Parduotuvė pagal Kategorijas

7 in 1 Druskingumas/PH/TDS/EB/ORP/SG/TEMP Matuoklis, Vandens Kokybės Matuoklis Testeris Pen Tipo Maisto Ūkininkavimo Žuvų Tvenkinys Sriuba

Nauja

€35.70

Tai 7-in-1 Multi Parametras pentype vandens kokybės testeris, gali vienu metu matuoti pH, savitasis elektros Laidis, ORP ,Temperatūros (Celsijaus/Farenheito), TDS ir Druskingumo vieną metrą.

Išmatuota vertė yra tiksliai parodyta didelis, lengva skaityti ir aiškus LCD ekranas.

Ji turi labai platų taikymą, yra puikus įrankis, skirtas visiems vandens kokybės tyrimus, pavyzdžiui, Žemės ūkio, Anti-freeze Perdirbimo, Akvariumas, Katilų, Chemijos Pramonė, Aušinimo bokšto, Driing Vandens, Žuvies Auginimas, Maisto pramonės, Sodo gyvulininkystės, Hydroponic, Laboratoriniai naudojimo, Danga pramonei, Plaukimo baseinas ir Spa", Vandens Valymo ir pan.

Pavadinimas:Vandens Kokybės Matuoklis

Ekrano Tipas: Skaitmeninis

Parametrų : pH, ORP, savitasis elektros Laidis, Temperatūra, TDS, & Druskingumas vienoje rašiklio

Darbinė temperatūra : 0~60 Celsijaus

Saugojimo temperatūra : 0~60 Celsijaus

Mygtukai : Trys Raktai

spalva:Balta + pilka

Medžiaga:plastikas

dydis:195*40*36mm

Pakuotės Turinys:

1* 7 1 vandens kokybės matuoklis(baterijos neįtrauktos)

1* instrukcija anglų kalba

3* krepšys rezervo galia

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping 1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas. 2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Baltijosvm.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Baltijosvm.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Žymos: ph testeris ce, thermoset, druskingumo matuoklis az, vandens eb matuoklis, orp vandens skaitiklis, holdpeak hp, maisto ph-metras, ec ph metras, nemokamai tds matuoklis, gliukozės matuoklis.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas HoldPeak
Sertifikavimo NĖRA

Parašyti atsiliepimą

7 in 1 Druskingumas/PH/TDS/EB/ORP/SG/TEMP Matuoklis, Vandens Kokybės Matuoklis Testeris Pen Tipo Maisto Ūkininkavimo Žuvų Tvenkinys Sriuba

7 in 1 Druskingumas/PH/TDS/EB/ORP/SG/TEMP Matuoklis, Vandens Kokybės Matuoklis Testeris Pen Tipo Maisto Ūkininkavimo Žuvų Tvenkinys Sriuba

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti