, dėlionės puzzl, mygtukas meno žaislas, 3d carton, vaikams puzzl, puzzl, kartono namas, mygtukas žaislas, 3d kartono žaislas.

Lytis Unisex
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Gyvūnų
Medžiaga Popierius
Amžius > 3 metų
Puzzle Stiliaus 3D DĖLIONĖ

Parašyti atsiliepimą

3D Dėlionė

3D Dėlionė "PASIDARYK pats" Žaislai "PASIDARYK pats" Grafiti Dėlionė Spalvos Švietimo Žaislai Berniukams, Mergaitėms, Vaikams, Dropshipping

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti