Parduotuvė pagal Kategorijas

Moterų elektrinį skustuvą-2 in 1 veido ir bikinio, kojų, pažastų šlapias ir sausas, neskausmingas su 2 įkrovimo apdaila vadovai

Nauja

€21.07

aprašymas:

OOTDTY

100% brand new ir aukštos kokybės

Medžiaga: ABS

spalva: Balta

Pakuotės dydis: 20X13X6cm

ypatybė:

Nuolatinis plaukų šalinimo: Plaukų šalinimo įranga naudoja pažangias IPL technologija nutraukti ciklą plaukų regeneraciją, įdėti plaukų folikulai į miegą, ir nutraukia ciklą plaukų regeneraciją.Padėti jums išspręsti kūno plaukų problemų namuose.Jis buvo paaukštintas iki 990,000 flash šviesos, kuri gali suteikti iki 20 metų viso kūno gydymas.

Vos 8 savaites, daugiau nei 97% plaukai buvo išaugę.Po 4-6 mėnesių naudojimo, plaukai bus gerokai sumažinti ir užkirsti kelią plaukų augimą, todėl ilgalaikį ir veiksmingą plaukų šalinimo patirtį.

5 lygiai reguliuojamas šviesos energiją: plaukų šalinimo sistema turi 5 rūšių reguliuojamas šviesos energiją, kuri gali būti naudojama asmens profesionali plaukų šalinimo.Užtikrinti, neskausmingas ir nuolatinis plaukų šalinimo gydymą.Galite pasirinkti skirtingų lygių, atsižvelgiant į skirtingus odos srityse ir plaukų augimo greitis, kuris atneš jums daugiau plaukų šalinimo efektas (pirmą kartą, rekomenduojama pradėti nuo 1 lygio).

Du režimai gali būti įjungiamas:

1. Rankinis blykstės režimas tinka mažose srityse arba lenktas dalių, pvz., kelių ir pažastų.Tiesiog paspauskite "flash" perjungti ir flash kartą.

2. Automatinis blykstės režimą, tinka įvairioms sritims, pavyzdžiui, kojų ir rankų.Kai oda jutiklio simbolis yra rodomas ekrane, paspauskite ir palaikykite jungiklį, tris sekundes.Liesti prietaisą vertikaliai prie epiliatoriaus poziciją, ir tada pastumkite vieną kartą, stumtelėkite prietaiso kartu įveskite auto blykstės režimas.

Puiki dovana vyrams ir moterims: Mes teikiame pilną plaukų šalinimo įranga.Prašome atidžiai perskaityti instrukciją ir atkreipti dėmesį į kai kuriuos kontraindikacijos ir veiklos metodus.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

pastaba:

Perėjimas: 1 cm = 10 mm = 0.39 cm

Ne mažmeninės pakuotės.

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 1-3mm.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind siūlymą.

Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Į paketą įeina:

1 X akiniai

1 X skustuvas

1 X įkroviklis

1 X Instrukcija

Žymos: vaikams vaikščioti kuprinė, vaikai sienos kabliukų žalia, vaikai sienos pakaba star, dušo balionėlis adul, vaikai sieninis laikrodis miškai, vaikai prabangi kėdė "pasidaryk pats", dušo lėlės keršytojas, vaikai aksomo apatiniai, dušo durų 8mm stiklo.

Dydis --
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo CE
Elemento Tipas Epiliatorius
Maitinimo Tipas Baterija
Modelio Numeris ---
Medžiaga ABS

Parašyti atsiliepimą

Moterų elektrinį skustuvą-2 in 1 veido ir bikinio, kojų, pažastų šlapias ir sausas, neskausmingas su 2 įkrovimo apdaila vadovai

Moterų elektrinį skustuvą-2 in 1 veido ir bikinio, kojų, pažastų šlapias ir sausas, neskausmingas su 2 įkrovimo apdaila vadovai

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti