Parduotuvė pagal Kategorijas

Nešiojamos Belaidžio ryšio "Bluetooth" Media Mygtuką "Hands-Free Smart Nuotolinio Valdymo Selfie "Siri" Muzika "IPhone", "Android", "IOS"

Nauja

€7.45

Nešiojamos Belaidžio ryšio "Bluetooth" Media Mygtuką "Hands-free Smart Nuotolinio Valdymo Selfie "Siri" Muzika "iPhone", "Android", "IOS"

Savybės:

1. Leidžia atkurti/pristabdyti ir pirmyn/atsitraukia žiniasklaidos, ir reguliuoti garsumą be pasiekti jūsų telefone ar planšetiniame kompiuteryje.

2. Suderinama su dauguma IOS, Android 4.0+ " arba naujesnė versija ("Android" tokių nėra palaikomos).

3. Tiesiog sujungti "Bluetooth" media "mygtuką į savo telefoną arba planšetinį kompiuterį "Bluetooth" ryšiu, nereikia diegti programinės įrangos ar atsisiųsti programėlių.

4. Nuotolinio paleisti "Siri", laisvą savo rankas.

5. Nuotoliniu būdu imtis nuotraukas, imtis selfiles, grupės nuotraukų ar veiksmų, nuotraukas, belaidžiu būdu veikti su "Bluetooth" media mygtuką.

6. Lengva įdiegti, gali būti pateikiami prie automobilio vairo ar dviračių rankena su 3M lipdukas.

7. Palikti "Bluetooth" mygtukas nenaudojamas 30s ir jis pereis į miego režimą, paspauskite bet kurį klavišą, norėdami pažadinti jį, ir jis bus automatiškai iš naujo prijungti.

8. Mažas energijos naudojimas: komplekte CR2016 mygtuką elementų turi ilgas baterijos veikimo laikas.

9. Veikimo būdą automobilių: prijungti "Bluetooth" media mygtuką, telefonas, ir prijungti savo telefoną prie garsiakalbio.

Specifikacija:

"Bluetooth" Versija: 4.0

Bluetooth Diapazonas: 10m/33ft

Produkto Skersmuo: 36mm/1.4.

Prekės Storis: 8,5 mm/0.3 į

Spalva: Juoda

Pastaba:

1. "Bluetooth" media " mygtuką negali būti sujungta su ir kontroliuoti automobilio audio tiesiogiai.

2. Prekė gali groti/pauzė muzikos, pirmyn/atsitraukia žiniasklaidos, ir reguliuoti garsumą, paleisti "Siri" ir pan., NEGALI atsakyti į telefonus.

3. Tik telefonas ir planšetinis kompiuteris, gali NE prijungimas ir valdymas, CD/DVD/naršymų, gali skambinti iš "Google" Balso Asistentas.

4. Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

Dėkojame už jūsų supratimą, nice day!

Komplektą Sudaro:

1 x "Bluetooth" Media Mygtukas

1 x 3M Lipdukas

1 x CR2016 baterija

Žymos: pau selfie "bluetooth", canbus seat ibiza, "bluetooth" mygtuką media, "bluetooth" remot, "bluetooth" media controler, bluthooth smart mygtuką, soonhua usb, "bluetooth" užrakto, "bluetooth" mygtuką, "bluetooth" automobilio kontrolės.

Prekės Svoris 30g
Specialios Funkcijos "Bluetooth" Media Mygtukas
Prekės Pavadinimas SOONHUA
Spalvos Pavadinimas juoda
Elemento Aukštis 1cm
Elemento Plotis 1cm
Modelio Pavadinimas 1006206
Medžiagos Tipas ABS
Elemento Ilgio 4cm

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamos Belaidžio ryšio

Nešiojamos Belaidžio ryšio "Bluetooth" Media Mygtuką "Hands-Free Smart Nuotolinio Valdymo Selfie "Siri" Muzika "IPhone", "Android", "IOS"

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti