Parduotuvė pagal Kategorijas

Tiesa 5.0 "Bluetooth" Ausinės TWS Belaidžio Headphons Sporto laisvų Rankų Ausinių 3D Stereo Gaming Ausinės Su Mic Už Xiaomi "Samsung"

Nauja

€5.18

Aprašymas:

Šviesos Svorio Ir Madingas Dizainas

Toks lengvas, vos galite pastebėti, patogiai, po valandos dėvėti dėl savo ergonomiško dizaino.Į 300mAh didelės talpos charing atveju yra nešiojamas,lengvai saugoti ir purvinas-atsparus.

Aukščiausios Kokybės Garsas

13mm dinaminis garsiakalbiai ir garso izoliaciją pateikti aiškias ir nepriekaištingai-ausies skambučio kokybė.Krištolo aiškumo ir giliai, rezonansinis bosas su subtiliai priderintas garso parašas suteikia jums svaiginančius garso ir padėti jums ant scenos centre.

Advanced Bluetooth 5.0

Priimti pažangiausių 5.0 "bluetooth" technologija.Bluetooth ausinių palaikymas A2DP, HSP, HFP, AVRCP.Suteikia in-skambinkite stereo garsas.Taip pat pačių greitas ir stabilus pavarų be tangling.

Lengvesnis ir patogesnis

Lengvesni ir ergonomiškas dizainas užtikrina jūsų pusę in-Ear ausinių patogiai tilptų į jūsų ausis.

"Hands-Free Call & Buttonless Kontrolė

Belaidžio ryšio ausinių funkcijos aptakus buttonless vartotojo sąsaja, kuri leidžia paprasta dar funkcionalus kontrolė.Galite du kartus bakstelėkite bet kurį ausinių pagalvėlės, norėdami leisti arba pristabdyti muzikos ir taip pat atsakymas, ar ragelį.

BT Versija: V5.0+EDR

BT Profilis: A2DP, AVRCP, HFP, HSP

Spalva: Juoda

Grupė: 33 Pėdų (10m)

Mikrofono Jautrumas: -42Db

Wireless Dažnis: 2.4 GHZ

Ausinių Baterijos Talpa: 50mAh

Žaidimo Trukmė: Apie 3-4 Valandos

Įkrovimo Laikas: Apie 1 valandą

Budėjimo Laikas: 120 val.

Įkrovimo Įėjimas: 5V 1A(TYP)

Įkrovimo Išėjimas: 5V 1r> Baterija Atveju Svoris: 35g

Techniniai duomenys:

♬【Naujausią Bluetooth 5.0】pažangiausių "Bluetooth" V5.0 technologija pažangi lustai palaiko full dual channel audio ,greičiau skutimo ir universalus suderinamumo.Aukštojo stabili "bluetooth" ryšį su touch kontrolės, atsikratyti laido.Aprėptis yra platesnis, trumpesnis signalo nuostolių.Turi puikų radijo dažnio stabilumo, daugiau teka atkuriant muziką, mažos galios operacija, gali būti ilgesnis budėjimo laikas.

♬【Hi-Fi Stereo Garso Kokybės】Belaidžių ausinių su 13mm didelio dydžio garsiakalbis vairuotojas gaminti krištolo aiškumo ir giliai, autentišką garsą ir galingus žemų jums.Aiškumo ir giliai, rezonansinis bosas su subtiliai priderintas garso parašas pristatyti svaiginančius garso ir padėti jums ant scenos centre.Jūs patirsite visiškai naują pasaulį, krištolo skaidrumo telefono skambučius.

♬【Vienas Žingsnis Porą & Patogus Dizainas】Po pirmojo sujungimo, Tik reikia imti du ausinių arba bet kurį vieną ausinių atidarius "Bluetooth" funkcija, jie bus atidaryti ir prisijungti automatiškai.Vieno mygtuko paspaudimu kontrolės dizainas, atsiliepti/baigti skambučius, groti/pristabdyti muzikos, slysti pirmyn/atgal, gana paprasta naudoti.Lengvas ir patogus nešiotis, jis tinka jūsų kišenės, atliekamas anywhe.

♬【Ergonomiškas Dizainas ir IPX7 atsparus Vandeniui】Belaidžio "bluetooth" ausinių yra specialus ergonomiškas ir lengvas dizainas, kad ji sėdi patogiai ir stabiliai savo ausis.Naudojant Nano-danga technologija, kad apsaugoti nuo prakaito ir lietaus kasdieniam naudojimui.

♬【Smart Apmokestinimo Atveju ir Kokybės Klientų aptarnavimo】nešiojamas baterija atveju suteikia jums galimybę įkrauti savo ausinių, kai on-the-go pristatyti 4hrs klausymas laikas, iš viso 16hrs grojimo su apmokestinimo atveju.

Pakuotė:

1 PORA x Belaidžių Ausinių

1 x Krovimo Atveju

1 x Įkroviklis Laidas

1 x Vartotojo Vadovas

Žymos: oficialus xiaomi, "bluetooth" headphon sportas, headse, mijia, įrašą "bluetooth" ausinių, belaidžio headphon, "bluetooth" ausinės tiesa, belaidės ausinės lankelis, belaidžiu "bluetooth" belaidės ausinės, xiaomi mi, headfhone "bluetooth" jbl.

Parama Atminties Kortelės No
Vairuotojas Skersmuo --mm
Komunikacijos Belaidžio
Magnetas Tipas Kita
Funkcija Sportas
Su Mikrofonu Taip
Parama Dropshipping
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Kodekai NĖRA
Savybės Aktyvus Noice, Anuliuojant
Atsparumas 32Ω
Skaičius Vairuotojai 1
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Kita
Atsparus vandeniui Taip
Valdymo Mygtukas Taip
Jautrumas -42dB
Paketų Sąrašas Nuimamas Audio Kabelis
Yra bevielis Taip
Earcups Tipas Pusiau atviras
Prekės Pavadinimas centechia
Stilius Ausis
"Bluetooth" Versija 5.0
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Jungtys NĖRA
Vocalism Principas Dinamiškas
Garso Valdymas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20-20000Hz
Modelio Numeris -
Bendras Harmoninis Iškraipymas 1%
Paramos PROGRAMĄ No
Maksimali Galia --mW

Parašyti atsiliepimą

Tiesa 5.0

Tiesa 5.0 "Bluetooth" Ausinės TWS Belaidžio Headphons Sporto laisvų Rankų Ausinių 3D Stereo Gaming Ausinės Su Mic Už Xiaomi "Samsung"

Panašūs produktai
Gaminys buvo pridėta prie sąrašas palyginti